oh boy

tjoooo
har egentligen inte tid att skriva men det får bli ett snabbt sista inlägg innan vi beger oss mot åland för att fira julen :)
Gårdagen var nice som fan, shoppade massa nytt till nyår, gick på bio (luftslottet som sprängdes) med jenny och käkade en mysig middag. sen kom vi hem hit och färgade varandras hår och nu är både hon och jag snyggare än någonsin!
Idag åkte hon hem och vi har packat, packat och packat. Snart är allt nerklämt i bilen, förhoppningsvis :) Vi kanske plockar upp en extra passagerar på vägen men hur hon ska få plats är ett mysterium..hmm. :)

jaja nu ska jag kontrollera allt en sista gång och sen beger jag mig mot juuuulmys! :) see ya


you know that I could use somebody

hola hola
dåligt med update men har inte orkat, men tid har jag haft. Vilken snöig vecka det har varit. Igår tyckte jag att det var sjukt mycket snö men idag och inatt sjönk typ hela jag ner i en driva! haha. Bussar har varit inställda och försenade, flyg går inte idag (som tur är åkte min bror igår till spanien, så han hann!) osv. men myys på hög nivå :) har lyssnat på jullåtar och försökt få lite stämning idag sådär fjärde fucking advent. helt sicko! :)
annars har veckan varit rätt chill. I onsdags hängde jag hos Jenny och hade myskväll, hyrde filmer och åt gottis. I torsdags lunchade jag i liljeholmens nya galleria med Bianca och myste. Sen gick jag runt hela eftermiddagen och lämnade in mitt CV lite överallt. what more can I do? Nu är det bara att hoppas att någon av alla ställen jag sökt hör av sig! annars får jag fortsätta nästa år. dock tar ju folk in minst personal typ i jan-feb men på något sätt ska de lösa sig :) I fredags var jag stuck hemma hela dan utan busskort som inte kom förräns åtta på kvällen så då var jag helt enkelt hemma och chillade och såg moviees. Jagh har känt mig lite dålig hela veckan, vet inte om jag är sjuk eller bara jävligt seg, hoppas jag mår bättre nästa vecka :)  Igår var jag iaf i forum igen och kollade efter en nyårsklänning, vet inte hur många affärer jag var inne i men ingen hade det där lilla extra. Så jag ska leta vidare imorgon, last day, last chance. Måste hitta!! :)  Igårkväll var jag också på julmiddag/fest hos Sofia och Ante som väntar sitt andra barn. Blev en mysig afton med maassa good julmat, trevliga peeps och lite öl. Jag kan inte fatta barn alltså, hela fenomenet är så läskigt tycker jag..

Nej, idag har jag mest hängt på gymmet, tog ju typ över en timme att ta sig dit och en timme att ta sig hem pga att man får vänta på bussar i typ 9843035 år!! well, nu sitter jag och har redan träningverk, haha. ska hoppa in i duschen och sen ringa jenny och bestämma date-tid för morgondagen! En hel del ska shoppas imorgon vill jag lova! :)

later guys, xo


inte tagit några roliga bilder så snor en från Bianca, på oss på F12 förra torsdan:)

I want to kill you like they do in the movies

Har nu suttit hur länge som helst känns det som och sökt massa jobb på arbetsförmedlingen. Inte för att det känns som någon kommer svara med tanke på att jag inte fått något svar (inte nån av mina vänner som också söker) därifrån heller. Därför måste man nog ut i butikerna och lämna Cv, ska prova i stan imorgon på lite olika ställen!

Idag har varit ganska chill. Vaknade rätt sent och lagade en asgod lunch till mig själv, var tillochmed tvungen att kolla upp receptet på arla.se, haha inte för att det säger så mycket (då jag måste kolla där bara jag ska laga typ de enklaste maträtterna men whatever) :P  Sen stack  jag iaf in till stan igen och mötte upp mami och kollade mer julklappar, men nu främst till mig :) tänk så mkt jag egentligen behöver.. hihi. Vi åt även en smarrig middag och sen kom vi hem och jag har sett på film. segt som fan. blir så jävla slö av att inte jobba när alla andra jobbar. En grej vore om alla andra också var lediga för då kunde man hitta på roliga saker. Fast, jag är inte så pepp på att gå utanför dörren i det här vädret iofs. haha men mys med snö :)

Nä nu ska jag läsa mötley. imorgon ska jag förhoppningvis träffa min pärla biancalicious om hon är frisk. :) så laterrr

elloo

yo

Hänt denna startdag på veckan då? inte så mkt för min del. Försov mig till gymmet och Bianca var sjuk så det blev ingen lunch. MEN istället satt hon och  jag och planerade madda framtidsplaner, som jag verkligen verkligen hoppas blir av! måste fan hitta ett jobb snart så det verkligen funkar, need money! :)
Sen på eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte mami+papi och köpte lite klappar, kollade på klappar till mig och åt lite middag. Sen har jag varit hemma hela kvällen och sorterat datafiler (tog flera timmar) och sorterad kläder. Insåg att jag har alldeles för mkt i min garderob som jag använder en gång per år. Så nu har jag plockat undan (Aldrig slängt!!) kläder som var för korta, för tajta eller som helt enkelt inte passade mig längre. blev en hel del kära linnen som jag inte ville göra mig av med men som jag insåg inte passar mig  ;(




Goodbye my lovers (bara en fåtal av allt som försvann ;()

with a little help from my friends (Sankta Lucia också btw!) :)

helloo hello

det har varit en härlig helg, och kvällarna har varit späckade och på dagarna (morgonen) har jag sovit så jag har inte haft tid att skriva.
I torsdags var jag ju ute med Bianca, debbie och lamijah, på F12 tror jag det hette. Det var asmysigt, ganska kort kväll pga vi kom dit så sent men jävligt nice ändå :) skönt ställe, lär bli samma nästa torsdag också!
I fredags gick jag upp tiiidigt för jag skulle vara på WorldClass-gymmet senast klockan tio. Hade en provträningstid (och lite samtal) där, eftersom jag la en tävlingskupong i en låda på en pizzeria nån gång tidigare i höst, haha :P jaja men det var skönt som fan iaf, men jag tror ändå att jag blir kvar på CMC, mycket billigare och minst lika bra :)!
Sen på eftermiddagen åkte jag iväg till Åkersberga och åt en mysig middag med Sandra och Jenny. Vi förkrökade med massa roliga spel/lekar och hade jävligt kul. nästan så kul att man ville stanna där hela kvällen, men nepp in till staden drog vi. mötte upp timmo och da gang och sen in till Rocks. har ju inte varit där på hundra år (pga att jag jobbat varje lördag) men nu passade jag på och det var ännu bättre än förväntat. Ett ställe där dom inte bara spelar bäst musik och har snygga & trevliga människor, utan också har bästa personalen (inklv vakterna!). Träffade trevliga människor och hade en askul kväll. Tyvärr bytte jag inte nr med dessa så jag lär aldrig se dom igen, men kvällen kommer jag ihåg iaf :) (iaf det mesta, haha). vid stängning stack vi och åt på donken och sen var det en lååång färd hem. trillade i säng med Sandra vid fem tiden och sov till tre dan därpå :)
Och igår då tog jag mig hem (tar ju ändå runt två timmar vilket är halva dan) och sen kom jag hem, hängde lite med kusiner som var på besök och sen stack jag till Cornelia för den årliga luciavakan. Det var hon, jag och anna och vi lyssnade på mysig julmusik, åt  pepparkakor och krökade. Myspys var det, dock bara till fem också fast vi hade tänkt till minst sju men men vad gör man. haha. slutade med att jag och anni åt pasta och såg på paradise hotel ;D hehe

Och idag mådde jag inte så bra men Cornelia ställde sig och lagade mat till oss och sen drog jag mig segt hemåt. Har spenderat kvällen framför tvn med gottis och bla sett på idolfinalen som jag missade (ville att Calle skulle vinna men ändå ;( )!

Nej nu känner jag mig jävligt seg och ska snart hoppa ner i sängen. Imorgon blir det först gym med Corre, sen lunch med Bianca och efter det julklappshopping med mami. Nånstans under dagen tänkte jag gå runt och söka jobb, men frågan är om jag inte ska skjuta upp det en dag? lär ju ändå inte få nåt nu innan jul och jag vill va totaly focused. Japp, tror minnsan jag satsar helhjärtat på shoppingen imorgon ist :D

så nighty nighty. sleep tight. jag kommer sova som en stock. pusselipuss

bjuder dock först på lite pics från fredagen:


me and jenny på mysigt förkrök. <3



Sandra, Martin, jag och Tore som vi hängde med. haha :D asskön


Fick en dikt av en söt kille på Rocks. den var lite gullig.

SÅ, godnatt <3

abandon

åh sitter och kollar på tv4play på klipp från i tisdagsmorse när byb va med. så cute och bra. glömde ju helt bort att gå upp halv sex för att kolla på det. istället sov jag, dock inte så länge. var ju inne i stan ett par timmar med jenn och försökte hitta julklappar, men det gick sådär. sen stressade vi hem och iväg till sminkshowen, som var mer som en makeup skola. asintressant, fick lära sig en massa och se olika sminkningar. testade lite på oss själva sen när vi kom hem men de gick inte lika bra :P övning övning. men jag kan ju säga att den sminkningen jag provade på redan var crazy så :) haha

idag har varit chill. jenny väckte mig alldeles för tidigt kändes det som, men klockan var två och det var dags att gå upp kanske.  efter nån timme stack jag och madde till sandra för lite goodbye-stämning och hjälpte till med packningen, iaf lite :) hon åker ju till argentina imorgon och blir där i en och en halv månad! åh så unfair!
sen kom jag hem, lagade lite mat, såg en film och läste lite ur mötleyboken jag lånat av jenny. :) jävligt lugn kväll. fick för mig att ju mer jag var ledig och ju mindre jag hade att göra desto mer skulle jag festa och röja every night. men så har det inte blivit riktigt, dels pga pengarna men också pga mindre sug. har varit så seg idag.
Imorgon ska jag iaf försöka komma upp i rimlig tid och sticka iväg till gymmet :) sen MÅSTE jag till jobbet igen och fixa mitt intyg, jag glömde helt bort att ringa när jag skulle igår. På kvällen ska jag ut och ta en drink med bianca, debbie och nån till tjej :) blir mys.

(sorry hun men man ser dig knappt)


nej nu up to bed. är sugen på att läsa mer av mötleystoryn :) kisses

just try to have a little patience

tjobre

whats up dudes? har kommit hem för ett litet tag sen och just sett på inspelade idol. åh vad jag inte tål tove. tur att hon åkte ut. haha. jag är på något slags aggresivt humör. vet inte om det beror på jobbet, eller nåt annat men jag är jävligt dryg just nu. just a warning.
Idag blev inte riktigt som planerat, men nästan. Blev ingen simning för min del imorse. herregud klockan ringde 9.45 och jag vaknade och tänkte "varför?VARFÖR?!" och sov vidare. morgontrött var ordet. Men sen kom jag ändå upp i lagom tid och sökte lite jobb på nätet och sen stack jag till forum. Hittade en hel del klappar, käkade middag med madde och my family och gick till arbetsförmedlingen men de var stängt. Hinner nog inte dit imorgon heller men på onsdag :) Snackade med exjobbet också och dom ska fixa intyg imorgon :) dom frågade vilket typ av intyg (?) men jag vet inte, jag sa att jag ville ha ett intyg där det stod hur bra och snäll jag var bara. haha.
Seen begav vi oss på julpysselkväll hos sandra. bella, madde och the twins & jag :) myspys. det var 2,2 %glögg, peppisar, julmust, lussebullar och massa klipp och klistra. Julkort och julrim blev det :) och julsånger såklart! har bara fyra klappat kvar nu :) hohoho

Nää imorgon mååste jag upp tidigt för jag ska möta Jenny i stan typ ett. köpa lite mer juligt och sen vid femtiden ska vi vara på plats på huset mittemot mitt för vi ska åka till kista c på någon sminkshow av nåt slag. nåt evenemang :) låter nice tkr jag.

godnighty

sponsored by destiny

tjooo
söndag igen och helgen är snart över. känns inte så himla speciellt när man inte jobbar vardagarna heller men ändå :) 2:a advent och om två veckor är det fyra dagar till jul! helt sickoo. kommer ju gå sjukt snabbt.
i fredags var jag hemma hos Malin och partade, askul! blev ingen utgång för det var så trevligt där. vi spenderade mestadels av kvällen åt lekar/spel, perfect liksom. :)
så igår var jag lite seg men ändå inte så farligt som jag trodde. sen kom en kompis från åland och hälsade på så vi var på bio, 2012, så jävla bra film! trots att jag läst att den fått massa dålig kritik tyckte jag den var lövely. spänannde som fan, rekommenderas. sen åkte vi hem hit igen och såg lite the crow. dör på snyggaste killen i filmen. hehe, har velat sett den hur länge som helst pga av honom men inte blivit av. men nu så :)
Idag  har vi sovit länge och bara segat som fan. tänkte åka och gymma eller nåt men tror faktiskt det blir chill framför tvn. har massa program inspelade som måste ses på ;)
jag har insett att jag inte kan gå tillbaka till så jag var förrut, fast jag trodde det. jag måste helt enkelt acceptera att jag vuxit och blivit äldre. No more mr nice guy. men den bekräftningen var ganska skön. im to good to settle.

Imorgon däremot ska jag försöka göra lite nytta. först tänkte jag svänga förbi arbetsfömedlingen och kolla om det finns några extrajobb inför jul, sen förbi mitt exjobb och få en bekräftan att jag jobbat där, sen kanske hitta lite klappar :) men innan allt detta ska jag faktiskt åka och simma med sandra. av nån anledningen var det "11 eller aldrig" så jag antar att jag får pallra mig upp till elva. rätt skönt ändå, borde faktiskt vända dygnet någorlunda rätt. :)

nej nu middag, cya bitches






fear is the heart of love

SÅ nu tänkte jag updatea lite. sitter här fortfarande svettig från mitt första spinningspass med sara och äter hallonkräm. Sjukt svettigt var det, men kul :)

Annars har veckan (och förra veckan) gått jättesnabbt. Åland var nice som fan. Jag hade som vanligt mina små föraningar om hur det skulle bli men så blev det inte alls, det mesta blev bättre. PÅ tisdan hängde jag med Sebbe och kollade på film, körde lite bil och sånt. chill. Onsdagen var vi hos linda och förarade och såg på glenn tar vem. haha. Sen gick vi ut, jag och alexander stannade på dinos och hängde. hade askul, trots att det var ganska dött. :) slutade nice också. Torsdagen var jag och linda och gjorde nytta, köpte mat, presenter, såg på luciakören, städade, bakade osv. myspys. Fredan åkte vi ut till Mickis och firade hennes födelsedag. det blev singstar och människor man inte sett på ett bra tag. Sen arken. Där var typ alla. och en sväng till dinos också såklart. Nyktrade till (trodde jag) ganska snabbt så jag, Tina och roth käkade och sen åkte jag och sov :) eller ja då märkte jag att jag inte var så jävla nykter för jag låg uppe och diskuterade djupa saker halva natten. Lagom kul att vakna tidigt för att åka till stugan :) Vi åkte iaf med släkten och åt lilla-julmiddag i geta, gott som fan! :D sen var dte fest hos uffe och jag fick äckliga spindlar på fel ställen och sen åkte jag in till stan, men pallade inte krogen.
Söndagen åkte jag hem, seg som fan. Man blir alltid rätt seg efter en helg på åland men nu var det nästan en vecka. Så jag åkte direkt till Jenny på lite rehab, massage och onytigheter och stannade där tills i tisdags. asnice, sömn fick man igen iaf :)  och har en asrolig deal vi måste uppnå innan året är slut ;) men det är en hemlis än så länge iaf! :D Fick även lite julklappar köpta och planerade dom mesta. det är ju snart jul förfan! :D

Men nu har jag varit hemma i två dygn, uträttat lite ärenden. pratat med mitt jobb (som jag trodde jag hade kvar ett tag till?) men dom sög. så nu är jag lite irriterad men jag orkar inte bry sig. dags att leta lite jobb iaf :) Det är så kul att mina föräldrar tror att jag är värsta kriminell och att jag bara super hela tiden. I förrgår blev mamma stoppad av polisen och igår däckade pappa på soffan för att han var så dyng. So i'm the good girl here :)

det var ungefär vad jag hade att säga. Blir nog antagligen inge mer jobb i år iaf :) rätt nice ändå. är ju bara två veckor kvar sen åker jag till åland igen och firar jul typ så. men innan dess ska vi nog kunna hitta på lite saker att göra :) Imorgon ska jag följa med Bianca när hon ska fixa sin tatuering, och får om möjligt ännu mer inspiration till min. På kvällen blir det fest och kanske utgång. Party blir det iaf. Inge mer jobb på lördagar så nu jävlar :D


hörs!! puss och kram på alla söta där ute, resten; fuck off.







take it on the run

åh första december och snart är det juul!
asnice vecka har jag haft och kom hem först för en timme sen ungefär. orkar inte uppdatera om det nu, gör det imorgon. nu vill jag krypa ner i min egna säng, har inte sovit ensam sen förra måndan! see you tomorrow bitches.
peace <3

RSS 2.0