juuul

PICS från julen!


Köttbullar den 23e!


Jag och andra svensken som tydligen också bodde granne med oss.


da gang vid Lotus, grymt!


Dans på Fishbowl.


Nyktra och taggade. som ni ser är det typ bara vi kvar på hela stället, haha.


Efterfest på vårt lilla rum :)


seen natt, lätt en av dom roligaste på resan!

JULAFTON!


god jul!! fräsch såklart.


Underbar dag i solen.


Jag och Malin på julmiddagen! ;D


Vi hade minsann också renar och tomte! (även kalles jul på svenska på dan)


Taggade på stranden!!


Buckets.


Eldshowen.


ute på vift.


jag och kajsa :)


Tillbaka på stranden träffade vi trevliga thaiare, =)


...som lärde oss poi ;D skitkul!

Det var en annorlunda men rolig jul!

skulle gärna lägga upp fler pics men vill mysa med min man som sitter och dricker vin i soffan, :) cya laterrr,


a changing world

heeej!
känner att man vill uppdatera i nutid och sånt men jag känner att jag liksom MÅSTE berätta om resan. alla bilder, allt! främst för min egen skull så jag kan kolla tillbaka hit och drömma :)
så nu tänkte jag berätta om helgen i koh tao, x-mas. :)
Vi åkte från Koh Phangan tillbaka till Koh tao på torsdagen den 23e. Bodde mitt i centrum, billigaste på ön men ändå nice! Gick runt och vandrade och hängde med vår granne Daniel som var hur skön som helst. På kvällen träffade vi han och en annan svensk kille och käkade köttbullar vid vattnet, lite julstämning dan före dopparedan. Efter middagen stötte vi på Neil och Joe, våra dykinstruktörer på en bar och sen drog vi allihopa till Lotus som vanligt. GRYMT drag och på tolvslaget skålade vi med våra buckets för då var det juuuul! fett kul. :D efter lite party där vart det vidare till en strandklubb och vi och Neil och Daniel dansade till långt över stängning och tills alla hade gått hem. haha. så sjukt roligt! sen blev det efterfest på vårt lilla rum med en hund tills vi somnade på morgonen.
JULAFTON!! Fett bakis, haha. Segt att gå upp. Men hade en härlig dag med strålande väder på stranden och i havet. Skypade med familjerna. På kvällen mötte vi upp Malin och Kajsa (skitkul att dom råkade vara på samma ställe på julafton) och åt julbuffé på en mysig strandrestaurang. Det kom tomte och renar och även om det kändes så långt ifrån en julmiddag som möjligt så var det myyys. Massa god & annorlunda mat som typ barracuda men inte vad man är van vid. Åt massor och sen festade vi vidare. Drog upp mot bergen och kollade men beslutade oss sedan för att stranden var bäst. Slutade med att jag och Linda provade på att leka med elden, på samma sätt som alla eldshower. Vi var inte riktigt lika duktiga men det var skitkul! :)
Juldagen. Sol, mat och dryck. A normal day in paradise. På kvällen kom malin och kajsa till vårt hostel och spelade kort med oss och en annan granne till oss. På kvällen blev det lotus, fire och buckets. Massa trevligt nytt folk och en spårad kväll. Omöjligt att gå in på detaljer för sjukt svårt att veta när man gjorde vad eftersom vi hängde på stranden varje kväll :)
Annandag jul. Lämnade Koh tao för att hälsa på min pojkvän i Hua Hin. Inte nog med att man var bakis och jävlig, var resan hemsk och jag kunde inte äta/fick inte tag på mat+var sjuk och resan tog typ 6 h längre än förväntat. Träffade iaf trevliga människor på vägen. Först en gungande båt, sen vänta i 38292803 timmar i en hamn och sen en lååång busstur. Var framme vid 3-4 på natten i en upplyst större stad och blev upphämtad av min söta man som jag saknat så mycket. Kom hem till hans lägenhet, åt och pussades. <3
den söndagen fram till torsdagen spenderade jag i Hua Hin, mer om det laterr! måste ju hinna updatea med pics också!
puss och godnatt. <3

RSS 2.0