there's a big day coming

hola!
har just ätit middag och sett på kristallen (haha fjärde gången, men jag är ju så nyförälskad ;) ). kom hem för ca en timme sen från jobbet. Tänkte ta en sovmorgon idag och sedan fixa busskort och träffa lite homies men sen ringer jobbet och behöver mig och i dessa stunder kan jag inte tveka eftersom jag behöver cash så jag stack dit på en gång istället. så en ganska kort dag blev det. men men :)
fixade även till mig lite mer pass, imorgon och på torsdag och kanske fredag. Men inte i helgen :) som tur är skriver dom inte upp mig på helgerna längre (:D) men jag lyckas även jobba i vardagarna, vilket är precis som jag vill ha det! :D
skitbra. SÅ imorgon jobbar jag 11-12 men sen ska jag på synundersökning. Läskigt eftersom jag misskött mig och sovit med linserna många nätter i sommar, så vi får se vad dom säger. Men sen ska jag skynda mig tillbaka till jobbet och jobba till typ åtta igen. Så we'll see ifall jag hinner göra nåt annat kul. Innan allt det måste jag iaf införskaffa mig ett busskort, om jag överhuvudtaget har dom pengarna?

jaja, nu blire lite mer tv och music, cya


<3 :)

Nothing to no one

godkväll allihopa
helgen har gått sjukt snabbt och är över på en blinkning, tycker ni inte?
gårdagen gick iaf i raketfart. Stack iväg till åkersberga någorlunda tidigt på dagen, och var framme runt femtiden efter en lång resa. Då bar det av direkt till dommarudden och till folket som firade Markku femtio år. märkte på en gång att jag var alldeles för uppklädd haha eftersom de flesta gick runt nakna/halvnakna hela kvällen (det var ju bastu och korv som gällde, och sprit). Som bartenders måste jag ändå säga att jag och jenny var grymma, trots att folk tvekade till starksprit i början tog alla sex vodkaflaskorna slut på en gång. Haha. vi hjälpte till lite, men inte alls så mycket som många andra :) Senare mot natten tog vi en läskig skogspromenad hem med leo (hund) och kröp ner i jennys säng.
 IDag har vi tagit det väldigt lugnt och chillat. Ägnade några timmar åt att spela monopol, sjukt kul :D hehehe jag får fram mitt rätta jag när jag spelar spel, det ger mig höga adrenalinkickar :D

nästa vecka vet jag inte riktigt hur jag jobbar, än så länge inte alls. ska gå dit imorgon och tjata till mig några pass :) nu ska jag kanske boka biljetter till "Doktor Flinck", ett evenemang med thorsten flinck som har blivit min nya kändiscrush :D jag och lisa funderar att gå på det den 10 september, sjukt kul!

nightynighty

electric funeral

tjena!
sitter här framför datorn och är så sjukt trött. var ganska taggad på utgång tidigare men när jag masat mig hem efter ännu en olidligt lång arbetsdag och kom hem runt halvniosnåret kände jag tröttheten komma fram. Funtade på att åka till åkersberga lite senare (typ nu) och sova, så jag slipper åka imorgon (eftersom jag ska dit på party imorgon eftermiddag) men alla bussar har tydligen slutat gått. haha. jaja
så var den här kvällen borta ;( jaja, har iaf suttit och sett på kristallen och bloggnördat mig lite. givande, nja.
 kanske kan passa på att fixa i mitt rum nu när jag är hemma och har hela natten på mig, men det känns som det lutar mer mot soffhållet, fast något säger mig att jag isåfall kommer fastna där.

jaja, have a nice evening. pusss!
snart är det dags! iiih. blir taggad igen när jag tänker på det !:D

förresten..sa jag btw att jag, jenny, timmo och jonas nu har bokat sweden rock kryssning i oktober?:D kommer bli så jävla kul. har aldrig riktigt vart på en partykryssning trots att jag åker dom där jävla båtarna varannan vecka så jag ser fram emot det som fan. woooh.!

do you remember the times ?

tjenaa
kom nyss hem från jobbet, lååång arbetsdag,  men lite cash sen så jag klagar inte :) Så var det snart helg igen, den här veckan gick snabbt. Var ledig tisdag och igår och tog det ganska så lugnt. i tisdags övningskörde jag dock igen för första gången på ett och ett halvt år:D det lilla jag lärde mig på typ tre gånger var ju helt glömt, men de brydde sig inte papi om så det var fanimej livsfarligt att köra. haha fast fan vilken kick man får. Ska satsa på körkortet nu, nu  har jag tid! :D
igår var jag på lite besök och beställde ännu mera besökstider, läkartider och liknande. mycket sånt nu. Snart kanske jag också måste vacinera mig mot svininfluensan, dom är övertydliga med det på jobbet iaf, att det smittas lätt där. så jaa. Annars shoppade jag en fin kavaj och käkade en god middag med madeleine och sen var jag, hon och malin på bio. Vi såg inglorious basterds. Sjuuukt bra. ska aldrig döma en film bara för att det står "action". den var verkligen underbar, men å andra sidan var det ju tarantino som hade gjort den så.. ;)
 yes det var mina nyheter. nu är jag så trött och seg så jag håller på och dör. lika långt arbetspass imorgon också 11-20 ungefär. Sen lär jag vara jävligt trött. har ju vänt om dygnet så somnar inte förräns tidigast fyra på nätterna. Men hursomhelt vill jag hitta på något kul imorgon kväll. är ju trots allt ledig på lördag :D  got any plans?
taggad!

xoxo

minerva

tjena allihopa.
måndag och en ny vecka. Pratade nyss med bianca som började skolan idag och hon hade massor av aktiviteter och fester och liknande "insparksgrejer" för att hon börjar första året. Åhh, lät så himla kul med sånt. Men men, det kommer väl om nåt år. Ska ju faktiskt passa på att njuta av att Inte gå i skolan, och det gör jag ju, iaf än så länge :)
Jobbade fyra timmar idag, var ju tänkt att jag skulle göra lite grejer innan jobbet men jag försov mig som fan och kvart över två vaknade jag. hann i god tid till jobbet men inte mer än så :) väldigt nice att jobba idag btw, trevligt och lugnt :)
 ja mer än så har jag inte hunnit med i princip, ska upp och skriva en lista på vad jag måste ta tag med nu i veckan, är en hel del :)
hörs senare
puss <3
söt pic på jenny och tommy  som jag hittade på datorn<3 från midsommar. Tar aldrig bilder mer typ så blir lite gamla ist :)

I taste your tears

ey
whats up? själv sitter jag och försöker lyssna in mig lite på dead by april, än så länge låter dom helt okej.
Helgen har gått snabbt och har haft svårt att hinna tid att skriva. I fredags var jag inne i stan och fixade och trixade med Bianca, tog en fika och snackade skit. väldans mys. senare på dagen kom cornelia hem till mig och åt billig mat och snackade ännu mer skit. Ännu lite senare slog vi alla våra tre huvuden ihop och åkte och köpte godsaker och köpte film. Palla hyra när man kan köpa billigare :) Så den kvällen var vi hos Cornelia och såg på film, men av någon konstig anledningen såg vi inte den sista filmen utan satt och i cornelias lilla säng ihopkurade och kollade på porr. Haha, ja. no mer details ;)
lördags jobbade jag, sjukt mycket folk och sjukt seg. min lilla fot gjorde väldigt ont, men senare på kvällen stack jag ändå iväg till huddinge med sandra och madde för att fira gustav som fyllde 19 :) mysigt värre, tills det spårade ur, som förra året. Konstigt nog kom jag inte hem förräns halv fem, och jag som tyckte det kändes som vi va där i max två timmar? jaja :)
Så var det upp och jobba idag igen och vid sex drog jag mig hemmåt och sen dess har jag i princip däckat i tv-soffan framför mycket bra program. Jag är helt slut, så ovan att jobba efter så mycket ledighet. Wellwell, tänkte sitta här resten av natten och göra onödiga saker men jag är så jävla slut så jag tror allt jag ska bege mig uppåt mitt rum ganska snart.

Imorgon är det måndag och skolstart, haha inte för mig såklart! men jag måste nog börja söka heltidsjobb snart, hösten är ju på ingång. Nej, men imorgon ska jag jobba ett par timmar faktiskt. fast det är inte förrän fyra. VI får se om det hinns med något innan dess :)

har även ägnat kvällen åt att se på massa bilder från Berlin som my broh var i nyligen, kanske ska dit snart nämligen. Bild från halland nån vecka sen :)

the man who would be king

tjohoo
zup allihopa?
själv har man haft en alldeles alldeles händelselös dag. Vaknade upp ungefär var tionde minut inatt för att jag mådde så dåligt så när jag gick upp imorse orkade jag ju verkligen inte dra mig in mot stan. Så jag tyckte att det bästa var att både jag och foten fick vila upp sig. men gud så segt det var. jaja, har iallafall skrivit lite tack-för-uppvaktningen-av-min-student-kort (lite sent) och gått runt och myst osminkad här hemma.
Imorgon blir det iaf stan, min fot får ge med sig, jag måste få  träffa mina älsklingar jag inte sett på hur länge som helst <3 (plus fixa alkohol ;D inför helgen )


have a nice evening. peace \/

remember when I took you up to the top of the hills?

hello folks
onsdag kväll och så sitter man framför datorn med en skål chips och ett glas ramlösa, mums.
idag har det faktiskt vart en strålande dag, med sjukt fint väder. tänkte gå upp sjukt tidigt (halv tolv) men sen insåg jag att jag fan inte orkade det. har ju vant mig vid att va uppe till fyra-fem och gå upp två-tre. Så vid halv två pallrade jag mig upp och lite senare åkte jag till forum för att köpa födelsedagspresenter till the twins. Och så fort man var tillbaka i nacka var tydligen alla i nacka forum idag, så det blev ett par meter och ett "heej, hur har du haft det i sommar?" blabla, gick ett par meter till, en till "vi har inte setts på två månader!"blabla, osv osv fortsatte det resten av besöket. haha, kul att se alla igen iaf. :)
 Sen ikväll traskade jag hem till Sara & Malin på lite födelsedagsfirande. Det var väldigt trevligt. Massa mat, dryck och härliga vänner. Sen vid halv elva skulle de flesta ut, och hur många ursäkter jag än försökte komma på för att Inte låta bli så gick jag aldrig ut:( halvinvalid och pank, fyfan. inte roligt alls.  Så jag och Madeleine försökte ändå göra något annat än att bara dra hem, så vi drog runt i björknäs, pratade gamla minnen, kollade i skolan och var nostalgiska som alltid. Haha, asmys. men efter en och en halv timme frös vi arslet av oss och nu kom jag hem istället.
Jaja, jag är ju ändå ledig imorgon. känns ju otaggat att sova nu. Ska käka upp mina chips och sen får vi se.
Imorgon har jag en date med Biancalicious, någorlunda tidigt skulle det nog bli. Om jag nu lyckas ta mig in till stan med en stukad fot, vi får hoppas :)

sov så gott eller parta vidare, det är ju trots allt lill-lördag!
peace out

You shook me all night long

Hemma igen! woe. gud så trött man är. helt sliten och seg. Hursomhelst, veckan var precis som jag hoppades på,  fast mycket bättre. Lite tråkigt är det alltid att lämna men jag hann med det mesta. I onsdags var jag och jenny ute, partade till det rejält och träffade massa mysiga (vissa mindre mysiga) dudes och dudettes, väldigt trevligt. På torsdagen mötte vi alex och käkade lunch och därefter blev det en ganska lugn kväll, med lite förberedelser.
   Hela fredagen hjälpte vi till att fixa småsaker inför min moster 50-års fest, och grattade henne på födelsedagen. På kvällen förade vi med Tibbi och gänget och drog ut till stan väldigt sent. Det var så mycket folk ute så vi gick aldrig ut på krogen. Det blev party, och senare under natten halkade jag ner för en trappa med mina höga skor och stukade foten (igen!) haha, hur smidig får man vara. fast jag måste ändå säga att det var värt det, resten av kvällen var wonderful!
 Lördagen när jag vaknade upp kändes dock mindre rolig, haha. Fick skjuts hem och försökte haltandes fixa i ordning mig inför 50-årsfesten. Tyvärr kunde jag ju inte hjälpa till lika mycket med en fot, men jag filmade istället :) det kom sjukt mycket folk, och vi åt en massa, dansade på dansbanan, sjöng och festade. Släkten festade galet och slutade tydligen inte förrän vid sjutiden, jag däckade vid halv fem. Haha, partyådran ligger i släkten. Säger bara att det var en av de vildaste festerna jag vart på i sommar, haha.
 I söndags var man ju slut som en räka och bakis och invalid. lite segt. Igår hade vi iallafall movietime med filmen från festen, sjukt kul! jag ska alltid filma sådär tre-fyra på natten när folk är som galnast. Awesome var det. Senare igårkväll träffade jag Nicolas och gick ut en sväng på Dinos. tog några drinkar och chillade. myspys. Sen åkte jag och åt varma hallon och slocknade på en halvt upplåsbar madrass.
 Var tänkt att jag skulle åkt hem imorse men det gick inte när man hade en så mysig morgon, så jag segade mig och åkte hem till mina kusiner, spelade lite sims3 (wiho så kul) och sen åkte jag hem med kvällsbåten :)
sjuukt segt och långsamt men nu är jag iallafall hemma. ska nog slagga snart, need the rest!
  Imorgon blir det födelsedagsshopping och på kvällen firande för mina söta tvillingar. blir cozy som fan! hörs :)

hugs

sometimes hate is not enough to turn this all to ashes

yoyoyo
tisdagkväll/natt och jag sitter här med en stressande Jenny brevid mig. Idag har varit en soft dag. pga av det dåliga vädret uträttade jag inte så många ärenden idag. Men när det väl slutat regna beslöt jag mig för att ta en tripp till forum, och ja, just då  kom det riktiga ovädret. och jag som gick halvnaken nästan, haha. Och precis när man kommit fram till bussen efter 20 minuters promenerande i spöregnet inser jag att jag glömde att lämna tillbaka mina hyrfilmer, så det var bara att vända och gå fram och tillbaka.KUL, not! :) Sen blev det iaf shopping med Jenny för ett par lappar, och en avslutande middag med henne och papi i kungshallen :)
 Imorgon blir det åland igen! yes folks, så är det. Fick ju ledigt över helgen för the party och jag får inte jobba extra i veckan så jag och Jenny beslöt oss för att ha en sista party helg på åland, med start imorgon:) innan sommaren är över liksom. Efter det vet man inte när man kommer tillbaka, iaf inte med våra  storslagna planer. We'll see, we'll see :)

nu ska hon få kolla sitt stuff och jag ska gå upp och packa. Så, hemma om ca en vecka igen ungefär :) puss o kram
<3

the sex is on fire

wooooh.. hej allihopa :D
sämst jag är, sorry. men mina fyra härliga semesterveckor är nu över så nu kan jag återgå till livet online igen :) måste säga att jag har haft en alldeles underbar sommar, men den är ju inte över än! nu i augusti kommer ju värmen verkar det som!
hursomhaver tänkte jag berätta lite hur min juli var.

Åland.
tre veckor på åland. 14 dagar festande av 19 dagar. Började med att min lilla sötis Madeleine spenderade sina första fyra dagar på åland någonsin med mig. Hade ungefär 7 väskor så jag fick lifta till bussen på morgonen, haha. Väl framme visade jag henne åland, the big city, my babies och utelivet. Det var riktigt mysigt. Blev bundisar/groupies med Made in Thailand när vi var ute. haha, det var en asnice kväll.
På fredagen åkte Madde hem och rockoff började= Jennys ankomst. Det blev en intensiv (as always) nio dagar med party all the time. Mestadels förkrök hos Alex eller Tibbi, en sväng till Dinos och däckade i stan nånstans. på dagarna möttes vi upp och fyllekäkade och vandrade hem till mig, duschade och sen in på förkrök. Ungefär såg dagarna ut. Knappt nån mat, massa alkohol och tobak under en lång vecka. Jävlig ohälsosamt men jävligt kul :D träffade en hel del mysiga och härliga dudes så det var amazing. i mitten av rockoffveckan åkte baby hem och sista helgen hängde jag med puh och gänget och med Lisa som kom och hälsade på :) det var nice!
 Sista veckan blev lite lugnare. lite krök hos alex som jag mestadels bodde hos, lite båtturer och firandes för mor min, krök i parker och den allra sista kvällen spenderades på Indigo med awesome sällskap. Söndagen var stekhet och jag gick stressande hem på eftermiddagen från stan och packade ihop mina saker och drog hem. lite smått ångest men samtidigt skönt att byta miljö. :)

Halland.
Hann bara hem och vända för på måndagen (en vecka sen) tidigt började vår lilla familjetripp till de nedre trakterna. Vi började med göteborg och liseberg,. Sjukt kul då jag inte varit på något tivoli på många år. Jag tvingade med min bror i de roligaste åken och det var awesome:) sen blev det allsång också, men inga miljoner vann vi :( Senare under natten fortsatte vi till Laholm till våra släktingar.
Tisdagen åkte vi runt och var turister. Det blev Båstad, Torekov, Ängelholm och ja lite Laholm. och myste. Onsdagen och torsdagen blev lata dagar på tylö sand och en annan härlig badstrand i Laholm. sjukt fint väder och riktigt härligt. Ganska så stor skillnad från veckorna innan, men avkopplande. Natten mot fredag kom vi hem, trötta och glada att vara hemma.

Sen var jag äntligen hemma vid min kära dator och rum och stockholm. Helgen gick snabbt och smärtfritt. Hängde med jenny hela helgen och jobbade igen, ganska skönt. Vi satt i tanto i fredags och drack några cider och i lördags hade vi den konstigaste filmkvällen ever, men det var mys. :) Igårkväll hade jag, Sandra (hemkommen från Barcelone äntligen!) och Madde picknick på fåfängan. sjukt mysigt.
Och idag, har jag tagit det jäävligt lugnt. sov till tre, fyra. Slappade några timmar till och bara hängde. först vid åttatiden klädde jag på mig och åkte iväg för att möta papi i stan och sen åkte jag hem igen och har spenderat kvällen med Sandra och mitt playstation :) supermys! väldigt värd dag, behövdes som fan.

Japp, och nu har jag tagit ledigt i helgen igen för jag ska på en viktigt 50-års fest, och eftersom det är rålugnt på jobbet behöver dom mig inte i veckan heller. Så jag får ju semester minst en vecka till :) hihi. nice som fan!
Imorgon tänkte jag uträtta några ärenden, gymma och shoppa och sånt som jag saknat hemma. sällskap?:)

that's my news. mycket värda veckor har det varit. mycket bra som hänt men än är det inte över. Fortfarande soliga timmar kvar! Dock har jag sparat den bästa nyheten till sist, det allra bästa som kunde hänt i sommar hände. Helt utan förvarning. Jag som varit så deppig på grund av att jag missade den där veckan i juni. Har haft ångest hela sommaren. Men vad fan får jag reda på för exakt en vecka sen? Jo att FUCKING MARILYN MANSON KOMMER TILL SVERIGE, I HÖST!! Igen liksom! SÅ AWESOME. jag trodde inte på det alls. men nu sitter jag här med mina biljetter på datorn och är lyckligare än någonsin. I love life. Det kunde inte bli bättre, inte ett dugg. Så, 9 november gäller det. I'm so excited!

lite sommarpics från åland.

När jag och Madeleine var ute och provade en svennebanandrink.
Första kvällen på rockoff. party som fan och slutade hejvilt. We loved it, bästa starten!
En av alla spårade kvällar påväg in till stan, my babies<3
Vattenpipa och häng hos Linda, sjukt mys.



hörs imorgon :) nu ska jag snart slagga. puss

how the fuck are we supose to know if we're in love or if we're in pain?

tjooo
hemma i sverige igen efter nästan tre veckor på åland. sicko
Men nu ska jag packa för imorgonbitti drar jag till göteborg och sen vidare neråt, mer updates när jag kommer hem!
puss o kram

RSS 2.0