so long

tjenis
sitter och försöker fixa min ipod, men den har nog tagit ett sista andetag, den vill inte mer:;( rip
idag har varit en solig och fin dag. tänkte gå upp tidigt och fixa grejer men jag orkade fan inte. tog en sovmorgon som jag verkligen behövde, dock är jag minst lika trött nu. Sedan var jag och tog en TBE spruta, det kändes inget alls så jag blev orolig över att det inte blev nåt. Men bara för det hhar jag fått feta smärtan i armen nu istället, jag kan knappt lyfta den, haha. Sen var jag iaf och shoppade loss. blev dock lite stressigt så jag hann inte köpa nån bikini som var dte viktigaste. men har jag kunnat bada fram till mitten av juli borde jag kanske klara mig. jaja. mycket annat fint fick jag hem iaf :)
    och nu håller jag på och packar. Normalt när jag reser till åland en längre tid slänger jag bara in all skit i bilen. Men nu går inte det eftersom bilen är på åland. så jag måste ta allt för hand! och allt är inte litet måste jag säga. jag ska dela up det i tre omgångar så alla mina kära familjemedlemmar får ta lite i taget, för inte en chans att jag orkar bära allt. Speciellt med en öm arm;(   Tänkte gå 40 minuter innan till bussen imorgon, fast det bara tar femton, för säkerhetsskull!:P haha
nej nu behöver jag mer sömn. Imorgon blir det alltså Åland med min kära vän Madeleine som ska hälsa på för första gången. blir awesome. hon stannar till fredag, och sen börjar rockoff. kommer bli grymt! 
så byebye computer, vi ses om tre veckor eller något sånt.

Peace out! nu börjar min sommar

gang of gin

hello dudes.
JAG ÄR LEDIG! WIiiiiiii. har aldrig känt mig så lättad, men kanske för att jag aldrig jobbat så intnesivt och mycket (och ändå bara fått skit för det) som jag gjort senaste veckan. Jag är så trött. har inte kunnat festa, har gått upp tidigare än jag gjort på länge varje dag den senaste tiden. Så när jag stämplade ut mig från jobbet ikväll och insåg att jag har minst tre veckors total ledighet kände jag mig happi! woho. partyyy. =D=D=D så sjukt taggad!
Igår jobbade jag ju också, och på kvällen hängde jag i bagis hos Mica med några töser och myste till film och godis. Jag åt dock inget eftersom jag har en specialutformad diet jag ska hålla nån vecka. Den innehåller mycket rökning och lite chips;/ får se hur det går :):)
anyway, nu ska jag sysselsätta kvällen åt att städa upp här hemma tills mamma och broder kommer hem från helgen. Men jag insåg precis att jag bara använt en tallrik och ett par bestick och ett glas på hela helgen. hur fan har jag lyckats med det? :) jaja lättare för mig. Sen ska jag fixa och trixa med min ipod och kamera, plocka fram kläder, och förbereda mig på mina tre avkopplande veckor på Åland :) så jävla sköönt. tror åtminstone jag blir där så länge, vi får se:)

Have a nice evening.
xo

its friday im in love

finally lite update. har varit dålig, jag vet. men nu ska jag skärpa mig lite. iaf försöka :)
friday night. har spenderat kvällen med sötot madeleine. först shopping (hittade inget typ) och middag och sedan begav vi oss till biografen sergel. Det blev det proposal, mycket bättre än förväntat :) det var myspys. hemma tidigt.
      hursomhelst. Nu har jag varit hemma i mer än en vecka. känns fan inte så. har inte gjort mycket mer än jobbat i de dåliga vädret. Men jag har tajmat in det sjukt bra, hela veckan jag  var på åland var det sjukt fint väder. Jag hängde med Linda, erika och gänget på stranden varje dag, drack champagne och åt jordgubbar, solade, badade, spelade volley och bara njöt. det var en fantastiskt fin vecka. hann även med a lot of drama (inga detaljer) och lite krök. På Markus 50-årsfest var det drag minssan. Pappa var fullast och kröp runt i gräset när vi lekte norsk fylla. haha. Sen var jag ute med Timmo för första gången på Åland och han gjorde ett finfint intryck genom att spy ner Dinos. haha. jaja, kul var det iaf :) sov inte hemma en enda natt, utan drev runt på stan som ett djur. Jobbigt när man hade sin väska hos Linda och hon inte var där. Men det gick ändå :) spontanitet rules. Var även med Alex på jobbet en dag, det var intressant. Synd bara att jag är så mycket bättre än han på hans jobb. :):)
   welll. efter den mysiga veckan kom man till kontrasten sverige. Vilket betydde konstant jobb, hemmakvällar och dåligt väder. Och så blev jag riktigt sjuk i början och orkade inte ett piss. är fortfarande sjuk, har så sjukt ont i öronen men jag har inte tid att vara sjuk nu. Var hos Jenny söndags-onsdags på rehab. Levde på chips, sömn och filmer och myste i åskovädret. Grät även några tårar på Michael Jacksons minnesstund:( so sad. RIP.
 Sen kom jag hem igen och har jobbat långa dagar sen i onsdags. idag, imorgon, söndag. SEN LEDIGHET i typ tre veckor eller något. Står dock på schemat att jag ska jobba men det skiter jag i, jag tog ledigt för läänge sen och jag ska ha ledigt!. Fick en liten varning för att jag alltid är bakis på jobbet och tydligen får det aldrig hända igen. det var i söndags eftersom jag på lördagskvällen hade lite krök hos mig. det var så sjukt. vi var tre pers som drack och ingen var full, sen vaknar jag upp mitt i natten av att jag spyr? haha sjuukt, min kropp är sepe.  Haha, men kul att man jobbar varje lör+sön hela tiden då. Får jag aldrig mer festa på helgerna:( hmm. Nä men ikväll klarade jag fint, imorgon dessvärre får vi se. Är lite partysugen, men behöver spara på krafter och pengar så vi får se vad jag hittar på :) är bara så sjuukt taggad på nästa vecka. ledig ledig lediiig.
 Btw på tal om något annat har jag blivit värsta tv-spelsnörden nu när jag fått låna spel av min kusin (som btw röjer på hultan just nu som jag också borde göra!) vilket har blivit ett bra beroende:). En annan teknisk grej som däremot sög är att min ipod ville ta livet av sig så alla låtar försvann. Satt uppe till halv fem inatt och la in de bästa igen. och är inte ens halvvägs.
Nej nu ska jag nog ägna mig åt tv-apparaten eller lite lugnare aktiviteter. Imorgon blir en lång dags jobb. sen är det nästan dags att röjja upp lite är hemma. Är själv hela helgen igen, paarty, eller nä. jaja. good night everybody. Ska försöka updatea lite oftare än två veckors mellanrum.
puss på er!

she was barely sixteen and to young to be drinking wine


lövely week på åland. men nu är man hemma igen.

RSS 2.0