this is not a love song

jahapp, tisdag igen då! och här sitter man och har dålit samvete för att man inte vart i skolan på två dagar fast jag lovat mig själv det:/ men nu är det faktiskt så att jag mår så helevetes dåligt så jag orkar inte, men jag missar alla våra introduktioner till alla nya ämnen, det suger ju lite! :( men imorgon ska jag gå på riktigt även om jag mår sämre än idag! kan inte missa mer nu i början speciellt! och  jag håller på att dö av uttråkighet här hemma! Finns inget att göra, är inte ett dugg kul.
Jag har  spelat massa gitarr, städat, rensat hela min garderob, sett på alla tv-program som sänds, lyssnat på alla låtar som finns typ och suttit här alldeles för mycket, pallar inte! trodde jag mådde bättre idag för jag hade inte ont i huvudet när jag vaknade, men då var det halsen och öronen som krånglade! bajs
Aja  igår fick jag lite praktiskt gjort, anmälde till försäkringsbolaget så jag förhoppningsvis får en summa pengar. åkte och avslutade mitt gymkort (lär antagligen börja på friskis istället, billigare) och åkte och köpte mat :) och laddade min kamera och  mina ipods så nu kan jag lyssna på musik och ta kort igen :)
Idag däremot..har jag snytit mig i princip. Och hittat något hett på bilddagboken som förgyllt förmiddagen, sjukt sjukt hett!
Men nää nu kanske man ska ta och försöka få i sig något ätbart. cya laterr.


fuck varför går det inte att ladda upp bilder?! hm

first weekend

hellouw alliho.
här sitter jag i mjukisar och tycker synd om mig själv. är ordentligt förkyld, såklart nu när skolan kommit igång. men tro inte att det hindrar mig nej! jag ska minnsan inte ha någon frånvaro!

borde dock tagit det lite lugnare i helgen, som jag hade planerat. men näe det blev en vild partyafton i fredags, sjukt kul var det iofs, så det var det värt. men jag är inte världens smartaste som går runt halvnaken och hänger utomhus istället för inne på dansgolv och förkyler mig själv. men men nice vare :) igår var jag dödare än död men följde ändå med madde till huddinge för födelsedagsfirande av gustav. alla däckade typ halv elva :P men det var nog ändå värt det för vi fick specialöppet för oss på typ schell så vi kunde köpta massa gott till nattmat :) och skjuts hem så jag klagar inte.
men idag klagar jag.
jag vill inte vara sjuk! jag har saker jag vill göra men jag orkar inte liksom. idag har  ialafall john varit snäll och lekt med mig hemma. det var mysigt. nu ska jag nog gå och leka lite med mig själv, fixa min garderob, om jag nu orkar.
peace out

nice to get a respond

atm är jag äcklad! Bet just i ett av våra plommon och såg en larv/mask dingla i andra änden! fyfaaaan.- jag hatar småkryp och jag vill helst inte ha dom i munnen, nej tack! uschushcusch. var tvungen att skriva av mig äcklandet.
well, annars så har veckan varit mysig. i måndags var jag och jenny xtremt feta när vi hade sawmaraton. vi köpte 2 st tvåliterscola, två gräddfil, två dipper, två stora chipspåsar och masssa godis, good luck med min diet säger jag bara :P
igår kväll var vi hemma hos isabelle och chillade och rökte pipa, sen gick vi hem till maddo och såg pearl harbor, underbar film. jag hade aldrig sett den förrut.
och idag skulle jag till UM men som vanligt, för typ 28028430 gången blev det inte av pågrund av vissa anledningar. så jag tog den sista ( :'( ) sovmorgonen och sen har sofia varit superduktig och städat som en tok. och då menar jag på riktigt, jag  blev alldeles svettig. dammsugit, skurat, rensat och jag håller fortfarande på, blir nog ingen utgång ikväll med andra ord men det känns ändå bra att reda upp allt så man kan komma tillbaka till rutinerna imorgon på riktigt. (fy usch och blå) har ångest som fan, men sommaren har varit the greatest så jag antar att det är bra att få lite normalt liv igen. :)

well talk to you later när jag är trött och utmattad (förhoppningvis så jag får lite sömn inatt)
puss

all the way

shoobre allihop
idag är det måndag och mina planer för dagen var att städa, mycket roligt. jag bar upp all skit från nedervåningen till övervåningen i en hög, duktigt va :) så rolig var min dag. alla dagar utan planer blir alltid lika sega, men jag klagar inte. behöver vila upp mig som fan , tre dagar till skolan börjar :(
änyway nu är jag påväg till åkersberga igen, känns som jag bor mer där än hemma atm? hmm. nice blire iaf :)

orkar inte med alla mina bekymmer och allt trassel jag/andra ställt till med så nu skiter jag i allt helt enkelt så får vi se hur det går :D
well, nu sticker jag. cya


nomadic

tack alex för att du påminde mig om allt annat, känns faktiskt lite bättre. vet inte om jag valde rätt att stanna hemma den här helgen, men man får väl göra det till det bästa.
nu ska jag göra mig i ordning för hannas 18-års fest iaf :)

rock on


åland sommaren 07'


my life be like

vet inte alls vad jag ska skriva egentligen. allt kretsar bara runt idag coh igår och jag vet inte hur jag ska orka. känns som en månad förlorad tid kom tillbaka på en kväll, och det har aldrig kännts så starkt! visst är det skönt att jag faktiskt släpper in nån men när jag vet att det är så sjukt svårt med allt runtomkring känsn det så jävla hopplöst, och ändå tänker jag på det. Har inte tänkt på det här på så länge nu så nu svämmar allt över.
hoppas det blir bättre snart.

nån som gör mig riktigt jävla lycklig är iaf den här söta (och jävligt HETA) pojken :) puss på dig och er lyckade spelning i onsdags
<3 :)

taxii

kom precis hem från en underbar taxifärd. cred till arne som gav oss ett jävligt bra pris. jag betalade 170 spän hem från någon håla i huddinge ända fram till mitt hus, jävligt schysst pris om man tänker på hur långt det är. bara jag får mina 50 spänn från maddo så :) arne is the shit.
annar sär det kul och intressant hur man tror saker om folk som inte stämmer. och hur man ser folk och förstär precis vad dom gör och bara skrattar åt det. det är kul. saker som man tropr man förstört fast som egentlgien nte spelat någon roll, eller som spelat roll fast de försöker dölja det genom annnart. iaf försöker jag vara en god mäniska för tillfället och vara snäll mot dom jag tror jag har sårat men ändå så bli det som det blir. jaduu det är interesant faktiskt.  antingen så gör dem de för att man gjort som man gjort eller så gör dom det för att dom inte bryr sig. egentligen spelar det ingen roll för jag bryr mig ärligt talat inte om det innerst inne. försöker bara va trevlig. men det kanske inte hjälper. man kanske borde vara sig själv ändå. jävligt ärlig och jävligt elak. för då är man iallafall sig själv :)

PS. i love jenny <3. DS.

haha ps igen. jag är lite full

abandon

tjeniss!
sitter här på fredriks rum och lyssnar igenom alla nya byb låtar:D har inte kommit så långt än men detlåter finfint!
på onsdag smäller det bara man får biljett, men det ska nog inte vara så svårt.
Annars är det party här, konfirmationsfirande iaf. kyrkan söög as usual men william var söt i sin vita dräkt :)
anyhow dom andra datanördar sig lika mycket som jag så jag underhåller mig själv här.
jag har blivit lite fast vid datorn i helgen, är typ sjuk så har inte orkat göra så mycket. I fredags kom jag och jenny hit iaf, det blev krök från bussen till natten, själva fyllan slog ju till vid mitt matbord när vi lekte med lördagskorvar , men det var nice:)
annars känner jag att jag snart är utvilad efter zante, vilket var en väldigt härlig resa, dock skönt att va hemma igen men ja jag saknar ju den där värmen liiite kan ma ju säga.
men snart blir det väl kanske dags att boka englandresan? så det är najs;D
måste hitta nytt jobb också, funderade ett tag på att stanna kvar men nu byter vi chef och jag vet hur det var förrut när vi bytte, ett helvete. så jag ska nog hitta ngt nyttt. :) får se hur det går.

well, nu ska jag gå och se vad mina sötisar har för sig. cya soon
kisses
<3



kolla in:
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=36798456

<3

jag har så sjukt snygga och underbara vänner.
 love you sweetie <3



RSS 2.0