let's play a lovegame

hola amigos
ska alldeles snart  hoppa in i duschen och sen somna framför tvn tänkte jag. är så jäkla seg på kvällarna så somnar någorlunda tidigt faktiskt. ganska bra. Och imorgon börjar jag inte jobba förrän 16.00 men det gör ju inget om jag vaknar i tid så jag kan göra något innan :)
Idag har jag varit ledig, åkte och fikade med Sandra och Malin, myspys. Sedan gick vi runt och planerade en pysselkväll och kollade ut lite roliga saker på panduro, supermys.
Efter det stack jag i princip direkt till gymmet och till stripaerobicsen. Askul som väntat. Kände dock att jag måste träna mer regelbundet. Inte okej att bli så trött efter bara en timme. :) jaja

Imorgon är det ju oktober så då måste man slösa pengar på ett nyss busskort. Så onödigt, eller kanske inte. Jaja, får försöka hålla hårt i pengarna i helgen, får se hur det går dock..

cykeltur med töserna vid sextiden, redan mörkt!
höst och nya skor. tjoho


peace out!

breakdown

yoyoyo
idag är jag på skitbra humör! eller iaf ikväll, idag på dagen var det lite segt. jobbade 11-19.30. gick iofs ganska snabbt :) hade väldigt intressanta diskussioner med mina kollegor på lunchen också. dom kom fram till att man alltid skrattar när man är med mig, fast tydligen åt mig, inte med. Jaja kul att man kan underhålla! sen snackade jag med alex ett tag och försökte fixa boende till i helgen! han ska ringa mig imorgon så hoppas hoppas!! :D
annars är jag bara allmänt glad för att jag suttit och kollat igenom massa gamla bilder (målet var att försöka komma fram till vad jag använde för skor förra hösten och i våras, för jag har verkligen inga vår/höstkor) men jag fastnade på massa andra bilder. Nostalgi :D kul kul
Men nu äre snart natt. är dock ledig imorgon, men får jag sova ut för det? tveksamt, sandra skulle ringa tiiidigt sa hon, för vi ska leka. Well we'll see! annars tänkte jag dra mig mot gymmet imorgon, länge sen så!

men have a good night! peace!

I'm curious for you

tjoo!
idag har varit en superbra dag. jättefint väder men ändå lite kyligt. spenderade den i stan med jenny och gjorde av med det mesta av min lön, inte så jävla smart kanske kom jag på eftersom det typ är nåågra veckor kvar tills nästa, MEN fick med mig massa fint hem :)
tex dessa. så jävla balla, blev istället för lårhöga stövlar som jag egentligen tänkt. puss och godkväll!


troubles wait for u now

heej :)
vad händer ikväll då? inte mycket för mig. Sov läänge idag och det var inte ens skönt. vaknade hela tiden och mådde dåligt. Men ikväll har jag också chillat framför tvn med chips och dipp så nu känner jag mig ganska utvilad!
helgen gick snabbt som vanligt. glömde att berätta vad som hände när jag kom hem i fredags, eller hände och hände. Men när jag låste upp dörren var det mörkt överallt men en spisplatta stod på ochg var knallröd så den lyste upp hela huset. scary, den hade minst varit på i åtta timmar och var glöödhet. som tur var hände ju inget men det var nog bara tur:O ska nog börja tänkte lite på sådana saker innan jag lämnar huset framöver (inte för att det var mitt fel men still)
i lördags jobbade jag coh det var sjukt mycket folk, löning liksom men det gick bra. Sen mötte jag upp cornelia hos hennes pojkväns lägenhet och åt middag och lockade håret och drack min fina dyra chmpagne. Det var det enda jag hade hemma så det blev lite luxury. :) sedan drog vi oss låångsamt in mot skanstull och till metro. Det var asmysigt. gillade stället, aldrig vart där förrut. Slutade dock med att jag och My satt ganska själva i baren så vid stänging drog vi hem, haha,. bevittnade ett stort slagsmål också, lite scary.
jaja, så idag har jag tagit det lugnt, tyckte jag förtjänade det efter 40 timmar JOBBIGT jobb den här veckan. (vet det är inte mer än heltid men som ovan student är dte mycket, och speciellt det jag gör) men det tyckte tydligen inte mina föräldrar. dom tycker jag är lazy men jag tycker att jag har ett sabbatsår eller två och jag vill faktiskt ta det lite lugnt.
Imorgon blire dock fullfart, tänkte nämligen hinna med att sätta sprätt på de mesta av min lön på lite nya kläder :D får se hur bra det går. kanske borde spara lite.

nej nu ska jag upp och rensa min garderob, klarar inte av att slänga kläder men jag ska verkligen försöka, för jag får inte plats med nåt nytt längre. vi hörs :)
puss och kram

det här väntar oss nästa helg.. PARTY!

let the beat rock

ey

whats up?
ska nog snart sova tror jag. fattar inte, jag är psykiskt trött, inte i kroppen, inte mår jag dåligt heller, känner mig bara så trött så jag inte orkar tänka. haha inte på ett negativt sätt alltså bara liksom tomt. tror det är för att jag jobbar så mycket just nu, allt blir så tomt och det känns som man spelar en roll på jobbet och sen orkar man inte ta sig ur det typ. svårt att förklara men mja, typ så.
jaja, så jobb idag. inte så farligt ändå. dock segt. Sen blev det hem en snabbis och sen stack jag och malin och hyrde film och köpte lite godsaker och stack hem till Madeleine. vi såg "bank job", ganska bra faktiskt. tror min actionfobi är ganska ogrundande, action kanske inte är lika med dåligt. :)
Nej på tal om nåt annat var det lön idag! hann ju inte direkt införskaffa mig något jag behövde för jag slutade ungefär samtidigt som alla affärer stänger, samma sak imorgon också. Men nästa vecka såå ;)
Ja för övrigt så fyller ju Titti år imorgon men hinner nog inte dit och basta och grejer innan så hakar nog på utgången efteråt. Slutar ca 17.00 och då vill jag hem imellan. Men det blir nog nice ändå! ganska taggad är jag på lite party, trots att jag atm bara vill lägga mig ner och sova några dygn.

btw, fan vilka långa och beskrivande inlägg jag skriver. Roligare att skriva men tråkigare att läsa. Nä, ska vara lite kort och rolig istället nästa gång kanske. Nej FAN nu måste jag skärpa till mig. Har jag gått och blivit seriös och tråkig? fyfan. nästa vecka ska jag inte jobba lika mycket utan försöka leva lite! wohoo! sen den helgen blire åland igen!

puss på er, hörs antagligen inte imorgon men söndag har jag en bakisdag inplanerad så see ya :)

everyone I know goes away in the end

hello hello hello
torsdagskväll som jag älskar för att det är kvällen innan helgen, är här igen. Har inte skrivit så mycket för att jag inte gjort så mycket. Eller snarare inte så mycket utöver det vanliga, saker har jag ju gjort. Jag har jobbat, 11-19.30 måndag till onsdag och det har varit slitsamt och ganska tråkigt men framförallt fått mig att inse att jag kanske inte ska vara kvar så mycket längre på mitt jobb. Det är någorlunda bekvämt men jag trivs helt enkelt inte särskilt bra. Men vi får se, brukar gå upp och ner. men just nu är jag bara så jävla trött.
anyway, idag var jag ledig! det firade jag med att sova bort halva dan, äta massa onyttigt andra halvan och sen åkte jag hem och såg på idol och provade mina nya glasögon. Igår var ju jag och jenny på bio, "flickan som lekte med elden" såg vi och den var asbra! go and see, värd film! absolut. sen åkte vi hem till henne långt ut i skogen och sov tätt tillsammans. nja, försökte iaf :)

Imorgon är det heldagsjobb igen och på lördag likaså. Tänkte därför bara chilla imorgon kväll så jag orkar upp på lördag men det har jag gjort ikväll och så många kvällar så jag kanske inte orkar och drar till Rocks istället. Vi får se hur jag känner imorgon :)! på lördag fyller iaf Titti 19 så det ska firas!

jag hade massa mer kul att skriva om men som sagt mina nya brillor är på och allt är jätteläskigt och litet och vänder jag mig om snabbt så snurrar allting och jag tror minnsann att jag börjar få lite huvudvärk, ovan liksom. scary. hursomhelst för er som ser på idol så hoppas jag min danspartner Lorena går vidare till nästa vecka, vore ju asgrymt!:D

nej nu blir det annat, cya tomorrow maybe!

tourniquet

tjooo!
måndag igen. som vanligt försvinner hela morgonen, dan och kvällen på jobbet och när man kommer hem däckar man i soffan och sen somnar man, haha kul. njaa. men men. segt att jobba, ännu segare att jobba lika länge imorgon och på onsdag, men jag får klara mig. fick ju iaf lönebesked idag och på fredag är det lööön! fan vad jag längtar. har varit totalpank nu ett litet tag och jag vill shoppa massor med saker! :D har lagt ut så mycket pengar med senaste lönen på nöjen, två kryssningar, en teaterbiljett, konsertbiljett och sånt. men sådana utgifter behöver jag inte ha nästa månad så det är niice :D
yay, ja det var väl typ allt jag hade att säga för dagen. så sjukt sugen på att gymma, var ett tag sen nu. men jag hinner inte innan jobbet eller efter när jag har såhär långa dar, fuck. och på onsdag hinner jag inte heller för då ska jag se flickan som lekte med elden :) längtar. tyckte förra filmen var sjukt bra och den här sägs ju vara bättre!

nej nu blire upp till rummet och fixa lite. puss!

let no more be said

Hey dudes
whats up? jag sitter iaf och pressar i mig tranbärsjuice som fan. Tydligen ska man dricka det när man har sådana besvär som jag har, det vill säga att jag håller på och pissar på mig hela tiden, haha. Nej men jag har nåt fel i magen eller någonstans där uppenbarligen men tydligen ska det gå över om man dricker sån juice, så vi får väl se:)
Annars är jag fortfarande lika sjuk som förrut, om inte värre nu när jag gick ute i regnet med trasiga skor och kylde ner mig. så igår efter jobbet åkte jag till Jenny och myste och tog det jävligt lugnt. Orkade inte sitta hemma så hon blev mitt sällskap :) vi kollade på saw fem och åt massa godsaker, mysigt. Sen var planen att gå upp tidigt idag när hon skulle iväg men jag orkade verkligen inte så jag sov till typ halv fyra och sen drog jag mig hemmåt, lit stressad och sen bar det nästan direkt av till Cornelia på Bingolotto-kväll :D haha. Men ostrukturerade som jag och Bianca var så fick vi inte tag i några lotter så vi drack cola och hejade på dom andra :) var iaf en mysig afton med titti, anna, kristin, bianca, cornelia och jag förstås =)

Nu ska jag dra mig uppåt och försöka planera veckan lite. blir riktigt mycket jobb i veckan, men jag borde ju inte klaga. har bett om att få jobba mer men nu blev det helt plötsligt typ mer än vad en heltidare jobbar. Jaja vi får se:) ska väl funka det med. Ska iaf upp nio imorgon så nu beger jag mig. later

har för övrigt fått en ny favoritlåt, the last world is spoken (; fick en skiva och den där fastnade jag faktiskt för! ciao igen

I want to crack that code and see the serious face in a real person. I know you got plenty of stories to tell, if you show me your inside.


And I'll love you, if you let me

hello partypeople!

här sitter jag en fredagskväll, hemma framför datorn, tröttare och sjukare än någonsin, men ändå happi. Har haft en riktigt jävla bra vecka, inget jobb och massa kul. så värt. I tisdags hängde jag ju med jenny, sen hyde vi film och sov hos mig. Och i onsdags bestämde jag mig för att leva i nuet och åkte iväg på det jag var lite osäker på från början. 40 timmar kryssning till helsingfors. helt spontant och oplanerat och helt själv. Haha. liite nervös var jag innan men sen tänkte jag att vafan, jag kör. why not?
det var hursomhelst hur bra som helst. självklart var jag inte helt ensam, hade ju sällskap när jag väl kom på båten. Och dessutom träffade jag massa schyssta människor på kvällarna i barerna, så allt löste sig finemang. Spenderade alltså en dag (eller åtminstone några timmar) i helsingfors och två härliga nätter och dagar ombord. riktigt nice att komma bort ett tag! kul och mysigt :)
vid halv tolvtiden idag gick jag av båten iallafall och drog mig hemmåt. Har inte känt mig så utslagen på hur länge som helst så direkt när jag kom hem åt jag en portion mat och sen slocknade jag i princip. vaknade sju ikväll, hur seg som helst och åt lite mer. Sen har jag tagit det jävligt lugnt. hoppas förkylningen ska försvinna lite granna. såg nyss på dirrty dancing, har aldrig sett hela och det gjorde jag inte nu heller ioförsej men det jag såg var underbart. rip liksom.
imorgon blir det jobb igen, var länge sen nu. efter det vet jag faktiskt inte. lutar kanske åt utgång men nu har jag gjort av med över tusen spänn på två dygn så jag kanske borde hålla i pengarna, eller ja, för det första ha rjag inga pengar atm så snarare låta bli att låna. men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte kunna sitta hemma imorgon kväll igen. nåt ska väl kunna hittas på :)

peace out.

Stay true to yourself, the rest of it doesn't matter.

\/

It's crazy, and that's why I want it.

hellu dudes
idag har varit en fucked up dag. Allt gick fel och jag var bara arg och irriterad på allt. Men sen fick jag träffa min underbara och sprudlande vän Bianca ikväll och allting vändes. Lika galen som jag fick hon mig på mycket bättre humör och att glömma allt negativt. Vi tog en fika på östermalm som jag just kom hem ifrån och det var verkligen så värt. love you darling.
Imorgon ska jag träffa en annan underbar vän, jenny. Vi ska gå runt i stan, shoppa, äta och bio blir det :) en heldag. så jälva nice. Dock har jag lagt upp en väldigt tight budget som jag får spendera, högst 300. Resten måste jag spara till onsdag. Då ska jag förhoppningvis göra nåt galet. så jävla värt.

från senaste fyllan på åland. skål!

I know a place we can go, no one will ever know.

hej allihopa!
så var det söndag igen och ännu en helg över, snabbt som tusan. Men lika rolig var den för det. I fredags var jag ju först hos rosanna med lite folk och förade, sedan stack vi till Sara på partyy. massa nackafolk med glada miner så det var super! Fick ingen skjuts men det är egentligen inte långt att gå hem, Om man INTE går runt hela området som leder direkt till mig. Så ja, vid tretiden kanske jag kom hem fast vi gick mycket tidigare. Helgens motion typ.
Igår jobbade jag hela dagen och sen bar det av direkt till åkersberga igen:) Där var det tacos och förkrök med sjuk(t) roliga människor. av någon anledning fick jag i mig några glas väldigt snabbt och efter lite velande fram och tillbaka åkte jag in till stan. Men fick ingen med mig. Och eftersom jag aldrig klarar av att åka hela vägen i streck fick jag hoppa av några gånger på vägen (guess why) så resan tog ju en färjävla tid. Dock lyckas jag alltid ragga upp folk att hänga med så det var jävligt kul ändå :) Sen åkte jag in till medis och hängde där, hookade up med Bianca en stund också men drog sen hem. ganska värt.
Idag hade jag tänkt vara bakis och äta framför tvn. Men jag vaknade alldeles för tidigt så det hann jag med redan imorse (läs kl 2 typ) så nu är jag lite bored. Funderar på att hitta på nånting. Typ åka till affären och köpa chips :D haha. men vi får se. har inte ätit det på flera veckor och börjar vänja in mig i det så jag ska försöka låta bli.

Juste, måste ju förresten berätta om flinck-kvällen. Haha. av någon anledning var jag sjukt nervös innan för Lisa lurade i mig massa saker som gjorde att jag trodde att vi lätt kunde hänga med honom efteråt. Men sen såg vi monologversionen av Doktor Glas och han gjorde det galant. Så coolt att se han i verkligheten. han är grym (och snygg :D). Så efteråt ville vi såklart prata med honom och vara lite töntiga och ta kort och grejer så vi satt kvar ute på baksidan av teatern och rökte och hoppades att han skulle gå ut där. vi satt vid en röd bil och hängde men efter 40 minuter tyckte lisa att vi skulle gå runt ett varv och se om han kanske gått ut nån annan väg. Så lite snabbt gick vi runt men det var tomt överallt. Och när vi nästan gått ett varv (vi står uppe på en parkering ovanför hela teatern och ser ner på där vi först satt) så ja precis DÅ kommer han ju ut och går fram till den röda bilen där vi suttit hela tiden. Vi skyndar oss ner, blir skitnervösa, stannar och tänder en cigg, och går vidare. Precis när vi är inom synhåll för honom kollar han på oss men han står och röker med bildörren öppen med sina döttrar sittandes i bilen. Och då bangar vi ur, går vidare och låtsas som ingenting. HAHA så jävla lame vi är. Fan vad jag ångrade mig efteråt. pussy jag är alltså. Fast samtidigt kändes läget helt fel typ skulle vi skrika "ursäkta innan du sätter dig i bilen kan inte vi få prata med dig" med hans döttrar (typ i vår ålder) som sitter och väntar.
Haha aja, det får bli en annan gång. Sjukt kul var det iallafall. fem plus av fem möjliga får det!

well, nu ska jag kanske slänga in lite mat i ugnen och byta rum. Cya later. puss!


pick up the phone

tjeenaa
sitter här och försöker trycka i mig middag lite snabbt, går halvbra. ska strax iväg till rosanna på förkrök och sen blire 19x2 fest hos Sara :) ska bli roligt!
igår var ju the big evening, jag och Lisa var på Thorsten Flinck i södertälje! det var alldeles undebart, berättar mer sen. Efter det stack jag iväg till åkersberga där jag, jenny och timmo spenderade natten med smörpopcorn och film, och mys med jenny. nice som fan. Och idag har vi varit på centrum och käkat en god lunch och sen stack vi iväg till jonas och spelade jeopardy nån timme. så jävla kul :D sen åkte jag hem och nu är jag här!
men nu måste jag bege mig
ha en rolig fredagskväll!
puss

once upon a time

tjeena
sitter här naken med massa färg i håret och försöker att inte luta mig mot något. Cornelia har precis smetat in brun/liknande hårfärg i mitt hår (och på ryggen och lite andra ställen) så om en halvtimme får vi se hur jag ser ut:)
annars har jag jobbat hela dan, långt och jävligt har det varit. men sen blev det lite bättre. Men nu är vi iaf hos coco, var nyss ute och gick med casper (her dog) och snart blire lion king och cola!:) myspys
sover här inatt. hon ska upp och jobba kl 7 men jag tror fan jag sover kvar ett tag till:) är ju ändå ledig imorgon.
ha en lovely night everybody. hörs snart
puss!

the drapery falls

tjoo
hemma igen at last. Idag har jag inte gjort så mycket för världen. tagit det lugnt som fan. asnice. sen blev det lite missförstånd så jag hann aldrig övningköra, men jag hann kolla ut ett par bågar åt mig som jag impulsköpte. får hem dom om ca en vecka :) annars har jag varit på medarbetsmöte, väldigt värt. haha. jaja
Imorgon ska jag dit och jobba igen, sen direkt hem till cornelia på lejonkungen-kväll. blir mysigt :)

well cya later fools

I'll be there

tjoooo!
ny vecka och nu är vi ju fan mitt inne i september, när hände det liksom? när man inte har ett fast jobb eller schema eller nån som säger "vecka 40 ska det lämnas in" eller liknande vet man ju varken ut eller in. Trodde det var sommar fortfarande men det är snart höst :O scary shit.
Jaja, idag har varit en lång dag. åkte hemifrån lite över tiop imorse och kom hem lite över tio ikväll. det var en lång dags jobb och sen stack jag direkt på yoga. det var typ det bästa beslutet nånsin. Efter att man stått i ca 9 timmar var det skönt att slappna av, spänna musklerna och bara träna på det sättet. SÅ himla skönt men ändå bra träning :)
kom hem för typ två timmar sen, såg på björn på berns :D alltid söt. det var faktiskt ett roligare program än jag förväntat mig, antar att det blir höstens tv-höjdpunkt  :)
nää nu hinner man ju inte med så mycket mer. Imorgon är jag ledig igen så jag ska ta en liten sovmorgon vet jag iaf. Sen kanske jag åker in till stan om jag hinner. På kvällen ska jag iaf övningsköra och kolla på brillor med papi (since he's paying for it) och sen på medarbetsmöte på jobbet. mucho fun. Så jag får väl göra nåt bra av dagen iaf :)

På torsdag är det iaf flinck i södertälje :D ser fram emot det som fan, har kommit riktigt långt i boken Doktor Glas som teatern är baserad på. och det är liksom en bok. en boK? fatta. jag läser en bok :)

well, nu pallar jag inte det här. hörs imorgon! puss

lite partypics från helgen som gick:


Jag och bianca efter studentpuben i fredags <3


hemkommen från helens bar & krog. Full och oskyldig.


emil och emmi på kräftskivan i lördags :)


me and titti (the host)


haha min hemresa var sjuk. men underhållande :)

in your head

heej, sorry för dålig uppdatering.
jahapp, nu sitter man här igen invirad i en filt och segare än nånsin en söndagseftermiddag. men idag har jag inga planer och det är sköönt, ska bara slappa framför tvn och få bort huvudvärken :)
annars har helgen varit rolig. I fredags tog jag det ganska lugnt och sov ut och städade våningen, och på kvällen var planen att gå ut med bianca och da gang, så efter nån timme vid en universitetspub drog jag och madde till helens bar och krog. Det var mysigt och i princip alla i  nacka var där :) the place to be liksom. hehe
och igår ägnade jag dagen åt att spela spel med lillsofia, pappa och bror. myspys. Sedan åkte jag iväg till min allra första kräftskiva, haha, i tyresö hemma hos titti :) det var supermysigt. Åt min allra första kräfta, sjöng snapsvisor och hade det superbra. sedan åkte jag hem någon tid (?) och hemresan var också en upplevelse i sig. :)
jaja, bakis och seg är man ju iaf. Men så är det sista helgen på länge som jag är ledig så jag ska passa på att njuta :)

nej nu ska jag ta nåt att äta tror jag. cya later
puss

first you try to fuck it, then you try to eat it

tjoooooo
wzup dudes?
själv har jag haft en skitbra dag. Började med ett mycket irriterande läkarbesök dock. Tänkte ju vaccinera mig mot livmoderhalscancer men sköterskan var fett rude och tyckte det var helt onödigt eftersom jag redan gjort min sexdebut, så hon var jävligt negativ istället. så ja, det var väl sisådär. jag vet inte ritkigt hur jag gör, kostar ju ändå 6 tusen spänn..well see.
sen hursomhelst har jag övningkört med papi igen, det går väl sakta men säkert framåt :) och det är sjukt kul. Direkt efter det var jag på gymmet med cornelia. jag var så taggad för det  var så länge sen pga av min dåliga fot, men vi körde stripaerobics så det var lugnt. Och det var precis samma slags moves som på lapdancen jag gick på förra året. Så det var sjuukt kul och jag saknar det som fan. MEN, det bästa var ju dock att här dansade vi inte bara till typ christina och britney, nej nej nej gissa vad som instruktören satt på i slutet med motiveringen "såhär är det på riktiga strippklubbar". Jo manson! :D nyaste skivan och allt! så jävla awesome. Finns ingen härligare känsla än att dansa runt svettig och sexig till världens bästa musik. WOHO, adrenalinkick nummer två för dagen alltså. Sjuukt bra.

yesyes, och nu var den dan över. Imorgon blir det jobb igen. 11-19.30. segt. Men sen är jag ledig hela helgen :D taggad som fan blev jag nu!

and you wake up in the morning

tjoo
orkar egentligen inte skriva och har inget att skriva om som är speciellt. jobbade idag, var på synkontroll och gissade bokstäver och kollade på lite bågar (yes jag ska införskaffa mig ett par brillor, tydligen), jobbade lite mer, hängde på bibblan (!) (nödvändigt) och jobbade lite mer. Kom hem för nån timme sen och nu har jag inget speciellt framför mig. Ska finputsa mitt cv lite tänkte jag iaf :)
imorgon ska jag till läkaren angående vaccination mot cancer i livmodern, väldigt viktigt att göra så jag vill verkligen få det gjort. så det blir inget jobb, sovmorgon  :)

well, cya later.

RSS 2.0