yo

hej.
idag var en seg dag. igår kväll var kul. men palla att tessan knuffade mig, haha, nu har jag ett jättemysigt sår som kanske måste sys. ska till vårdcentralen imorgon så då får se hur det går :)
om jag nu kan gå dit;D
men men det kunde vart värre :)
pussmitt mysiga sårhelvete. :)

No words <3

"Dags för skivsläpp
Kom till Hötorget kl.17. Såg en recension av plattan på Expressens hemsida tidigare. Mycket lustig läsning. Fick följande omdöme: Christoffer låter som en förkyld tant. Så nu vet ni att jag även går under epitetet den förkylda tanten ;) Publicerad den 21 november 2007 15:17"

såklart läser man det nu, och det var idag. cp liksom
och jaaa :) jag vet att jag blivit värsta idol obsessed men how can I not? <3

image4

.

Now you actually proved me it wasn't me, it was you who has changed. To something much worse. But that's your problem now. I don't care anymore.

chips och dipp

hej
nu är klockan över tolv så det är den 18 november, spännande.
idag har jag sett byb :) dom var asbra, som vanligt.
det var typ en av dagens alla höjdpunkter. trots förutsättningarna har idag varit en bra dag, jag är glad :)
igår var också jättelyckat.
men imorgon jaa..då har jag inte mycket att se fram emot, jobbbbbbbbbbbbbbbb igen
pallit
men men
anyhow.  puss!


snutte! <3 :(

<3älskling :(naw <3<3<3<3 :'(

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

naaaaaaaaw. älsklingen :( jag är så ledsen, av att se christoffer åka ut, han var så ledsen så jag börjar gråta bara av att se på honom :(  först och främst var han ju allra bäst av alla. och världens vackraste..baby :(
<3<3<3<3<3<3<3 du är kärlek


finlands columbine

nu hände det igen. columbine-tragedin blev en ny fast denna gång i mitt älskade finland.
och massmördarens idoler var just de som sköt på columbineskolan för ett antal år sedan. bowling for columbine. min favoritfilm, gjorde ju stor uppståndelse och det har antagligen påverkat denne unga finländska kille att göra detta.
det som man skyllde på Usa och deras samhälle händer ju även här. Men jag tvivlar iofs på att detta skulle hänt om inte filmen gjorts. jag tror killen i finland blev inspirerad av den utförliga berättelsen. ojoj
R.I.P. ni som dog idag. <3

kärlek & snö

igår, lördag, såg jag min älskling för första gången :)<3 jag är helt förälskad
 han såg lite trött ut så jag gick inte fram och var jobbig. han var ute och shoppade lite på HM som jag :) vi såg lite på varandra och visste att vi snart skulle ses igen och leva lyckliga i resten av våra dagar :)<3
helt underbart söt och snygg, lite kort dock :) sjukt snygga skor också :) han gjorde min dag och helg!<3

annars har lovet gått alldeles för snabbt och det har varit ett jättebra lov! :( :)
shit, en minut kvar.
hoppas det snöar igen snart.
pussssss!


ja

hey dudes
idag är jag på åland, blev inte riktigt som planerat men trevligt har det varit iaf :)
åker hem imorgon, frågan är bara om man orkar sig upp till den tidiga båten eller sover bort hela dan och tar den sena?
hmmm
idag var vi i ett spökhus, eller ja egentligen ett vanligt hus i ett vanligt bostadsområdet, med undantaget att det var dte mest creepy huset jag någonsin sett.
lite avsides från vägen, in på en smal gång med rostat sneställda järnräcken, bland massa förfallna träd och mossa och löv, stora överfallna buskar och liknande, ligger detta hus. Det står tre bilar runtom huset. de går knappt att identifiera som bilar  då det är helt sönderslitna, även en båt såg det ut som, en trasig roddbåt av något slag fanns kring huset. Och lite bakom ett skjul, men det kan jag inte säga så mycket om för jag vågade mig inte nära det. Bakom gården ligger då en stor skog, såklart.
 Huset i sig ser på långt håll rätt normalt ut, utsides är den gula färgen kvar, fast kring fönsterkarmarna ser man hur det brunnit. Alla fönsterrutor är sönderslagna och det är text på väggarna. man ser alltså rakt in i huset, och man ser allt nästan allt därinne är sönderbränt. Man ser även då in i källaren, men det mesta man ser är mörker. Då undrar ni såklart vadfan vi gjorde där, men det var ju så att de var halloween idag så vi ville göra något creepy, och var alldeles för fega för att åka dit på kvällen så vi åkte dit när det var ljust. Och självklart var dte ingen match sa jag. mitt på ljusa dagen, vafan, det var väl inte ett dugg läskigt.
Men hell no så fel jag hade. Kylan, allt som var trasigt, ett sönderslitet dockhuvud framför källaren(!) och den otroligt stoora buskliknande saken som sträckte sig över trappan upptill dörren så man knappt kunde gå i den, gjorde att det verkligen såg ut som ett spökhus. Och det kändes som någon närsomhellst skulle komam fram ur mörket från något fönster  och skrika.
 men tydligen räckte inte det utan vi skulle gå in också, och då märkte vi att dörren stod helt öppen, ja fyfan. men in kom vi, jag stod iofs på gränsen till ingången meddans de andra va mer inne i huset. men vi vågade inte gå så långt för några steg åt vänster var ett hål mitt i golvet.
fyfan säger jag alltså, jag brukar inte va lättskrämd, speciellt inte mitt på ljusa dagen, men känslan runt det där huset, nä det räckte gott och väl för skrämseln denna halloween. Ingen skräckfilm ikväll behövdes iaf.
 ikväll har vi iaf kört lite anden i glaset, funkade inte, såklart. men jag fick inte säga att jag inte trodde på att dte kunde fungera, för då skulle det ju vara ännu större risk att dte inte funkade. haha
men men
sen kom sebastian, (tror jag han heter? haha) hit och vi lärde oss lite trick och chillbillade.
nicenice
skulle väl bli mer festande enligt mina planer men alla freaking kidz här på åland går ju i skolan, eller jobbar, så whatever:)
jag är nöjd och imorgon ska jag resa. om jag nu kommer med färjan för det är tydligen 18års gräns :)
men jag skrev på min biljett att jag var 89a så det är nog tjill:):)hihi

well, sovdags nu, jag tar nog tidiga båten.
vi ses. puss

RSS 2.0