just to try it

haha för en gångs skulll har man en dator hela kvällen. update, vi har varit ute och grillat och nu är jag, linda, erika, ante, sebastian och christoffer här och förar, sen ska vi till en studentpub där hoffmaestroo spelar :D

:D

tjena
live från örebroo.
jag och linda åkte hit idag och överraskade erika o ante :D det var roligt. nu har vi varit och handlat och ska försöka få igån grillen, sen blir det party på campus området :D det kommer bli grymt!
ha en härlig valborg!

It felt so right, don't mean im in love tonigt

tjohej:D zup? själv har man typ helg nu, inga mer lektioner denna vecka
i måndags gick jag till gymmet första gången på ett år, körde stenhårt i två timmar med cornelia, samtidigt som vi började på GI-metoden ochåti princip bara sallad. i tisdags i skolan var jag mörbultad som fan, men stack ändå iväg till gymmet och körde ett ashårt core-pass. gissa om man har träningvärk idag efter två dagars stenhårt tränande efter ett års uppehåll? ojoj. men men, jag höll inte GI-grejen längre än till idag, sorry cornelia:) men jag ska iaf träna regelbundet, det är en start!
idag har jag också haft prov och sen varit i stan med Madde och kollis och kollat studentklänningar. köpte en, vet inte om den passar som student men behåller den iaf :) sen kanske jag köper en ny, får se! sen åt vi lite i stan och njöt av att det är fucking vår och typ EN MÅNAD TILL STUDENTEN! helt sjuk. vad händer sen liksom? no idea. nu ikväll har jag skrivit studentinbjudningar, nästan klar nu :) hihi
jag har verkligen inte tänkt på det men jag tar fan studenten snart. herregud, snart! ::O:O:O:O
imorgon är det mösspåtagning, det blir härligt. sen in till stan på en drink (om jag hinner) sen blir det en trevlig valborg, och förhoppningvis en trevlig helg. det vet jag inte än, men hoppas på det :) så party on tomorrow, I know i will!

xoxo

'coz of you

hejhej!
så vare söndag igen. tiden går så snabbt, speciellt helgerna. allt är bara över, och vad har det då egentligen spelat för roll vad man gjort? gillar inte att se tillbaka. för minnen bleknar. jag skulle vilja spara dom i en mapp och ta fram dem nån gång. hmm, kvällens filosofi

jahapp, igår var det en solid dag, idag likaså. tyvärr jobbade man då, ganska kort dock :) idag fick jag tillochmed en liten utskällning om att jag var bakis på jobbet. men hallå ursäkta vi är typ ett gäng 18-19 åringar som bara jobbar helg, vem där är INTE bakis om jag får fråga? aja, w-ever  :)
Igårkväll var jag hemma hos Maria med ett gäng glada människor. Vi grillade, gjorde specialmixade jordgubbsdrinkar(iaf jag och Malin), satt på taket och spelade gitarr samt rökte några paket cigg. och drack och dansade. mycket trevlig kväll, och ute kunde vi vara också, hela kvällen! :) härligt härligt. ikväll har jag legat i soffan med en god kebabtallrik och jordgubbar till efterätt, när jag sett pogram efter program på tv. det går så mycket bra på söndagar så man bli ju stucked!
Men nu ska jag snart lägga mig, ny vecka och skola att satsa på. så godnight and sweet dreamz.

båten hem från åland under påsken. lite nya påskfynd på fötterna! snart är det dags att resa igen, nästa vecka, kommer bli spännande :)

Threesome?

hola dudes. klockan är kvart i två. jag är sjukt mätt och trött. har haft en avslappnad hemmakväll med mycket mat och chips och tv. skulle bli utgång men sedan ändrades planerna, så det blir fekke imorgon ist antagligen :)
idag har jag för övrigt haft en underbar dag. snabb skoldag, opponering på religionsuppsatserna, intressant och kul!
sedan tillbringade jag eftermidagen hos malin med Ewe halvnaken på en skön solstol. Helt sjukt varmt och härligt. vi åt mackor och gungade! så wonderful!

såg btw manson i söndagsparty en tredje gång :) hehehe, kunde ju inte låta bli när reprisen går på tv. im still totally blinded by love! Men han är tydligen tillsammans med sitt ex igen, Evan Rachel Wood, I guess. men det lär ju ta slut tills han kommer till Sverige i juni och blir min! yes bitch!

nä nu blev jag helt plötsligt astrött. ska upp klockan åtta och beställa CMC-gymkort, om internetet fungerar. måste upp före min bror som också ska beställa tydligen. finns bara ett fåtal nämligen.
Så, godnatt! cya soon

you wasn't invited to it anyway

vaknade upp imorse och mådde inte alls bra, så jag sov vidare. trots att jag missade ännu en redovisning/opponering. inte bra. jag vet att jag borde gå till skolan fast jag är sjuk, men det är så svårt. hursomhelst har jag fått ganska mycket gjort hemma åtminstone. men tyvärr blir det nog ingen utgång ikv :( sparar mig tills imorgon!
nu ska jag gå och se lite på the hills och borsta tänderna :)

and i don't want ya

Hej människor
här sitter jag invirad i min morgonrock och känner mig hängigare än en 90årings bröst. fick inte i mig någon middag heller och jag orkar inte göra nånting. jag som borde plugga massa. fudnerar på att skjuta upp det till imorgon, har verkligen ingen energi nu.
helgen var kul. skiva i fredags och bad taste-party i lördags, hookade med en bög tydligen. haha. sen var det jobb båda dagar och så var den helgen över. går så sjukt snabbt. snart är det student :O jisses. i måndags satt vi hela dagen och fixade vår textkommunikationstidning, igår var jag på bio, såg uninvited läskig som fan! och käkade i stan.
Idag har jag gått i skolan och kommit hem och varit död. har typ femton oppnoeringar imorgon och fredag. inte så svårt kanske men så mycket att läsa. hatar att läsa. Men sen den alldeles underbara intervjun med Marilyn Manson i söndagsparty måste jag nästan läsa klart hans bok! jag blev kär, ännu igen, på riktigt. jag har alltid älskat honom av hela mitt hjärta, för hans smarthet, klipskhet, seriöshet och ja allt sånt, vacker. Men i söndags syntes så många andra underbara sidor. Tillochbörja med knullade han i logen innan sändning och kom ut i intervjun glad i hågen av absinten. så jävla rätt. och hans LOG och man såg hans ansikte. så damn hot! har aldrig sett han så snygg. han är ju vacker, men sexig, oh ja! och han var så pratglad och rolig, så himla skön! alla tyckte ju att han var så trevlig. Blev helt till mig när jag såg honom, live också! my god. skulle kunna skriva allt om min älskade manson men det skulle ingen orka läsa. Tack för att du finns.  <3

imorgon har mediagymnasiet skiva. det som talar emot att gå är ; jag är helt pank, isåfall måste jag låna pengar. Jag har massa plugg. vet inte hur kul det skulle bli. Det som talar för är: skit i plugget och ut och festa, grymt!
vi får se, känns som jag kommer skita i det, om jag inte orkar plugga ikv iaf, då måste jag imorgon!

påtal om tv-program. min andra baby dregen var med i babben och co. han var också alldeles underbar, men svårt att ge honom uppmärksamhet när man har den store dan efter. awesome var det iaf!

now time to be social!

Söndagsparty!

om ni inte redan har på femman, det är inte försent! sätt på nu om ni inte vill missa ett av världens bästa ögonblick!
my boy <3

Party all night long

Tjena folks!
nu är det fredag och jag sitter hemma hos cornelia och kristine som sminkar sig till pirater. Det blir skiva igen, tema crime. Jag är bandit :) tänkte chilla men vaafan, ofta!
nu ska vi avnjuta en riktigt kul kväll så blir det jobbigt jobb imorgon
här kommer btw lite bilder från coco's dator från diverse skivor.


från rockskivan



från vår skiva :)

arriving somewhere but not here

här kommer lite sena nyheter.
påsken på åland var en upplevelse i sig. spenderade tre galna kvällar på dinos med jenny o co. det var röj från torsdag till söndag må jag säga. torsdan började med förkrök på draken med johannes, slutade på klinten efter vi sökt sovplats hela kvällen :) fredagen var det fyllekäk och solande utomhus, sen sova, sen middag och förkrök hos mig. sedan var tanken arken men det blev dinos, där det var massa underbara kära ansikten. hängde i dj båset, hookade up folk(försökte!) och slutade med jag blev utsläng ur bilen när vi skjutsade hem puh. sen kom jag hem och spydde på tolettdörren för att jenny låst in sig. då blev mami glad. Lördagen spelade vi spel sen stor påskmiddag med alla! fick lite pengar och fick höra chokande nyheter <3 :( I'm thinking of you Ester. sen åkte vi till ted på förkrök och sen dinos igen såklart. en väldigt onykter afton här också men jävligt kul, fick skjuts hem av erika och petra :)
ja och det här var i korta drag! jävlar vilken helg
sen kom jag hem och i måndags pluggade jag och det var jävligt. i tisdags var det skola, linda kom och vi klädder ut oss, åkte till vår studentskiva, åt och drack gott. sjöng. dansade och träffade vänner. kul!
onsdags var bakis dag och linda som hade fått någon astmaattack smittade mig typ. men idag var jag på fötter och jobbade, sen har jag pluggat lite till. och så fick jag ett ros och chokladbud hem(<3). och sen har jag tränat på vår nya motionscykel. jag dog efter tre minuter. på riktigt typ.

fan, ovanligt kort lyckades jag få till det, har druckit 8 dagar av 14. men dissade en skiva igår, och blir nog hemma imorgon. är pank och sliten. men fan vad det vart värt det. !
snart ska vi se om jag lyckas få upp lite nya bilder från alla crazy nights. pusss

helg

hej hej
nu är det påsklov och det är fint.
 veckan har varit bra, i måndags kom linda hit och vi spelade kort hela natten, det var mys. mindre mys att gå upp tidigt och jobba och sen blev det utågn med timmo o jenny på stampen, kul kul, sen var det filkmkbäll med madde i onsdags, efter en seg dag, och nu ä rdet torsdag och jag och jenny åkte ill åland och festade på dinos, och nu är det natt och vi ska parta mera.puss

vi ska alla en gång dö

godkväll.
jag är så sjukt seg på att uppdatera, men det är när det händer mycket i mitt liv så jag inte har tid/kan uttrycka mig ordentligt eftersom allt är så komplicerat och privat. vilket med andra ord betyder att när jag inte har skrivit på länge har jag skaffat mig ett liv :P

jaja, tänkte prata om dagarna som gått, har verkligen varit intensiva(as usual) och roliga mestadels. blev party tisdags, torsdags, lördags, varannan dag känns bra. rockskivan var underbart kul, träffade sköna dudes, blev bundis med bartendern (Som var GRYM) och fick tre dvdskivor med bästa banden <3 sen åkte man taxi två ggr tills man kom hem. :D
fredagen var lång skoldag, gick väl bra förutom att skolan inte gillar mig. kvällen blev dock lugn, somnade efter skolan kl 3-7. så pigg var jag.
igår var det jobb och sommar ute typ. på kvällen dissade absolut alla mina utgångsförslag så det slutade med att jag åkte in till stan själv och mötte upp en vän jag inte direkt känner (haha då kanske man inte är vänner?aja) för jag var desperat på utgång. det var iaf hur trevligt som helst och jag träffade massa underbara människor :D varje utekväll den här veckan har varit bra men har verkligen trappats upp. inget slår ändå igår så nu är jag lite deppig över det, inget kommer slå det. allt var så roligt och nytt och underbart. haha, men så där är jag alltid. nä rjag haft en riktigt bra kväll eller om jag träffat någon riktigt speciell person eller liknande och inser dan efter att allt är normalt igen och att jag aldrig får uppleva det igen, då suger det. men men, try to stay positive!
idag fick jag iaf en bra start men jag var död på jobbet, kände inte ens av baksmällan var jag var så sjukt trött. har nog aldrig varit så trött. sov typ tre h inatt. och nu är jag förkyld. efter jobbet träffade jag madde en sväng och sen var jag på teater och såg De tre musketörerna med mami. asgrym show. läskigt högt upp satt vi men man såg ändå musketörernas nakna rumpor när de klädde av sig. haha


JA, det var mina uppdateringar. så good. good and bad, men så fint. har verkligen haft en helg jag kommer komma ihåg. tur att jag har jenny som är min shrink.
iaf, nu är det påsklov (woho) men jag har ju massa plugg. kanske sätte rigång med det imorgon, eller inte. det jag iaf vet att jag ska göra nu och imorgonbitti/dag är att sooooooova. ska bli så jävla skönt.
godnatt

april april

tjeena
dålig update.
min vecka har varit bra. i måndags tryckte jag boken:) ganska stolt ä'r jag ändå. Ska skriva ihop en snygg loggbok imorgon också, har ju bara en lektion så jag hinner bra. Igår var det dags för den första studentskivan! det  började med förkrök hemma hos jonas, med ett härligt gäng. själv var jag utklädd till dita von teese (manson exfru och typ utvikningsbrud) ingen visste typ vem jag vaar förutom att jag såg horig ut:;D . haha. efter kröket drog vi in med roslagsbanan till stan, hängde lite med en schysst spårvagnskonduktör, sen kom vi fram. väl där var jenny/lilla my och resten av gänget taggade. jag hade en supertrevlig kväll. massa sköna dudes, massa rolig dans (stod och buggade med johan hur länge som helst, askul!!) och allmänt kul. för jennys del var det kanske mindre kul. drama drama drama i just say. eftersom jag var lite utanför dramat tyckte jag bara det var kul och komiskt, men det tyckte inte jenny som var surare än surast :) några blev utslängda, några rökte inomhus, några var bara allmänt dumma, men ja, jag tyckte det mest var underhållande :) några blev nerslagna helt oprovocerat, och fick tillbringa natten på sjukhus och med polis. helt jävla onödigt. men när man såg på saken kunde jag inte låta bli att se en liten komik där också. shrek och scoobydoo slog ner aladdin.. hmm. dålig stil iaf.
idag har det varit sol! härligt. och första april. haha. lyckades lura två pers iaf, men de blev inte så glada eftersom de tyckte att man inte fick skämta om så allvarliga saker :D  hursomheslt tryckte vi i oss bakismat till frukost/lunch/middag och sen efter det en fika med john i stan!. sen missade jag roomservice(attans!) men nu är jag hemma och försöker plugga. går lagom bra.


jaja, det var mina updates lite ostrukturerat. imorgon är det skiva igen, rocktema. kommer nog bli kul :) mindre kul med redovisningar kl åtta på fredag morgon, men det får gå. kan ju inte bli värre än förra årets prov dagen efter studentskivor, haha. :D

puss och kram.

RSS 2.0