hehehehey!

tjoo
idag är det ny vecka och ledig vecka!! :D:D niiice som fan. sitter och är hur seg som helst i kroppen eftersom jag spenderade min söndag på gymmet, efter ett antal veckors uppehåll. haha. men det var det värt, så sjukt kul. nyttiga sofia.
Idag har jag spenderat dagen i forum och shoppat galet. Nä, tänkte bara köpa lite småsaker, men det gick ändå på nästan tusen. mycket som behövs. fick hem en jättesöt svart klänning som jag tänkte ha på lördag. Åker ju till åland imorgon och blir där typ tills på söndag :) på lördag ska vi på lilla-jul-middag som morfar bjuder på så då tänkte jag vara lite extra tjusig. sen på kvällen ska jag kanske till uffe som fyller 25 också. party. imorgon ska jag upp klockan sju alltså för att hinna med båten. sen blir det en lugn kväll. resten av veckan är ännu ganska oplanerad men det blir nog jävligt bra. skönt att komma bort i vilket fall :)

nä nu ska jag snart bege mig mot rummet och packa det sista. ha en lövely week. kanske hörs. Tjing!

gimmie more

tjoho. här sitter jag i mjukisbyxor och myser. Sista dan idag, eller iaf kanske! jävligt lugnt men segt. fick dock sluta en och en halv timme innan så det var nice som fan :) men nu är jag aastrött. och jag antar att jag kommer bli sjukare nu när jag tar det lugnt, för så blir det alltid. när man stressar håller den sig borta men så fort man varvar ner så. Men ändå, behöver vila. tänkte åka och gratta en vän men så fick jag reda på att han bor långt bort i helvete så nu tänkte jag istället bänka mig framför tvn om tio min och se första avsnittet av robinson :) dock var jag sjukt sugen på hemmafest men nu blire chiiill. nästa vecka ska jag va ledig och då ska jag banne mig va frisk som en  nötkärna :)

puss på er

mother

hejsan!
sitter och segar som fan, ska nog snart lägga mig. är så sjukt trött och utmattad av någon anledning. Igår och idag har jag jobbat som ett djur, kul har det inte varit men imorgon är sista dagen!! på ett tag iaf.. :) vi får se. Igår var det iofs ganska kul för jag fick prova på hur det var att vara arbetsledare, bossade som fan och det var nice att ha makt. Men jag tror jag skulle bli en tyrann i längden så det är nog bra att jag inte har den makten, inte ännu iaf. :)
Ikväll efter jobbet stack jag till Sandra och käkade middag, såg på idol och drack julmust. Mysigt värre. lite för juligt för jag har inte förberett mig än som sagt men snart infinner sig väl känslan :) hemvägen för nån timme sen var väldigt skum. var tvungen att hoppa av bussen för att det brann i dieseloljan eller något, stank sjukt mycket. sen stannade en bil bredvid mig och jag ökade takten in mot skogen, där jag ser två djur, som ser ut som katter men är mycket större. dom bara stod och tittade på mig. rörde sig inte. sen hörde jag nåt mumlande och när jag gick närmare lät det som nån som skrek. först trodde jag nån drev med mig men sedan lät det som att det var djuren eller vadfan det var. jag brukar inte överdramatisera och tro på sånt shit men jag vågade fan inte gå där så jag gick en lång omväg :P haha

åh vad jag längtat efter att den här veckan skulle ta slut. jobbet alltså. snart är det över, då ska jag andas ett tag. ska bli skönt. nu ska jag bege mig mot min säng. upp tidigt imorgon. puss!

the show must go on

hoho
typ fem veckor till jul. sicko. helt sjukt verkligen. sådär får julen inte komma krypande utan att jag märker det. måste man köpa julklappar nu alltså? aja det är ju ett tag kvar
själv har jag jobbat i två dagar. three days to go! sen jävlar. ledighet. iaf ett tag, hur länge vet jag inte än. men niice. Igår kväll kom älskling till mig och vi bröt lite mot vår diet och chips&dippade och såg paranoid park (av töntiga anledningar) och lejonkungen 2, för att jag inte sett den på länge. så underbar <3 inte som ettan men still. älskar soundtracket!
Ikväll var jag och Sandra och simmade direkt efter jobbet. vi plaskade runt i barnbassängen en stund så de blev lite sent men nu är jag iaf hemma och äter lite kiwis till middag.
Ska försöka få det att bli en tidigt kväll ikväll så ska nog kila snart. hörs imorgon antagligen
puss!

dysfunctional professional

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article6127953.ab

to sad ;( but true. Det blir att se dom några/någon sista gång nu då :( kärlek till ett av världens bästa band <3


you tell me you love me you lie

hola
har haft en ganska givande helg men den gick så sjukt snabbt tycker jag. är ju dock ledigt imorgon så det är NICE men har inga riktiga planer än så länge. tänkte nog åka och gymma, ska se om jag får nån med mig :)
Igår hängde jag på Anna och Johan till en reggeaklubb. jävligt mysigt ställe även om jag kände mig en aning för nykter och för rockig för ett sånt ställe. Kändes ganska wierd och dansa nykter till nån reggea/house/hiphop artist haha men det tog sig. var ändå kul och intressant :)

Idag har jag chillat rätt hårt, sen begav jag mig på eftermiddagen/kvällen och bjöd Bianca på en sen födelsedagsmiddag. åt på en mysig kina(eller nåt liknande :P) restaurang vid hötorget typ. Asgott och mycket för pengarna. däremot var gästerna brevid oss lite lacka, haha. Herregud vi fattar väl att man kanske inte ska skrika på en restaurang men vi har betalat för att gå ut, låt oss prata om vad vi vill? jaja, det var kul :) sen fikade jag med en av biancas trevliga vänner & sen drog jag till söder och tog en öl.

Nu är jag iaf hemma och segar. kanske ska slagga om ett tag, ska man maybe gå upp i tid och hitta på saker istället för att ta igen sömn? Insåg nu efter ett intressant samtal att den sömn jag förlorat den här veckan var ganska i onödan. When I try to be positive I only get used. So useless. I guess it's the best to go back to the good old habits..

well :) nu drar jag. BTW fan BYB blir bara bättre ju mer man lyssnar. awesomeawesomeawesome. passar alla mood.


i can barely look at you

måste bara meddela nånting viktigt innan jag somnar! Manson har en ny video som är alldeles lovely, till "running to the edge of the world". so amazing. på hans hemsida. kika in och njut. ska drömma fina drömmar om det <3 :)

born to be wild

tjenaa!
kom nyss hem ifrån en hektisk arbetsdag och nu sitter jag här och försöker hämta andan lite. nu är jag äntligen ledig i två dagar ;D och ska därför inviga det genom att göra nåt roligt ikväll. vad vet jag inte än, men det ska nog gå och lösa på ett bra sätt :) har ni några roliga partyn kanske?
btw gillar mitt nya smeknamn på jobbet. Förrut var det bara Sofy men som snabbt övergick till Prinseesan. Men nu har joseph kommit på det bästa som ska stanna för evigt; Warriorprincess. Bästa! lyssnar endast till det namnet. passar perfect eftersom jag är både en prinsessa och en krigare. HA

nej nu ska jag chilla lite innan jag hoppar in i duschen och blir snygg. peace


I do care for you

tjooo
sitter och segar här, händer inte så mycket så jag funtar på att lägga mig snart. tidigare än jag gjort på hela veckan och det är tillochmed fredag men jaja :)
Har iaf haft en jättemysig kväll. efter en lång arbetsdag mötte jag upp corre och köpte mat, fick en pizza på köpet. sen stack vi hem hit och åt, såg på tv och åt lite mer godsaker. Sen kom Bianca och joinade och vi spelade lite ps2 liksom :) playnight. askul. myspys. Men nu stack dom för ett litet tag sen så snart får jag krypa ner i min kalla säng.

Imorgon är det jobb igen och sen ska jag hooka up med sandrew. får se vad som händer.

peace out kidz


the world was on fire, no one could save me but you

tjoooo
har inte riktigt orkat skriva men nu ska jag komma med lite updates. Jobbat tre slitna dagar och två kvar av denna vecka. Men imorgon är det iaf fredag och helg vilket känns lite skönare :) I tisdags såg vi ju MJs film, som mest var som en sista konsert. mycket fin, rekommenderas. Igår kväll efter jobbet åkte jag och simmade med sandra. ashärligt men shit vad jobbigt det var. haha, märks när man inte tränat på ett tag. Men nu har jag ju faktiskt varit förkyld i typ halva hösten känns det som så..ja. Men det ska upprepas iaf, väldigt nice. Ikväll efter jobbet har jag inte gjort mycket. första kvällen jag är hemma och tar det lugnt på typ en vecka. Tänkte få lite saker gjorda här hemma men WTH, orka. behöver chilla lite. är ganska så slut.
Btw hoppade en jävla jehovas vittnen på mig och försökte lura in mig i deras sekt. Och jag har märkt att folk ALLTId går fram till mig på stan eller vid bussen eller överallt när jag är själv, frågar om bussen, börjar prata eller nåt sånt här. ALLTID jag av alla som finns. why? jag tror jag  helt enkelt ser för snäll ut, det måste jag ändra på. jag ska bli MEAN och säga exakt vad jag tycker till alla. tror det funkar bättre så!
Annars måste jag säga att jag är ganska kluven om vad jag ska göra med mitt jobb. jag behöver få lite persektiv tror jag. pengar är trots allt inte allt, men jävligt mycket :P

Imorgon ska jag förhoppningvis träffa corre och äta middag och hitta på något, men inget mer crazy än så. men på lördag ska jag fan ut och göra stan, var sjukt länge sen. wanna party?





"I'm not in love , but im gonna fuck you till some body better comes along."

hello dudes
Har haft ett par lediga dagar (eller ja två) och haft det riktigt skönt och avkopplande. Imorgon väntar fem dagars jobb på mig igen, well well. money money. så mycket jag vill köpa och göra så lika bra att stå ut.
I lördags firade vi Bianca hos henne med asroliga spel, singstar, tårta och allt sånt. en nykter hemmakväll helt enkelt med en hel drös med tjejer. mysigt värre. Kom ändå hem halv fem av någon anledning. haha jaja. I söndags firade vi fårs dag och åt tårta och grejer (mycket tårta nu förtiden) och på kvällen åkte jag till baby och såg gamla underbara filmer och åt chips, dipp och cola. mums. sen var vi nakna och tog på varandra igen, as usual. MYS!
Idag har vi varit i täby c och shoppat järnet. blev bara ett par paljettlegging dock men still! awesome!! hittade massa julklappar också, till mig alltså  :) sen var vi på bio, "Så olika". ganska bra. lite cheezy kanske. men oh well.

Imorgon kväll blir det också bio faktiskt :) MJ - this is it! oh vad jag längat. kommer bli grymt hoppas jag. blir direkt efter jobbet.

BTW, ikväll är jag faktiskt lite sad för just nu (eller iaf för nån timme sen) skulle jag stå och se min prins sjunga världens bästa låtar några meter framför mig. <3 men det blev ju inställt och det suger stenhårt. Min drömkväll bara gick upp i rök. därför jag var tvungen att sysselsätta mig med något annat för att inte deppa ihop :(

well well nu snart tror jag jag ska sova, händer inte så mycket här.

"they'll never be good to you, bad to you. they'll never be anything, anything at all"

I want to take care of my memeories

tjoo
sitter här och gäspar för mig själv. är så sjukt trött så jag skulle kunna däcka här rakt upp och ner. jobbat hela dan, efter uppenbarligen för lite sömn. var den segaste dan på länge, kändes som den aaaldrig tog slut. men slut tog den, och då åkte jag hem och däckade i  soffan. haha kul. men så jävla skönt. sen åt vi gustav adolf-bakelser med gäster och såg på idol. Nu ska jag mysa ner mig med en filt. lär ju bli piggare inom ett par timmar. Pusss

where do you have your girlfriend now?

hola!
ett tag sen. först var jag för arg och upprörd för att skriva, och sen var jag bortrest, och sen har jag helt enkelt inte haft någon blogglust.
Men ska försöka få tillbaka den och updatea lite nu:)

förra måndagen sa jag upp mig på mitt jobb, blev alldeles för mycket av det negativa och jag är bättre än så. tar inte den skiten mera. så nu var man arbestlös om ca tre veckor. what to do är frågan? förhoppningvis blir det norge i vinter, men innan dess får vi se. ge mig gärna ett jobberbjudande om ni har :)
Sen blev det Åland. först med jenny, vi gick ut på onsdagen på dinos och partade så vi knappt minns hur det slutade. sen hälsade jag på släkten, hade fina middager och firade halloween på fredagen. Jag var Michael Jackson för att hedra, resten var typ slutty nurses;D vi var på förfest och sen mariepark där ALLA var utklädda. grymt. På lördagen blev det ölhäng hos tibbi igen och sen fest hos timo och hälsade på folk man inte sett på länge. Natten var mysig, lärde mig skejta, typ. hade iaf träningvärk flera dagar. haha :D

Denna vecka har mindre intressanta saker hänt. jobbat lite, BK och HM. chillat hemma med förkylning. Idag också på min lediga dag har jag varit hemma hela dan och bakat kladdkaka och sett på tv för jag mår så jävla kasst. och jag som skulle komma igång med gymmet igen. fuckelfuck. Igår var dock mysigt, pysselkväll hos Sara&Malin, gjorde massa kort med fjädrar, paljetter och spådde in i våra framtider med spelkort. haha


yes that's it. nu ska jag bli bättre snart igen.
Helg imorgon, hoppas det blir lite roligare då. jobb hela dan dock och på kvällen har jag ingen aning om vad jag ska göra. tänkte bio men det verkar inte bli av så antagligen idol framför tvn? hmm. well see.
sen äre jobb lördag igen och på kvällen ska vi iaf fira Bianca 19 år i efterskott :) blir supermys!

nej nu ska jag nog snart ta och sova, vi hörs dudes.


RSS 2.0