yout gotta listen to my words

hejhej
imorse vaknade jag upp  med världens huvudvärk, mina öron och min hals var igentäppta och jag sjukskrev mig från jobbet. så dagen har varit seeg, legat och vilat mestadels och suttit här. hoppas inte min chef blir lack på mig, för jag hade ju verkligen tjatat om mina tider och så kommer jag inte. men ikväll blir en tidig kväll, för imorgon måste jag tjäna ihop lite cash.
nu ska jag fortsätta ladd aupp lite pics på fejjan. puss

making enemies is good

hejsan!

lite dålig uppdatering då jag har varit busy idga och igår, av mycket bra saker.
I söndags gick jag upp tidigt och tänkte vara klar i tid till jobbet, skyndade mig som fan och sa till pappa att det var dags att skjutsa mig till jobbet, men han sa nej. han tänkte inte skjutsa mig klockan nio, det var ju en timme för tidigt. ja så går det när man glömmer ställa om klockan. kulkul. sen stod jag och malin och alla andra och jobbade hela dan med massor va folk, speciellt kul är det i för småskor. klockan blev sedan kvart över fem och jag sandra och isabelle köpte present till madde och sedan skyndade jag mig till medborgarplatsen så fort jag kunde. Där trängde jag mig in med Lisa i kön(nästan längst fram) :D vi kom tillslut in på debaser och ställde oss allra längst fram precis i mitten, tog några öl och väntade på hellacopters sista konsert. som var wonderful, trots alla kameror i ansiktet, trots att lisa blev överburen, trots att jag verkligen har blåmärken och brännsår på kroppen överallt idag, det var u n d e r b a r t ! no more copters säger jag bara, lite sad men en bra avslutning iaf. efter det gick lisa och jag och tog en öl till fast vi var trötta som svin, så vi åkte hem och åt middag vid tre. sen somnade jag på en gång!

stort tack till er!

väldigt detaljerad beskrivning av dagen där, men den var lång och väldigt bra :) idag vaknade vi i bra tid, sen har jag varit på födelsedagsfirande hos min älskade madeleine som fyller 18 idag:) det var mysigt. sedan åkte jag till forum med john för jag kände att jag behövde shoppa, var så längesen. det blev två ringar, en tröja och ett skärp :)
nu är jag trött och ska snart sova, ska jobba 9 h imorgon, ischisch

bild från i fredags, när jag var spindelnät

no salvation!

tjo allihopa!
idag har varit en snabb dag, jobbade ganska länge, gick upp tidigt imorse, duktigt! lite ont i huvudet och helt jävla sjukt mkt folk på jobbet men det gick bra:) sen när jag spanade in nya forum så bah kommer afasi och filthy mitt från ingenstans, gissa om jag blev happi! asbra, synd bara att ingen riktigt uppskattade dom men det gjorde iaf min dag :)
ikväll blir nog en kugn kväll, mår inte riktigt bra och så ska jag upp och jobba imorgon bitti. fast största anledningen är ju dock att jag måste vara utvilad till imorgonkväll!!!!!!!! HELLACOPTERS SISTA KONSERT!! jisses, och dregen ska vara med också <3 :) Jaaapp så är det, igår åkte jag och Lisa ändå till södertälje för min jävla dyra biljett, så nu kan jag gå :) riktigt najs! taggad!!!!!
annars var gårdagen kul, förade hemma hos ewe sen blev det halloweenfest, jag var spindelnät. very sexi, när bildgrejen här inte separ sig ska jag ladda upp bilder. juste har ju faktiskt kvar min spindelnättatuering märkte jag nu:O wou

btw, missade ju idol igår och min bror spelade ju inte in det så jag lever i ovisshet och är jättenervös för att min favvo åkte ut! får se imorgon:O
hihi jaja, nu ska jag gå och se på tv eller nåt:) puss på er ha en bra lördagskväll!
och ted din jävel, ring när du är i stockholm tidigare så man kunde hittat på nåt, nu blire för sent:( så vacker ska jag va imorgon :) från P&L 07

angel with the scabbed wings

tyvärr tror jag att jag nästan lurade mig själv där. vad försöker jag tro egentligen? Att jag är den tjejen som säger "kämpa kämpa var trevlig ansträng dig trots att du får skit tillbaka och var duktig och klaga inte"? aldrig. hur kunde jag ens för en sekund tro det. Jag vill inte ens försöka kämpa längre, det är inte värt det. jag tänker inte va trevlig längre, jag tänker fan inte va nån annan utan jag tänker va mig själv. och jag tänker hata, jag tänker hata skolan just nu och kanske en bit framåt. och jag tänker verkligen inte försöka, försöka vara trevlig. jag orkar intee, fatta!
låt mig bara va.

jag är en vampyr

tjo!
markus är fan bra, upptäcker nya artister varje vecka känns det som, för nu är alla min gamla musik borta, alla låtar och allt som jag lyssnade på hade jag endast på min ipod, men den är borta nu:/
i
dag  har jag iallafall varit i skolan en lektion, religion,  juuste har förhör i det imorgon, kanske ska gå och läsa lite nu
sen har jag  jobbat hela kvällen så jag missade VIP-invigningen av nya nacka forum, :/ well, fick hur mkt gratis mat som helst iaf ^^ och sen planerade jag mina jobbtider, blir typ varje dag på hela höstlovet 11-19, jisses. får se om jag har tid att slappna av på lovet. hinner inte till åland alls isåfall men men:/
geografi är rätt kul annars tycker jag, läste igenom allt till provet på fredag nyss, det vbar fan intressant men det är ganska mycket att lära in dock..
men sen är det lov, längtar inte så himla mycket, har inga planer förutom att jobba, men det är så värt det, behöver pengar:)


just nu ska jag fösöka satsa på skola, jobb, rutiner, pengar, vänner och så löser  sig resten såsmåningom :)

missade lapdancen ikväll men här är därifrån från nån vecka sen :)

gimmie

hejsan
är lite stressad just nu faktiskt, har geografiprov på fredag och kan nada, har typ inte börjat plugga, och imorgon är det skola+jobb till seeent och sen kanske lite kvar av foruminvigningen, så mkt blev det med VIP-inbjudan om man ändå måste jobba :/ men men ska bli kul att se hur det ser ut även om det blir fullt upp! missar dock dansen imorgon också men ah:/

idag har jag vart i skolan och sen var jag i forum och käkade med bianca och diskuterade jobb igen, sen hängde vi på bibblan i cirkus två timmar och skulle låna böcker, men inte fick vi med oss nåt hem för det, vadå läsa? vi? näe
har även gjort upp lite planer, ska sälja min ipod nano 2 gb för 600 hundra spänn till cristian, är det för lite eller för mycket? vill inte förlora på det men trots allt är den ju nästan två år gammal.

oj juste, kom precis på att jag inte har den blekaste om vad jag ska klä ut mig till på halloween festen på fre :O men det får jag väl fixa den dagen, hinner nog inte innan.

mår förresten ganska bra nu, everything is a little bit better :)
nu ska jag plugga pyttelite sen ska jag sova, puss!

(btw så funkar det inte att ladda upp bilder som vanligt, jippie)

in your reflection

uh hellu, hur mår ni?
jag mår dåligt rent ut sagt, bakis sen i lördags, fest hos johan med ganska mkt alkohol. har snart inte ätit något på två dygn, bara en halv macka idag som jag tvingade i mig, är inte ett dugg hungrig. vet inte om det bara är baksmälla eller om jag är riktigt sjuk , för jag mår apaa. mm roligt inlägg :)
annars går skolan inte så bra och inte jobbet heller för den delen, kill me slowly, please.
nu ska jag vila hela eftermiddagen och kvällen, hörs.
i lördags hade jag rosa hår :)

my darl <3

 finns inga ord som beskriver min kärlek för marilyn manson, as u should know, men här är några söta små klipp som gör han sötare.
har sittat och sett på intervjuer, klipp, shower osv med han hela eftermiddagen, can't stop! <3

www.youtube.com/watch?v=NEWWPKNoS94&feature=related


blir inge harrys ikväll förrestem ska över till the twins och se på film (!) trodde jag skulle få se på idol men nehepp, :(


australia

sho!

sitter in da school och gör inte så mycket, andra fredagen i rad jag är i skolan utan att ha lektion, missar alltid dessa fredagssovmorgnar:( men men :) mer tid för plugga(haha) joo ..

annars var gårdagen en gansak bra dag, var påväg till skolan när jag ringer malin och hon säger att vi inte har nån lektion, jahapp då blev det en sväng till henne ist och läsa filosofi, är sjukt mkt man ska lära sig till måndag provet..

sen hälsade jag på hos maddes jobb ioch tog en fika men john och pluggade lite, och sen åkte jag hem! fixade lite i rummet för ikväll kommer lite gäster :) men jag blir inte hemma med dom, det blir hem till jenny direkt efter skolan och sen harry b james antagligen :) mysigt!


nu ska jag plugga, puss!


crimson ballrom

jävlar vad lack jag blev nu, fick just världens skönaste mejl från min mentor, men tydligen säger han att det går dåligt för mig i skolan? va? liksom, visst vet att det är ett ämne jag ligger efter i det kan jag förstå, men han syftade på flera, och det hade jag ingen aning om att jag hade dåliga omdömen i! liksom, varning tack! jag har gjort jättebra ifrån mig i de flesta ämnena bara det att jag har lite frånvaro, men jag kan inte få skitdåligt omdöme om jag gör  alla uppgifter asbra eller? ajaa...

anyhow, lyssnade nyss på p3 konserten med hellacopters, asbra. blir nog så att jag går på sista spelningen trots allt :)
 annars kom jag nyss hem från lapdancen, vi börjar få ordning på koregrafin nu, så det är kul :)  förutom det var dagen ganska onödig, ingen var typ i skolan, blev inget prov då arne var sjuk, men jag var där ändå minnsan! sen kom john hem till mig och vi spelade lite kort och jag stylade han och sånt vanligt. sen har jag faktiskt pluggat massor den här veckan, har varit duktig! därför jag är så besviken om det där med betygen :(


nej nu måste jag nog gå och städa lite, hörsss

fuck off

let it rain

tjena
såg nyss klart på mulan, fett bra film, började fan grina tillochmed. (hej jätteöverkänslig till alla filmer) jag kan seriöst gråta till vilken film som helst, bara den har ett fint budskap. :,)

dagen började inte så bra, men jag kom igång med att analysera och designa min analys av clockwork orange, kanske världens bästa film, askul. sen var vi på expressen "bakom rubrikerna" och gjorde egna löpsedlar m.m. skojskoj :)
sen kom jag hem och powerwalkade med sara, duktigt hurtigt ju
och ja sen har jag faktiskt pluggat lite tillochmed, mm japp har mycket tid för saker nu när mitt schema på jobbet är fucked up :/ funderar på att gå och snacka med dom i morgon, för annars måste jag jobba hela helgen men får inte jobba de dagarna jag kan, så himla dumt. annars blire väl mer plugg som väntar. boring.

nä nu är jag sjukt trött, ska duscha och sen sova. godnatt!
 

i want it that way

hejsan
idag var en riktikt bakissöndag, sov länge, men kände mig inte ett dugg utsövd. har även träningvärk lite överallt i kroppen, det är jobbigt att parta. sen har jag ätit, sett massa på tv, suttit här och gjort absolut inget , asskönt :) en liten tripp till affären för inköp av chips , dipp & cola dock, det var dagens händelse^^  
  skulle pluggat och övat inför redovisning/föredrag eller nåt i den stilen på engelska Cn men jag har inte hittat min lärare och fått papprerna jag ska läsa ifrån så jag kan inte görat:( så jag får komma på nåt bra och säga när jag kommer dit imorgon. men jag funderar på att börja spåna på idéer för mitt projektarbete,  skriva en roman. men det blir nog en kort en då jag inte ens kommit igång och jag är idélös. vet inte vad den ska handla om, känner ingen passion för nåt speciellt just nu. det brukar jag göra. Så är nog hela mitt liv just nu, passionslöst! rätt ord. jag är så trött på allt fast allt är super, I want passion! men några idéer till min bok? hjälp mig välja ämne, deckare, kärleksdrama, övernaturligt?
ska förresten kanske börja simma igen också :D wohoo, ifall cornelia är på!

you make me wanna lahlah

heej :)
kom hem för ett litet tag sen från the twins! fick skjuts hem på moppe av patrick! asskönt. det var en trevlig kväll. först middag med pizza och vin, sen lite roliga lekar. sen stack några ut, men vi stannade och så kom det lite folk. asnajs:) men sen ville töserna sova så då åkte resten hem:) men najs allt som allt. och jag vill inte sova, då känns det som lördagen och helgen är över, onajs. nää så ska det inte vara.
nä nu är det fortfarande lördag natt/söndag och det är heeelg. man kan göra vad man vill och chilla. fick gå tidigare från jobbet idag för att jag "dansade" . mm najz-
hmm. chips och dipp någon nu? eller? är så sjukt sugen men har inte det hemma!:(

well mer om helgen, i fredags firade vi  cornelia, jag hade gjort ett fotoalbum med massa minnen som presenter + nagellack+lösögnfransar+lösnaglar som hon öskade sig :) mysigt. åt god middag (kom dock lite sent då john inte hade en jävla aning om var velamsund ligger) och stack sen till GIH. det var kul. sen stack jag hem och sen idag somsagt jobbade jag. och sen sara o malins (the twins) thingy, middagen.

från veckan (onsdags)

let¨s dance

heeeey!
 sitter hos sara o malin
lite nörd är jag som bloggar, men jag ville bara säga att "let's dance"
party all night!
nu ska vi parta vidare här.wohhooooo

don't look back in anger <3

shuu
sjukt sliten idag, donkishkäkade två gånger, sov från 4-7 och nu segar jag bara. borde börja med porjketarbetet men jag orkar inte.
igår var iaf en galet kul och annorlunda kväll! direkt efter lapdancen åkte jag och anna till bästa stället och förade, en egen liten "stuga" asmysigt hade vi, sen fortsatte vi till democrazy, försökte dansa på de döda dansgolvet men de fick vi ej:) så vi stötte på timmo bla. och drog till after där det var massa speciella typer.. sent kom vi till slussen och sen kom vi hem och drack oboy vid fyra, halv fem. helt crazy men askul
sen gick vi upp tidigt för att hinna till skolan till åtta ungefär, nice! not really
i helgen blir det utgång imorgon och kanske på lördag, men jag har inte tillrcäkligt med alkohol eller ork känns de som men vi får väl se hur de blir :) imorgon efter skolan måste jag komma ihåg att sätta in pengar på sandras konto och sen köpa födelsedagspresent till cornelia :)

our new place :D

jobb

suck
va rpå ganska bra ett stund idag på dagen, skrev klart en artikel som inte ska vara klara förräns långt fram i textkommunikationen, läste rätt mkt filosofi för att ta upp det jag missat, försökte fundera ut storyn till min bok i mitt porjekt, planerade osv.. men nu får jag höra hur mycket nya läxor vi har, serilöst. döda mig. orkar inte.


 Annars så har jag idag upptäkt hur jävla bra afasi & filthy är! min nya kärlek <3 thanx for the love

jag klipper ut alla stjärnor från himmlens alla valv

hejsan
idag har jag varit pigg som en lärka. det var kul, ändå försov jag mig, attans.
men jag var på en lektion, den var inte så givande. Jag och anna smidde lite planer. på onsdag blire utgång och sen blire eventuellt tyskland ( + nyköping?) i höst :) hehe vi får se hur det går.

sen vare jobb och jag var tvungen att jobba över mer än en timme, mindre kul.

sen kom jag hem för mindre än en timme sen, käkat och sånt bara och nu är klockis mucho. så funderar på att satsta på plugget framöver i veckan och chilla ikväll, är seg. 
 <3 puss på er


crazy, but that's how it goes

tjena!
idag är det söndag och som vanligt en ganska seg dag. har varit en bra helg. I fredags var ju jag och jennypenny på harrys, blev lite fullare än jag trodde jag var. för när jag tänker tillbaka på kvällen och när vi var påväg in minns jag typ inget av hur vi kom in :S läskigt. men där vare kul iallafall, skulle helt ärligt kunna gå dit bara för att kolla på alla snygga människor :)
I lördags jobbade jag iallfall och sen bar det av direkt till åkersberga igen där vi hade  trerättermiddag och lite småkrök med ohlsson. fast vi orkade inte så kvällen slutade med porr och film. en skön afton helt enkelt. fast jag insåg faktiskt att ju mer saker jag gör, desto mindre jag sover på dagarna, ju piggare blir jag:) asbra!
idag har vi varit och badat bastu och sen suttit ute för att svalka oss i regnet om vartannat och beundrat den fina naturen, asmysigt! sen åkte jag hem hit och "diskuterade" mina eventuella planer inför jul med mina föräldrar. gick ju sådär.
så the big question is; hur viktig är just en dag på året ? (dvs julafton) jag vill ju inte ens fira jul, eller jo av anledningen att det är mysigt och man får ge bort gåvor och träffa släkt osv, visst asmysigt ju! men jag tror ju inte på kristendomens teorier och vill inte följa kristendomens högtider egentligen så varför inte skippa en jul?
mja vi får se hur det blir..
nu har jag varit någorlunda duktig och pluggat både engelska och textkommunikation och imorgon tänkte jag gå till skolan i tid så bäst jag inte stannar här hela kvällen!
Puss hörs imorgon!

bild från i somras <3


jag behöver lite värrme

tjoo!
sitter här hos jenny och förar :) snart ska vi dra in till harry b james, tänkte bjuda på massa underbara partypics men det funkar inte :O för jenny har massor av bilder påsin dator men jaa, tyvärr.
försöker ragga folk ut, kom igen människor?

partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
jag är bara 14 år

orka

Nehe men va dumma i huvudet då och låt bli och rösta på den absolut bästa sångaren och bästa artisten. fuck you
men han klarar sig nog ändå great, but still!
nu blire inge mer idol

in my heart

vet att jag blivit idol-nörd igen, lyckas på nåt sätt varje år. Så nu har jag bara en uppmaning, rösta på Elias, han är grym och bra mycket bättre än de flesta. 099 414 01 ! ring nu!

Elias


Annars har det varit en seg dag, var i skolan ett tag och sen hälsade jag på i Johns nya lägenhet, och sen kom jag hem och typ slocknade. Nä nu ska jag gå och plugga ett tag
puss

not afraid to feel

brrrr. sitter här med en filt invirad runt mig och fryser som fan! det har ju regnat hela dan och jag är fortfarande frusen sen jag sist var ute, usch ussch.
sitter iaf här och ladda röver bilder från idag, snart ska jag käka och sen åka iväg till dansen, ska bli härligt.
är dock så jukt seg och trött, varit hemma i två timmar snart och inte gjort ett skit, inte orkat. fast jag har en del att göra, vet inte varför jag är så trött- skolan idag bestod mestadels av att sminka sig typ så  inte speciellt ansträngande. vi tog ju spexfoto, tema kändis. gissa vem jag var? det var faktiskt en för tidig födelsedagspresent till honom, jag representerar ju honom i ett helt år i skolkatalogen genom att efterlikna honom :)
nej  nu ska jag gå och byta kläder och göra mig klar, cya later!
posing
spindelmannen,
nån komiker?,britney,manson
close up. hade tillochmed färglins i ena ögat fast det syns inte där :)

RSS 2.0