Farväl

Hej bloggen. Du och jag har upplevt mycket tillsammans. Sen dagen jag slutade skriva anteckningar eller texter som liten tonåring, när jag trädde in i 17-års åldern, bästa höjdpunkten i livet, fick du följa med. Det var verligen mitt i livet som nyfiken, med pojkvänner, skolhets och äventyr runt hörnet. En bra tid helt enkelt, det var där vi började. Och det är här, 5 och ett halv år senare, som vi slutar. MEN, misströsta inte, bara för att jag tar farväl av dig betyder det inte att du blir glömd, jag ska bara byta. Ibland är det bra att byta. Mogna liksom. Så hejdå blogg.se. Nu hittar ni fortsättningen av min livsresa på;
 
http://sofiuzlife.wordpress.com/

Årsresume

Hej sötisar! TIllbaka i sverige igen och började pluggish redan idag! så back to normal..nästan. förutom att jag flyttar till egen lägenhet på fredag, så håller på och packar för fullt :D
 
Men tänkte köra en liten årsresumé av 2012 på skoj!
 

Beskriv året med tre ord.


Dramatiskt, Spännande, Lärorikt.

 

Vilka ser du som de största händelserna under året?


Alla resor, så fina minnen. Köp av lägenhet, skolstart. Sommaren och alla sjuka (bra) minnen från den ;)

 

Har du blivit bättre på något?

Lära mig vad många människor går för, både på gott och ont. Forhoppningvis lite bättre på att vara ännu mer spontan och ta dagen som den kommer, samt inte döma människor (har varit mina nyårslöfte senaste fem åren typ).

 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?

Ja, ändrade min moral ganska så mycket och mina värderingar. Reste till nya platser som var ascoola :D Annars när jag tänker efter så var detta ett comeback-år, gjorde väldigt mycket saker som jag inte hade gjort på länge, men som jag älskar! Traditioner av den bästa sorten med underbara vänner <3

 

 

Vad var extra dåligt med året?

En lite sad senhöst, sårade hjärtan. Bytte livsstil ganska drastiskt, saknar den gamla en hel del <3

 

 

Vad var extra bra?

Okej, igen, resorna! Ibiza, London, Borneo, Bali, Gran Canaria etc, Åland :) Sommaren var den bästa på många år! Både på jobbet och på ledig tid :)

 

 

Vad lyssnade du på?

Mycket mer house än vanligt, dupstep & trance, men även såklart gamla goda rockklassiker och lite ny metal. Somebody that I used to know, jag vet, vem gjorde inte, men den var perfekt.

 

 

Vad skrattade du åt?

Sjukt roliga vänner och minnen. min sötaste kollega som jag jobbat mest med, hjerpe <3 och andra störda individer på jobbet :)

 

 

Vad grät du till?

Fina djupa låtar som påminde mig hur elaka och känslokalla vissa människor kan vara.

 

 

Lärde du känna några nya människor?

Oh ja! Nya människor på jobbet hela tiden, underbara. Helt ny klass i höstas. och såklart andra randoms.

 

 

Och så slutligen; dina planer inför 2013?

Eftersom jag levde enligt filosofin att jorden skulle gå under (trodde alltså inte detta på riktigt men beslöt mig för att låtsas som det och därför leva helt och hållet fullt ut som att det inte fanns nån morgondag) så vägrade jag planera framtiden. Så den är oviss, läskigt men skönt. Inflyttning i eget hem, komma igång med skolan, sen who the fuck knows? umgås med alla underbara, se nya ställen, träffa nya människor, förhoppningvis bli lite mer kreativ och börja skriva en till bok :)


RSS 2.0