one of thoose days

idag är en sån där dag som är ganska bra, helt okej. lagom kul, lagom tråkig. helt likgiltig. fast det är mamis födelsedag så grattis på henne iaf.

jag har fan blivit besviken på mig själv, jag trodde jag skulle bli värsta bloggnörden men jag har inte  blivit det, har inte haft tillgång till en dator så ofta och så, ja. jag har så mycket att säga, men det skulle bli för långt.
jag får sammanfatta.

rockoffveckan kan jag faktiskt sammanfattas med ett enda ord. I n t e n s i v ! som faan. men kul vare.
nu äre jobb jobb och åter jobb men sen äre skola också.  fyfan
 
och jag har kört bil och är damn good.så jäävla kuul! jag mötte till ochmed glassbilen och jag krockade inte. första gången jag satt framför en ratt liksom.
men alltså nä mitt superlångasuperintressantaochsuperdetaljeradeinläggomminasenasteroligaupplevelser-inlägg skriver jag en annan gång, eller inte.


pusss!

döh

segt- klockan är bara ett och jag och jenny sitter hos linda och tänker sova. iofs så är det ju jobb imorgon så dte är väl bra. jag är trött och snygg. jenny ser också helt okej ut. ola salo var snyggare än oss. <3mums

vackra ville.

image1

join me

dialekter.
dia lekter. dial ekter. ett så fult ord för något så fint. den här helgen har jag fått uppleva två av dom underbaraste dialekterna någonsin. jag har ju hört dom förr, men jag har aldrig tänkt på hur sött de låter och hur charmad jag blir när jag hör dom. först en gammal dam på jobbet, en britt. åh det är så otroligt mysigt att lyssna på. jag njöt verkligen, ville inte att hon skulle gå. jag blir glad av att höra vissa dialekter, och där blev jag överstimulerad. så underbart.
men det som slog det var när björns styvpappa hälsade på här på åland, och när han sa sitt första ord blev jag förälskad i honom. Han kom från Småland, från en stad nära Nässjö sa han. men det behövde han inte säga, för det märkte jag snabbt. jag blev som förtrollad och kunde inte sluta lyssna på honom. anledningen till att jag älskar nässjö-dialekten är antagligen för att jag avgudat dregen så länge och efetrsom han pratar så. men herregud alltså, vilken kraft en dialekt kan ha. jag satt där lugnt och stilla hela middagen och bara väntade på att denna man skulle öppna munnen. det var som ljuv musik i mina öron. ojojoj. me liiiiiiike!<3

anyhow, den här veckan har varit soft. hade min förmodligen ändå lediga helg. det blev inget sverige pågrund av för sena kvällar, jag orkade helt enkelt inte gå upp klockan sex i lördags eller i söndags. men det var skönt att få sova ut, fast jag känner mig inte direkt utsövd, mer utmattad. idag har jag försökt vila upp mig men jag har bara blivit tröttare. var och spelade lite minigolf men efter det har jag verkligen inte gjort någonting vettigt. det känns så orättvist. jag skulle få den här helgen för att bli pigg, varför fick jag inte bli det? nu ska jag ju jobba och så är det rockoff och man kommer ju aldrig palla. och så ska jag börja cykla till jobbet varje morgon också. jaduu
ja men veckan som sagt, har bestått av hårt jobb mån-fre. en intressant partykväll i tisdags, (då jag btw blåste i en alkomätare för första gången, skitkul tyckte jag :) sånt är ju bra att ha en utekväll. jag hade 0,9 och det var när jag  jag var nykter nästan, men jag vet iofs inte om det är mkt eller lite? kan inte sånt. iaf, en sån vill jag ha), mysiga promenader och en trevlig helg. och nu känns det som sommaren har kommit halvvägs. jag får ångest. jag vill inte ha höst. jag orkar inte med skola. men jag kan inte sluta tänka på det heller. hmpfh.

snart ska jag iallafall fortsätta min trevliga afton med lite mer OC :) jag är faktiskt inte en så stor tv-nörd, men varje gång jag bloggar så har jag ju lyckats få tillgång till en dator och då passar jag också på att se på några avsnitt liksom.

& fan att jag glömde min ipod sladd hemma, shame on me.

sommarlov

fan, jag glömde nästan bort att det var sommarlov. allt känns så annorlunda. men det kan bero på vädret, eller fet faktum att jag inte sover och solar bort hela dagarna, utan står och jobbar (snarare sitter). och så kan det bero på att vi inte har öppet hus hos oss då det minst är 6 pers där samtidigt. och allt annat med åland som var skitkul förrut, det är liskom, kul, men det känns för vanligt. det är nästan så att jag funtar på att dra til sverige ett tag. jag måste träffa cornelia, och tj och massa peeps. man skulle ju kunna åka hem imorgon? det var en jävligt bra idé! den bara kom nu, fan va smart. det var ju egentligen meningen. hmmm. nja det måste jag tänka på.
jag jobbar ju iallafall inte i helgen, den ända helgen resten av sommaren så.
men alltså vad skrev jag? jo just ja sommaren. men jag tror det blir lite roligare nästa vecka också, men jag kan faktiskt inte klaga. jag har gjort en hel del jävla massa kul den här sommaren, det är bara det att jag rä så otroligt trött så jag kan inte vara sådär sprallig och superenergisk och sprida massa glädje omkring mig. det ändå jag tänker på nu är mat och sovplats. en säng. och kuddar. åh nu längtar jag hem. til min stoora säng med 15 kuddar och tre täcken och två filtar plus massa gossedjur! ååh så mysigt.
alltså jag kan inte ens tänka på allt kul som finns, för det här har faktiskt varit en givande sommar, och det är bara juli. men det ändå jag tänker på är liksom praktiska saker, det är så olikt mig. typ pengar och mat och hur jag ska ta mig hem härifrån osv. hmmm vad har hänt?
och när jag gick hit så kom jag på att naturen är helt okej, faktiskt jävligt mysig. det var sådär lagom varmt så man var tvungen att ha en tjocktröja på sig, så gick man där i den friska och ljusa kvällen, inga bilar åkte förbi mig, man vandrar förbi allt fint och går i det blöta gräset, och så kom en katt och lekte med mig. gud vad mysigt det var. jag ska nog börja ta kvällspromenader här omkring, det kändes så otroligt härligt och sommrigt.

well, nu blir det ett sånt här långt inlägg igen. och john, om du läser det här så vet du att jag saknar dig och du får komma hit igen när du vill.
det var det jag ville säga bara.


men, nu ska jag avsluta det här så jag hinner se lite OC(<3<3<3). den serien blir man fan aldrig trött på.

så. so long.

\/


Åland

yo
jag hade lovat mig själv att vara riktigt duktig med bloggandet, men alltså. jag har inte haft tid alltså. jag lovar.
först var det ju peace and love (HELT SJUKT UNDERBART KUL BTW) och det var inte direkt som att jag hade tillgång till någon dator där lixom. nä men fan va härligt det var där, så jävla drag. fast nästa år blir det nog nåt annat ändå, jag menar palla åka till samma när det finns så många festivaler i världen`?
hursomhelst kan jag ju säga att jag sov ungefär noll timmar, eller nja iaf noll ostörda timmar. så jag var helt slut när jag kom hem i söndags. och då blir det en rätt sen natt och såklart vaknar man tidigt på måndagen ändå, för man är van. och inte gick det att somna om heller. nänä, och resten av dagen blev stressig också för det var packning och grejjer som skulle fixas. skulle ju till åland och förmodligen stanna hela sommaren kom jag på. så nä inte hann jag relaxa en liten stund. iväg til bussen och resa resa resa som faktiskt tröttar ut en väldigt mycket.
sen såklart för första gången var jag på åland utan att någon av mina päron också var där. så då hämtade sötismorfar mig och körde mig til stugan. och där fick jag sova helt SJÄLV. alltså, jag är inte rädd av mig eller så, men jag är beroende av sovsällskap. fram till den natten hade jag inte sovit själv(alltså inte ens själv i mitt rum) på flera veckro i sträck. och så bryter man det med en ensam mörkt natt mitt ute i skogen i en stor tyst stuga. nej fan, det var inge mysigt. ioförsej hade jag telefonkontakt tills jag la mig (oj dyrt) ,men still.

(nu får nui hela min vecka upprapplad osammanhängande, men det är kul att dela med sig)

eh, ja sen så var det ju tisdag, och då tycker man att man kanske skulle kunna sova lite iochmed ett rätt jobbig festival och jag började ju bli förkyld också och allt sånt. men NÄ för det var första dagen på jobbet och då ska man vara pigg och alert och gå upp åtta typ. alltså dööö-
fast det kändes bra att börja jobba, behöver pengarna. och det var iofs inte det roligaste jobet men verkligen skönt ställe att chilla på. man behövde inte direkt vara pigg och alert. bara gamla tanter och sånt som kom ungefär varannan timme :):):)
jag slutade iallafall tidigt och lunchade med linda, för hon är så dum som övertalade mig in att köpa mat för typ 120 spänn, när jag inte en har pengar? bara för att hon får halva priset för att det är hennes jobb lixom? ah sen träffade jag iaf lite sköna dudes som jag inte sett sen förra sommaren och det var fett tjill! myspys lixom. sen åkte jag til morfar och åt typ lite mer (jag har btw gått upp ungefär 330378 kg den här veckan och fått NOLL motion).
efter det åkte jag iallafall till stugan och nä där pallade jag inte mer. sov från 5-8 typ. i våra nya sköna soffor, helt fucking underbara.
jag väcktes iaf av linda igen och vi stack till lemland, det var ett år sen jag var där också, hemskt egentligen. vi hämtade hennes kattugar. OHMYGAAD lixom, SÖTAST eveeeeer.jag älskar kattungar. riktigt älskar. och dom här var jättesmå och puttinuttiga och hoppade omkring och busade och kollade på mig med dom där söta kattögonen. JAG DÖR: jag har alltid velat ha en kattunge liksom, så nu ska jag hänga hos linda hela sommaren och låtsas som dom är mina<3
eh ja och jag behövde inte sova själv den kvällen så då var det också fett me chill.
åh, jag spelade gutiar hero (?) som jag alltid tyckt verkat så boring för att alla har provat det utom jag, men nää fett kul vare, inte för att jag var bra eller så men..
onsdag vare ju jobb igen och nu orkar jag inte beskriva in i detalj  mera. efter jobbet förade vi hos linda med trevliga dudes och sen kom jag in på kroegen, dinos dårå. fett coolt.
sen hämta papi mig och det blev torsdag. den natten sov jag iofs någorlunda.
och ja torsdag, det var igår. varför skriver jag ens det här? ingen orkar läsa, inte ens jag. fast det känns ju liksom bra att veta. det är ju en dagbok och så. så kan man typ kolla tillbaka sen och evta vad man gjorde, eller nåt, haha? ah gud jag är trött
men var var jag? torsdag..ehhh jo jag jobbade själv för första gången. gick väl bra. sen åt jag tredje middagen på lindas jobb, ojoj. med papi den gången. och jag solade och däckade i sanden  i en ful rosa bikini. sen stannade jag i staaden och nu är det fredag och det har varit mer jobb.
ska jobba imorgon också. ojoj. jag börjar fan bli duktig nu. tur att man får lite sällskap i affären iaf. tack för det behövs.

ikväll har jag tjillat för jag somnade såklart i soffan nån timme och sen var klockan tio så jag stack hit till en dator.
och herregud vad långt inlägg. nu ska jag sluta, jag lovar.
önska mig lycka till imorgon att jag vaknar i tid.
hejdå

RSS 2.0