i think it's all because of you

glömde förresten att kommentera; folk påstår att dregen blivit en mediahora. bara för att han ska vara med i roomservice, grillad och berg flyttar in på en gång.
om man är ett fan kanske man blir besviken
om man är ett fan och en groupie älskar man det.
<3 :D

dom säger kom

Tjoo. lördag, sliten dag.

jobbat som ett as, löningshelg med asmycket folk, och så är man smått bakis as usual. isch ishc. skulle till nyköping på feta fekken ikväll men måste tydligen jobba varje söndag så det sket sig. så jag hade planerat att vara hemma och skriva på min bok, men jaa. blev ju typ robinson och earth hour med familjen ist. mamma vägrade låta mig tända en enda lampa, datorn eller något på flera timmar! men jag måste säga att det var lugnt och skönt. mindre kul när jag tappade bort fjärrkontrollen och skulle blanda dipp i mörket, haha.. jaja

igår var en bra kväll. förkrök och pizza hos elin och sen tog vi en taxi till slussen och gick till Bauer på götgatan, efter omvandlade planer. kom i säng i någrlunda tid dock, inte för att det hjälpte.

Nu måste man alltså vrida fram klockan, orka sno min sömn liksom :( men jaha., så nu är klockan egentligen över två? sjukt dumt.

aja imorgen blir det bara 4 och en halv timmes jobb, sen MÅSTE jag skriva klart och rätta och fixa boken, för på måndag ska den tryckas :)


this is me a friday night. (snodde av madeleine för min kamera funkar inte mer :( )

seize the day

hola.

whats up?
Har typ isolerat mig två dygn framför min dator, bokstavligt talat. Är i princip det enda jag gjort idag och igår och i tisdagskväll. jag skriver, skriver och skriver, men det går långsamt, långsamt och långsamt. Tyvärr bestämde sig mina modeller till mina kort att resa bort hela veckan, vilket betydde att jag inte hann ta alla bilder jag skulle ha med i boken, så nu blir det inga bilder alls. lite synd men samtidigt så vet jag inte hur jag skulle hunnit sitta och redigera dom. jag har så mycket kvar att skriva.

önskar att jag hade mer roliga saker att berätta men i guess not. eller ja. våren är här (inte för att jag får ta del av den) men den finns där ute. och jag kom på att jag måste fixa utklädningskläder till alla skivor. börjar ju redan på tisdag :O ojoj! panik.

fick ett erbjudande om att jobba idag men jag var tvungen att säga nej (typiskt, jag som vill ha mer tider) bara för att jag måste skriva. Shit, undrar om författaryrket verkligen är något för mig. Fast då har man kanske inte en lika tight deadine.

Hursomhelst. Imorgon är det fredag och då ska jag INTE vara hemma åtminstone. då ska jag på förfest till Elin och sen ut nånstans :) ska bli skönt. behövs verkligen.

nej back to business. puss

måndag- were you gonna sleep tonight?

hej hopp
måndag
överskottsenergi som vanligt.
alltså mina senaste vardagskvällar har verkligen inte varit särskilt spännande. framför datorn för att plugga, men slutar upp med att jag gör allt annat än pluggar, dvs ser på tv och är inne på fejjan. mitt liv är ganska tråkigt just nu. ikväll har jag försökt skriva på min bok, tycker jag skrivit massor, men det visade sig vara knappt fyra sidor. give me time please!
idag efter min lilla korta skoldag var jag iaf till tryckeriet och det verkade lösa sig bra, var bara att lämna in en pdf-fil med mitt arbete och bilder så skulle det fixas på ett par dagar. detta betyder att jag har denna vecka på mig att göra klart allt, för senast måndag måste jag trycka den. fredag är ju deadline.
som tur är har jag avslutat de mesta andra stora arbeterna så jag kan fokusera på det här nu :)

hann btw även med ett besök i forum (som varje dag iofs) och tog en glass med madeleine. det var min spännande dag, för efter det åkte jag hem och förblev hemma :) FAST NEJ, dör ljög jag. hände ju en bra sak till. hittade ett par skitsnygga jeans, som är snyggare än dom jag köpte förra veckan så jag ska byta dom mot varandra eftersom det är på samma affär. och de nya är billigare så då får(måste) jag köpa nåt mer också:) hihi, det blir bra. ska fixas imorgon

nej det var iaf allt. ses imorgon

allting kommer lösas och bli bättre igen

tjooooo
wzup!?
själv sitter man och skriver ut typ 140 sidor skolarbete från datorn. är iaf klar med alla stora grejer känns de som nu, förutom att skriva en bok, men ja det, suck. orkar jag inte ens tala om.!
jaja, nu är helgen över igen och kanske dags att bli lite seriös. en väldigt bra helg allt som allt. i fredags tog jag ju det chill, och igår jobbade jag hela dagen. men satans hosta går ju aldrig över. har vaknat upp varje morgon med världens halsont och huvudvärk i två veckors tid. läskigt.
iaf efter worket igår åkte jag till åkersberga, på party! först myste vi i mörktet med pipan, och sen kom folket. var faktiskt astrevligt trots förutsättningarna :D massa sköna dudes, massa pipa och bara allmänt rolig stämning :D natten var great, fram tills att jenny tvingade ut mig och timmo i kylan vid fyratiden när man typ hade däckat för att plocka upp fimpar haha. jaja
imorse var mindre kul, var så sjuuukt trött. skulle ju åka hela vägen från åkersberga till jobbet astidigt. sov några timmar, och lite på tåget påväg in. fyfan. och jag kom typ fem min sent och fick värsta utskällningen . PALLA när jag mådde sämst. iaf sen var jag allmänt seg men otroligt nog vann jag kassatävlingen så jag fick köpa vad jag ville på konsum för 35 spänn max, haha:D som pris liksom. jag var skitstressad och valde noblesse, rawa tyckte jag skulle köpa ost.

sen vare kväll och tv och lite plugg som sagt.!

och nu ska jag gå och sova för jag är helt utslagen. sleep tight! peace out

give me inspiration!

Fredagskväll och jag är hemma. börjar bli lite av en vana, haha.
Nä, men jag som skulle spendera hela kvällen åt att skriva min bok. Blev inte riktigt så. Jag har alltid tänkt att det är lugnt, även om det är tajt om tid, jag behöver bara sätta mig ner nån kvälll och skriva klart hela. Men det är inte så lätt. Jag tappar fokus och blir oinspirerad efter ett tag. Fan, hur ska det här hinnas med? plus allt annat asljkhlkasdhlshls, dö!

well, som sagt är hemma ikväll, satsade igår istället. var i åkersberga med gänget och krökade. var mysigt, med vattenpipa och hela köret.  :) idag mådde man mindre bra, och imorgon är det jobb så.! hittade iaf en fin tröja som jag köpte för pengar som jag egentligen inte har. tihi ^^

jaja, nu ska jag gå och sysselsätta mig med något jag får inspiration av!
puss, party on!

are we dancers?

oj vilken härlig dag det varit! soligt väder och vårkänslor. trots det vill min hals inte bli bättre. hostar och har ont mer och mer för varje dag känns det som. kanske inte så smart av mig att simma vid den här tidpunkten. menmen
talangtävlingen i skolan var jättekul, tänk så många duktiga talanger det finns på samma ställe. ojoj, synd att man inte ställde upp. priserna var ju grymma. Bianca vann tyvärr inget men var duktig ändå.  :)
Efter det åkte jag hem och chillade och nu är jag klar med satanistarbetet, nästan iaf :) skönt. det mesta börjar arta sig. men det jävla projektet då?! hmm..

btw, såg Män som hatar kvinnor igår. riktigt bra film. som om ni inte hört den förrut? men se den, magstarkt var ordet.

imorgon är det en lektion sen helg :) NICE!

i'll be fine

heeej
sitter nu påklädd och klar påväg att gå till skolan. lektionerna är för all del över, så jag är kanske dum i huvudet som går dit ändå. men jag har lovat bianca att filma när hon dansar på talangtävlingen i skolan, och lite skönt att komma ut ä rdet också. men efter det är det raka vägen hem och skriva om satanismen..!
nej nu måste jag gå ut i det fina vädret, ha det bra!

snälla snälla

Hejhej! måndag igen wohooo
helgen gick snabbt fast den var rätt händelselös, var sjuk the entire time typ. fredag var jag helt avdäckad, lördag likaså, jobbet lackade totalt för att jag var sjuk. på kvällen var det melodifestivalfinal med madeleine och 20 kg godis. igår var det jobb och idag var det skola och plugg. my life is exciting nowadays. bah.
har iaf fått lite saker gjorda, men jag har fortfarande en bok som ska skrivas! orkar dock inget nu, är helt slut. tror jag börjar vända dygnet rätt håll. alltid trött på kvällarna nu för tiden. hmm. kanske är bra?


positvt den här veckan är iaf att det är studeidag på fredag = utgång torsdag :) och förhoppningsvis när den här veckan är över så är det värsta skoljobbet över. puh! nästan iaf.  :)

borde faktiskt gå och prata med la work om mina tider, men jag vågar inte gå dit ifall dom känner för att sparka mig. hmm. how to solve that  problem?

NEj, ikväll ska jag få sömn. inge mer plugg för dagen. puss

I just want you to know who I am

jag har kommit fram till en sak. jag har vissa vänner som jag antingen älskar och tycker är underbara, men som sekunden senare kan göra mig så jävla förbannad att jag verkligen undrar varför jag ens umgås med sånna personer. det är verkligen som en berg  och dalbana. och jag har länge tänkt att det är bästa att blockera sånna personer från mitt liv och vara med dom som jag alltid har kul med. men sen insåg jag en sak. det är dom där bergochdalbanevännerna som verkligen står mig närmast, som vet allt om mig och som jag är lyckligast med. som jag litar på mest. dom är min familj. och ja, man kan avsky sin familj och vilja slippa den, men det är fortfarande min familj som jag alltid kommer att älska.

<3
this goes out to a few special people.

I don't wanna close my eyes

woho, torsdagkväll! alltid lika mysigt, längtan efter helgen (som för övrig består av massa intensivt jobbande igen) !
Nu är jag helt utmattad, gick upp i ottan imorse ungefär. klockan sju. hade en lektion och sen var jag och anna och simmade. skönt, länge sen nu. Efter det satt jag och pluggade lite och sen tog jag en fika med mig själv i forum :)
     och JA, jag kan fika själv. Förrut kunde jag inte det, det var omöjligt. Mina vänner tycker också det är omöjligt, jag förstår dom! Sen har vi de andra vännerna som tycker de är töntigt att inte kunna äta själv,! Jag har iaf klarat av att inte känna mig mobbad vid sånna tillfällen, så jag är ganska stolt :)    MEN, jag måste ändå förklara mig. Jag satt faktiskt och väntade på Maria som jag skulle följa med hem. Jag gick inte bara dit för att äta, haha så långt i utvecklingen har jag inte kommit än!
 Sen som sagt blev de Maria's place med henne och Malin. Jag tog lite bilder till min roman, så jag sminkade och stylade Malin och Maria, dom är mina modeller. Så sjukt kul :D hoppas verkligen jag hinner med allt för de kommer bli grymt!

sen har det varit en lugn afton. Ska nu plugga vidare. life is hard at the moment. MEN när allt det här är över kommer det kännas desto bättre :)


ÅH BTW, höll på att glömma. Vet ni vad jag hittade idag när jag rensade min inkorg på hotmail? Jag hittade världens sötaste mail från typ 2003/2004 från världens sötaste personer. några från min allra bästa kompis at the time och några från min första pojkvän. De var så otroligt vackra så jag blev alldeles rörd, var nära på att börja lipa. Gud vad mycket kärlek jag fick från dem, och ingen av dom har jag någon kontakt med alls idag:( Man måste fan lära sig ta vara på alla de som behandlar en som guld, en dag är det borta, och man inser aldrig hur mycket man förlorat!...
...sen kom jag även att tänka på en annan grej, why the fuck skriver ingen sånna söta brev till mig längre?!? :O a shame!







love <3

I payed a price

Frustration!
finns inget mer jag avskyr än människor som klagar hela tiden utan att göra något åt det. och nu känns de som jag blivit så. bara för att det är så mycket som är jobbigt i mitt liv har jag börjat klaga. men jag kan faktiskt göra något åt det, jag kan se positivt och anstränga mig. Men fan vad man inte orkar.

behöver inspiration och motivation, ge mig nu nu nu!
ska upp och rensa rummet och packa ner saker jag inte vill ha, känns bra att fixa till det nu när man bara har nåt år kvar innan man flyttar kanske.. :) längtar!

puss

end of the night

FUCK! när jag väl tänkte "nä nu ska jag ta tag i mitt liv och börja träna och gå i skolan" så ja då blir man sjuk. min hals är uppsvälld och det gör förjävla ont när jag sväljer eller ens pratar. fuck.
menmen, imorse tog jag lite sovmorgon och gick upp med linda så vi kunde åta lunch togheter ocg så ritade jag en karta så hon hittade till bussen :) börjar bli bra på sånt, har gjort det några gånger nu..
sen var det en kortis skoldag och sen raka vägen hem i snöovädret. har skrivit fyra a4sidor på min roman. låter inte så mycket kanske men de blir ju typ 8 normala sidor. har verkligen kommit igång. bara jag fortsätter såhär närmsta veckan så kanske, kanske jag hinner. mycket osäkert.. :)
skolan är ett hell, ju mer vi har ju mer ofokuserad blir jag. but ill try!

imorgon ska jag försöka lyckas övertala min lärare att låta mig jobba hemma på tors, utan frånvaro dvs. för planen är att åka till åkersberga imorgon och ha myskväll med jenny. och det suger om man måste gå upp typ fem för att ta en buss som går sex för att va framme åtta. haha. hoppas hoppas :D
nej nu ska jag upp till rummet och kanske städa lite, sen sova :) puss och godnatt!

FAN, nån som kan hjälpa mig att ladda upp bilder eller?! det är ju helt fucking impossible!

bring no tomorrow

Fan vad jag ska kolla på roomservice den 25 mars när det börjar. hatar inredning, men både dregen och peter siepen ska tydligen vara med såg jag idag på reklamen :D kommer bli askul!

nu håller jag på och storstäda hela rummet, allt ligger huller om buller och jag vet inte hur jag ska kunna sova i min säng inatt. om ca 10 min kommer Linda hit och övernattar också :D då ska vi lyssna på ett band vi spelade in för sisådär 6, 7 år sedan som vi har försökt hitta i flera år! så nu hittade jag det. hahaha fan va kul de kommer bli.. ;D

puss

curley sue

heeeeej :)
dålig bloggare har jag blivit också. vet att folk hatar att läsa långa inlägg sällan, mycket bättre med massa små korta. men jag har inte tillgång till dator så ofta och jag gör så mycket kul som jag vill skriva om :) ska försöka va någorlunda kort

fredags var jag i skolan och hade möe, gick asbra. sen var jag en snabbis till stan och såg när bianca klippte sig. sen hem till coco och slinga håret (jag är grym), sen utgång typ. började med några öl vid fridhemsplan(nämner inget namn :P) sen vidare till dovas där man ALLTId lyckas hitta massa lättlurade typer och eventuella ragg till cornelia ;D eheh. fett kul ändå. sen vidare till Soft vid t-centralen. var mysigt och astrevligt :) de mest otippade  kvällarna blir bäst"
igår jobbade jag som en tok, bakis som ett svin plus sjuk. så jag bad om att få hem tidigare. mm, bra där. sen asmysig tre rättersmiddag hos min lilla Maria, och sen after. vem ser man inte där om inte min arbetsledare som gett mig lov för att jag var sjuk! Men jag lovar, jag var det! haha. sen var halva jobbet där och halva gamla jobbet också. och typ massa nacka folk. random som fan. kom inte hem förrän halv fem (suck) och skulle upp tio imorse och jobba hela dan också.

FAN VA JOBBIGT, skojja inte. brukar inte jobba båda dagarna OCH gå ut båda kvällarna samma helg. man dör typ. ikväll spenderade jag aftonen framför tvn med en påse chips, det tyckte jag att jag var värd :D ihih, dock inget pluggande..ojoj inte långt kvar nu tills allt ska vara klart. STRESS!

ne nu måste jag fan sova innan jag får en blackout i stolen. puss på er

ps. jag hatar ordet kram. ds.


fight!

blablabla.
koncentrationssvårigheter.
varför kan man aldrig koncentrera sig när man har mycket tid över, ? det är omöjligt. får ingenting gjort. kommer bara på andra saker att göra, som att sätta upp affisher på väggarna och spela gitarr och såtn jag aldrig gör annars. haha
vill inte med skolan. men sen när det väl är över kommer friheten och hjälp vad fan ska jag göra då? jag har ingen aning!!
gillar inte att tänka framåt. jag vill stanna tiden här där den är. kanske spola tillbaka lite för nuförtiden är jag så stressad.

menmen. lite framåt kan vi tänka, imorgon är det helg :) wiho. jag och cornelia ska dra ut nånstans, vi tänkte möta jenny och se på band vid universitetet men de lär nog inte bli så iaf. nån stans ska vi , och innan dess ska jag färga hennes hår :) ännu mer innan dess är det skola. kl 10.30 har jag bestämt möte med Edgar på Bk för en intervju om arbetspolicy och miljöfrågor. han verkar fett seriös och jag har ingen aning om vad jag ska fråga! måste skriva ihop något imorgon på morgonen. ihi. lite kul ändå, jobbet liks..

nä jag känner att det här inte direkt hjälpte mig att fokusera  :P haha, lika bra och dra upp till rummet och sängen och tvn :) först ska jag ha mitt dagliga samtal med john förstås!

puss

what a wicked thing to do,

lazy day. Har försökt koncnetrera mig på att plugga. har skrivit lite på min roman och läst min engelska bok. Mer än så har det inte blivit. så svårt att fokusera. Och jag har väldigt svårt att hålla mig till en handling jag tänkt skriva utan att  blanda in mina egna erfarenheter och känslor, men om jag gör det blir det för personligt..såå jaa. det går långsamt men säkert. :)

annars no news. är sjukt sugen på att fortsätta övningsköra snart, ska be papi köpa en ny skylt som vi tappat bort, så kan vi ge oss ut på vägarna igen. ska även komma ihåg att tjata om ett gymkort. I need it!

gud vad jag är trött, skulle kunan sova resten av kvällen. men ne! btw sa jag att vi fått våra studentmössor nu ?:) min är jättefin, och så beställde jag ett ingraverat glas och en penna  :) snart är det dags! ihihih


Metaltown

btw, nytt bandsläpp till metaltown:


Opeth (S)
Meshuggah (S)
Cult of Luna (S)
Mustasch (S)
All That Remains (US)
Evergrey (S)
All Hell (S)


kommer bli grymt, hänka någon?

user friendly

helloooow. sitter och spelar lite gitarr för en gångs skull :) mysigt

idag fyller jenny, my little baby, 19 år! satt uppe halva natten och fixade ett fotoalbum åt henne som present, plus bh och väska :) ikväll var vi ute och åt och catchade upp, vi hade ju inte setts på äver en månad, mycket som hänt sen dess. :) det var iaf supermysigt!
det var väl typ höjdpunkten för dagen.
igår var jag i skolan hela dagen och sen i forum och fikade med madeleine och sara. i skolan hela dagen! hörde ni det va. awesome.
 :) försöker ladda upp lite sköna pics men de går inge bra, provar igen snart.
puss och godnatt

sex, drugs and rock n'roll

här sitter jag och filosoferar med john om livet, haha. känns lite bättre nu faktiskt. nyss var jag deppig över allt skolan och sånt (är jag iofs fortfarande men låter bli att tänka på det:P ) men men..

så var man hemma igen från en helg på ålan doch sportlovet var över :(
åland var intressant. jävligt intressant. det gick snabbt och någorlunda smärtsam ( som alltid när man är där vaknar man upp med minst några skador. denna gång med feta brännsåret på halsen och sår på ena knät, samt trasiga strumpbyxor. haha).  fick mer av allt jag inte trodde jag skulle få alls. men ändå kändes det konstigt. hmmm. varför sitter jag och skriver för att andra ska läsa när ni inte fattar nånting av mitt babbel? :p haha. men jag vill inte gå in på detaljer. jaja
i fredags var vi hos tina på inflyttningfest, kul kul :D sen krogen en snabbis, sen sov jag i stan. och jag har lärt mig att det spelar ingen roll om jag känner 90823 männsikor med körkort om de inte kan hålla sig onyktra eller i närheten! haha. jag har haft problem hela helgen med att ta mig till ställen. på lördag kväll vid halv åtta lyckades jag ta mig till stugan , efter en mysig dag.
sen blev de lite tv och jag blev snabbt rastlöst och lyckades (efter 3273847293 samtal) ta mig till stan till tibbis nya lägenhet. var väl nice, men hela min plan (haha) gick åt pipan så jag vet inte. hmm. intressant kväll iaf, slutade med att jag somnade i stan igen, efter jag hade spytt upp ungefär allt jag hade i magen. usch usch, och som man mådde idag. men men det var väl kanske värt de  :)
sen har jag varit hos kusin fredrik och firat hans kommande 18 årsdag med trerättersmiddag och sånt. han har fått en bil! varför fick inte jag en bil när jag fyllde 18?!:O

sen var planen att läsa min engelskabok på vägen hem, men med sällskap som Erika och Ante är de lite svårt att plugga ;) hehe. jaja, kul att få sällskap !

nu ska jag återtgå till det ROLIGA plugglivet. fuck. hata skolan. hata hata hata. :)
hehe godnatt :)
underbara tider!  give me back  :) time of my life


RSS 2.0