citrus

tjenis!!
har precis ätit en smarrig lunch och nu är jag ledig en timme as usual, har samma tider hela veckan tror jag :)
dagspasset var nice, lite mer folk och mer att göra :) nu är vi in tha city igen och jag funtar på att gå ut och ta ut pengar, men frågan är om man hinner det. hmmm inte mycket men hinner med på dessa små pauser.
igårkväll efter jobbet tänkte jag hit the gym men när jag kom dit satt typ 20 grabbar och spelade poker precis framför maskinerna, så jag kände att njaa. haha. jag måste alltså smyga dit på morgonen om jag vill ha min excersice, får se om jag orkar. somnade fyra nångån inatt efter att jag hängt lite med EKB-personalen. ikväll borde jag lägga mig i tiid så jag orkar upp pigg och glad tidigt :) fast iofs, det är väl fredag idag? well, vi får se.. :)

Ha en trevlgi afton folks!
puss o kram <3

the others

holaa!
nu är båten i sthlm och det ser ut att va skinande väder här :D funderar på att ta min efter-maten-cigg utomhus istället! har ju blivit en del cigg och cola, för att orka jobba liksom. blir så bara.
Imorse när jag vaknade, halv tio, var jag seeg. var ju omöjligt att somna halv två efter filmen jag såg på, "cashback" så jag låg vaken och kollade på tv och gjorde nada till fyra. feta draget på båten men där orkade jag inte hhänga. Och ja gud så jobbigt det var imorse, inte van att gå upp den tiden, plus första dan efter ett arbetspass tar det emot. Men snart lär jag vänja mig, tar ett par dygn. Ikväll blir det nog direkt isäng efter jag slutat vid elva (eller jag kan ju iaf försöka) så jag blir piiiiiigg
men nog om det. hur ter sig livet? idag skulle jag på closeup kryssning hade jag planerat, innan jag visste att jag skulle jobba. fan va nice. men nu får jag cash och kan åka en annan gång, och tillochmed betala för mig :) well
har bara en halvtimmes rast sen börjar mitt andra pass. sju timmar. rätt lugnt idag, men imorgon är det fredag och då blire nog drag.

nej nu cigg, ser lite isigt ut vid grönan så jag tror jag stannar inne :)
puss på er.

from the boat

EY
jag lever.
bara det att jag var och jobbade sist, tors-tis. fullt upp hela tiden. var barEKB. hjälpte till i baren, discoteket, cafét osv. askul. alla människor var skitroliga, jobbet var roligt. sköna tider. jobbade ungefär 12-16, 18-21, 22-04. dvs ganska mycket men man hade ändå några lediga stunder till att äta och chilla. men det var verkligen hur nice som helst. kan inte fatta att man får cash för att typ stå i ett discotek, snacka med sköna människor, plocka lite glas ibland och bara chilla mitt i natten liksom. passar mig perfekt. det är verkligen en helt annan värld på båten, både bland passaferarna och personalen. alla släpper loss och blir vilda. haha. skitkul. ville typ inte hem till skolan, och livet sen. så kul, plus att man fick betalt!

sen var jag hemma typ en vecka. var sjuk och sjukt sliiten, sov, pluggade, var ännu mer sjuk. torsdan myste jag med bianca, hade movienight och låg och kramades halva natten. dock var jag inte ett dugg frisk då heller. Fredan spenderade jag hos henne också och vi skulle plugga tillsammans. gick ju bra. såklart. haha. sen chillade jag järnet på kvällen också. satt typ uppe hela natten och spelade sims på mitt ps2. haha liiv. :) askul dock
Lördan blev däremot partyyy. jobbat och varit sjuk för mycket så behövde leva ut. jag och sandra var hos madde och åt tacos middag och förade. sen stack jag och madde ut i snövovädret och in till rocks. askul, hängde med trevliga snygga rockers och dansade till rammstein på dansgolvet. minns inte mycket mer än att jag hade skitkul. och tydligen gjorde jag av med 400 spänn fast jag inte tyckte jag köpte nåt. och så spillde jag ut det jag köpte över mgi själv. haha, men den kvällen behövde jag. :D

söndan var en bakis dag, pizza och hyrd komedi hos madde och sen sent begav jag mig hemmåt. Måndag och tisdags har var jag också isolerad, rörde mig inte utanför dörren (dock var det kanske tur eftersom det var -24 en morgon. usch) men då var jag faktiskt produktiv. låg ju fett efter i skolan men igår och i förrgår dårå satt jag fan och skrev skrev skrev och igårkväll var uppsatsen äntligen klar! så jävla skönt. dock är jag tydligen inte ens registrerad på skolan (jag och skolor har aldrig gillat varandra uppenbarligen) och uppsatsen var inte så jävla genomtänkt så vi får se. Får jag inte godkänt tror jag jag satsar på att jobba istället men om jag klarar det kan jag lika gärna  fortsätta. en av tre delar klara liksom! sen efter det kom Sandra över på lite spelkväll som jag förtjänat. blev dock mest pussel, haha eftersom hon fick för sig att det var sååå kul. dock gav hon upp först efter typ 300 bitar klara kanske. nu ligger det där hemma och väntar på att nån ska göra det..hmm

well idag när jag var klar med det delmomentet i skolan och mådde bättre hade jag massa planer, tänkte gymma (har inte gjort det sen alla hjärtans dag och jag var på båten och cyklade, solade och badade bubbelpool. asnice btw) och sen tänkte jag träffa cornelia och uträtta viktiga ärenden. sen tänkte jag åka till skolan och gå på den nya föreläsningen och sen tänkte jag möta upp flickorna och hitta på nåt kul. MEN, då ringde ju såklart jobbet och ville ha mig på båten, idag :) så det blev så. gymmet och vännerna får vänta en vecka :) för nu ska jag va här till nästa onsdag. wihii. cash!
Fast nu är jag "nisse" haha vilket betyder att jag hjälper till i buffén med maten (lite bättre betalt och snyggare kläder) och normala arbetstider. slutade halv elva ikväll och börjar elva imorgon. så nu är jag ledig hela nätterna och jobbar hela dagarna. skönt med lite omväxling. kul kul:)

nej nu har jag blockerat båtdatorn länge nog, ska nog be receptionen sätta på en film som jag kan somna till :) imorgon är det nya tag!!

cred till er som orkat läsa allt. känns som att skolan, jobbet, vännerna och allt annat är superbra just nu! ser fram emot jobbveckan men längtar tills jag kommer hem till mina nära och kära som jag inte hunnit träffa veckan jag nyss vart hemma! men snart ses vi! :) puss på er


No stress

god eftermiddag!
har faktiskt varit vaken ett tag. vaknade automatiskt klockan 9-10 eftersom jag gått upp den tiden dom senaste dagarna.
Igår var en asbra dag! Vaknade som sagt tidigt, av ett telefonsamtal från Birka Paradise som ville ha dit mig och jobba tors-sön. självklart sa jag Ja :) finally lite cash coh work. Askul. ser verkligen fram emot det fast jag är lite nervös, vet ju inte alls vad jag ska göra. :) well, det är imorgon!
Sen åkte jag och bror till skolan (länge sen vi gick i samma skola samtidigt, hihi) och pluggade lite. Men jag blir galen, har beställt två böcker som aldrig kommer. det har gått nån vecka nu liksom, och snart är det inlämning, hurry! Efter det åkte jag hem och firade att jag äntligen hade lite jobb med en god kebab,hehe. Sen var jag helt slut. har fortfarande sjukt ont i foten och är förkyld. inte bra. måste ta hand om mig.
SÅ därför har jag bara varit hemma och chillat idag. måste må bättre imorgon. Och därför sov jag länge med flit idag, fast jag fakiskt vaknade jättepigg klockan 8 (?). för att tydligen jobbar jag mest natt, vilket betyder att jag måste orka va pigg länge, och sova ut på dagen. så det är bara att vänja sig, fine by me ;)

Nej nu är klockan redan mycket, ska ju snart på föreläsning, men innan dess en sväng förbi mitt gamla jobb för att hämta mina arbetsskor. men först duschen!

hörs, puss!

första gången jag var på birka (ett bra tag sen till synes :P)

you can't take this from me

hola
NU har jag läst en artikel vi skulle ha läst den här veckan :) så lite duktig har jag varit. Imorgon ska jag till skolan tidigt (försöka iaf) och sitta och läsa lite ur böckerna också, wi. duktig sofia.

Stack iväg och lämnade tillbaka lånade högtalare till Madde en sväng nyss och så har jag sökt ett jobb för kvällen. Mer blir det imorgon när jag är piggare och orkar formulera mig bättre.
Är så jävla sugen på att gymma men min stukade fot som typ alltid är skadat blev värre i lördagskväll när vi gick på konstiga och hala vägar och så har jag gått på den hela dan så nu gör det så jälva ont :( fuuuck. jag som verkligen vill ekomma igång med träningen. Får vänta ett par dag iaf..
Om ni inte har något bättre för er borde ni kolla in Backyards nya video till Abandon på deras hemsida. www.backyardbabies.com! asbra, får rysningar. <3

nej nu har jag gjort mitt för kvällen, ska upp sju imorgon så jag börjar dra mig mot rummet strax. have a lovely evening.

my babies

Why did you have to look likte that?

god afton!
måndag idag och ny vecka! skönt med måndag. Förrut gillade jag dom inte men nu är dom helt ok när man inte jobbar! ny start :)
I lördags var vi ju och firade Viktor låångt ut i Haninge med Eating Pebblez som spelade och ett gäng antal ungdomar som festade loss. Kände oss lite gamla men försökte hänga på ändå, haha. Sen drog jag och Madde förbi rocks en stund på hemvägen och pratade med snygga dudes och sen drog vi hem. Kul kväll ändå :) kom hem och såg på melodifestivalen med min bror halva natten. haha. askul

Igår var jag mest bakis och seg och ja, vad gjorde jag egentligen? minns inte riktigt..hmm. relaxade. Ingen ville umgås med mig fast jag var jättesällskapssjuk så jag sällskapade med mig själv och morötter och dipp, det var mys. hihihi

Idag har iaf varit en mysig dag! Var i forum och åt jättegod lunchbuffé, kinesiskt, med Madeleine. åt hus mycket som helst. Smakade till och med sushi. det var lite läskigt men funkade typ..

Sen åkte jag till slussen och gick på muggen med john. :) inte setts på typ 9 månader så det var kul. Kände inte igen lilla pojken typ. :)

Och nu är jag hemma och måååste plugga. Men jag vill inte:) men jag ska. snart. typ. kanske. om ett tag.

Blir inga pics idag heller för jag förstår mig inte på min mobil helt än, men soon :)
puss på er

you had time

TJOO! lördag och heelg! niceeeee. tänkte fan plugga idag men ja, vi tar det senare :P
Igår var en bra dag. Först hängde jag på Ams några timmar och fick tusen papper men har fortfarande inte gjort något av det jag gick dit för. fixa jobbcoach och a-kassa och hela den skiten. känns som den processen tar längre dit än det tar att hitta ett jobb, oh well.
Kvällen var awesome. Mötte upp Lisa och tog några öl på balthazar, sen blev det rocks. var faktiskt sjukt kul men jag vill inte veta hur mycket pengar jag har kvar idag. Det känns i huvudet att det är ganska lite.. Men värt det, askul tillslut. Träffade sköna människor, men sen helt plötsligt stängde dom, och så var klockan tre!:O och jag som tyckte vi var där tidigt. menmen, bra kväll! kom väl hem vid fyra nånting.

Så nu sitter jag och laddar upp så jag orkar ikväll också. Viktor fyllde 18 förra helgen så nu har han party i en lokal i huddinge eller haninge, ska dit om några timmar, borde fan börja göra mig i ordning snart :) Åh, har lite smått ångest för att jag borde uttnyttja dagarna bättre och göra saker jag Ska göra, men fan, det är ändå helg! :)

Nej nu blire duschen, seeyaa tonight:)

burnt to a shell

yo folks
Idag  har varit en fin dag! Vaknade (såklart) alldeles för sent, haha who are surprised? Nä men jag hann ändå med allt jag skulle.typ. Var till Arbetfrömedlingen och skrev in mig, men det tog längre tid än jag trodde. Och  jag klickade bara i lite rutor men tydligen kan man inte ändra det så det var kanske inte så jävla smart. haha. Men imorgon ska jag dit igen och fixa det sista och fixa min jobbcoach som ska hjälpa mig hitta ett bra jobb som passar mig :) Blir nog bra. är inte lika desperat efter ett jobb längre, när jag pluggar. Men jag need the cash så det är bara att fortsätta söka!
Annars shoppade jag upp lite presentkort jag fick i födelsedagspresent :) Blev lite smink och en fin vit kofta och ett par ascoola örhängen! Nice som fan, dom kommer användas imorgon eller lördag! :)
Sedan stack jag direkt till gymmet och körde lite kondition och styrka med Sara  & Malin, askul! var ju nästan två veckor sen och det kändes, men inget mer uppehåll nu! :D

Det var ungefär min dag, rätt lugn. men imorgon är det helg! YAY. Är taggad. som fan. Nu ska jag festa. Förra helgen var askul men inte så jävla mycket PARTY my style, men nu jävlar :) hihi

Nä nu ska jag ta och leta reda på min kurslitteratur som ska finnas på internet någonstans men som gömmer sig för mig. CYA tomorrow. puss!


underneath the cyanide sun

Hello
sorry för dålig update guys. men jag kollade nyss statistiken och jag hade 30 unika besökare (rekord!) i söndags, när jag inte hade skrivit på en vecka och inte skrev jag nåt då heller. Är det en pik om att jag INTE ska uppdatera för att få läsare?hmm.
jaja nu kommer allt på en gång

Var ju på åland för nån helg sen, börjar där. Spontant och trevligt. Jävligt oplanerat, som vanligt. Vi åkte dit på torsdagen och fast beslutna om att festa järnet (min sista helg som tonåring) så jag, jenny, fredrik och alexander (haha how wierd) satt och drack en massa, sen partade vi järnet på arken. endast vi där, men fyfan va kul det var. fick ju välja all musik själva och en bartender fanns det ju! så yey vad vi dansade. nice som fan, typ den bästa av alla kvällar. PÅ fredagen bakischillade vi som vanligt, sen blev satt vi hos linda och drack, sen stack vi till en förfest på klinten, mys att se bekanta ansikten, och sen dinos med ett sjukt bra (och snyggt) band. massa hräliga människor, alla underbara, trevliga, och skön musik. Sen tog jag en taxi och sov gott. Lördagen var också bakishäng, såg new moon, och sen partade vi till det igen hos linda. bjöd dit lite sköna människor och hann inte iväg någonstans. blev ganska wierd slut på kvällen men när jag väl gick och la mig blev det bättre. Söndagen kom jag inte hem, of course, så jag fick hänga i ett kallt garage och se på när fyra smutsiga män jobbade på bilar. hahaha, inte min typ av hangaround men det fick funka, hade ju iaf nånstans att bo.
Måndagen åkte jag hem och vafan jag gjorde då minns jag inte. planerade ? Tisdagen fyllde jag ju 20 iaf:) helt sicko. jag är inte barn längre!! jag var i skolan och fixade allt pappersarbete och sen på jobbmässa, följt av mysig middag på söder med familjen :)    Efter det mötte jag upp flickorna på vapiano och tog nån drink och pratade om allt möjligt. trevlig födelsedag :)

Onsdan och torsdagen pluggade jag och gick på föreläsning, inhandlade mat och planerade fredagen. OJ HERREGUD, jag höll ju på att glömma vad jag gjorde i torsdags. hur fan kan jag? Jag och Lisa var ju på tyrol och såg Backyard babies (och sator) det var ju verkligen hur grymt som helst!!! bästa jag gjort på länge. Drack en massa öl, hängde med hellacopters, hängde med andra härliga människor, stod längst fram och rockade loss (kanske en sista gång till sveriges bästa band) ovh drack lite mer öl och sen kom ju dregen och gänget ut bland oss vanliga människor. En så jävla bra kväll vart det! Dom körde massa gamla b-sidslåtar! så aweeeeesome.

Fredags köpte jag lite sprit på systemet (glömde att nämna att jag gjorde det på födelsedagen också såklart, och blev leggad) Men den här gången sa dom iallafall grattis. då blev jag glad. Sen åkte jag hem och hjälpte mamma med maten (haha jättemkt) och gjorde mig klar och sen kom mina älsklingar och åt, drack, sjöng, firade mig och hade kul. astrevligt. blev inte alls så många jag trodde från  början men det gjorde inget för jag hade hur kul som helst ändå :) partyparty. Sen drog vi ut, jag och anna och johan hamnade på harrys. NICE. ett framsteg mot förra året då vi inte kom in. hahaha. Ja kul var det iaf :) tack för alla presenter och gratulationer! <3

Sen dess har dagarna varit jävligt sega och ganska händelselösa, har kännt mig ganska dålig.(sjuk alltså). Lördan var jag bakis som ett svin och stannade hemma mestadels. Söndags var också jävligt chill, pluggade halva dan och lekte med min mobil resten av halvan. (I LOVE IT, lite för avancerad för mig men jag lär mig nog snart). I måndags följde jag med bianca till ett photoshoot men jag stannade inte så länge för jag fick inte se när bilderna togs (ifall jag skulle sprida informationen), men det gick asbra, hon fick jobbet!  :D Sen gick jag och Madeleine på en dagsbio, Avatar 3D, mysigt. BRa film, läskigt med 3D. :) och sen pluggades det lite mer.

Igår rörde jag mig inte ens ur hemmet, mådde dåligt och satt och läste, läste, läste kurslitteraturen på internet för att försöka komma ikapp skolschemat. intressant som fan är det ändå måste jag säga, om än mycket att läsa. Har ju ännu inte fått tag på alla böcker.

Idag har jag inte heller gjort så jävla mycket, börjar bli ritkigt seg och rastlös. Nu har jag bestämt mig för att jag vilat upp mig ordentligt och ska sätta igång och göra viktiga saker i mitt liv igen. (FIXA JOBB blandannat). Stack iaf iväg till skolan vid fem för en jävligt rolig föreläsning, kändes inte så mycket som en föreläsning. Satt och diskuterades om Him var rock eller metal och om olika schangrar inom musiken, interesting. Och så kom jag hem för ett par timmar sen och är seg som fan. Ska lägga mig i tid och sen imorgon Måste jag till Ams, fixa grejer, ta tag i stuff. Nu är det fan februari redan!

Har tyvärr inte många bilder att bjuda på. Dock togs några på Åland jag kan visa upp. Känns längesen men lite update iaf :)

Torsdagen <3 :)




PARTY på arken


Lördagen

Satt ju hemma hos linda hela kvällen och jag var fullare än jag ser ut.


Fredagen har jag inga pics på för då hängde vi ju ute bland the peeeople och röjde. så ni får nöja er med dom som inte ens är mina.

Puss & godnatt <3



RSS 2.0