zakynthos!

om 45 min åker jag till arlanda!!
so long suckers
känns bra att man inte sovit nåt eller så. kommer varit vaken i över två dygn nästa gång jag går och lägger mig. haha
jag kommer döö
men puss

:D

jissus jissus. folk kan vara helt otroliga ibland. förstår inte de människor som inte har någon självkänsla över huvudtaget. ska bli skönt att slippa dem iaf.
för om typ några timmar är jag ju faktiskt på zakhyntos :) partyyyyyyyyyyyyy

ses där! eller om en vecka!
kisses

a summer day

fattar inte alls, vilket är ganska konstigt med tanke på att jag brukar ha lätt för att förstå människor, ska ju bli psykolog och så. men w-eveer.

jag har haft världens skönaste helg med mina två sötisar Bianca och Cornelia. dom åkte hit till åland med mig i fredags för en lugn och avkopplande helg och det är precis vad vi har haft. I fredags när dom kom hit satt vi och myste på altanen halva natten med ett glas vin och snackade skit, riktigt mysigt. I lördags tog vi en stadstripp och på kvällen krökade vi järnet ( ia vissa av oss ;) ) och sen blev det krogen. trevligt trevligt. igår och i söndags chillade vi galet och solade och badade, både bastu och i havet. hann även med lite shopping och filmmys, plus mycket spelande. små bitar av det bästa helt enkelt.
Idag åkte de iaf hem :( men nu äre bara tre dagar kvar till rockoff, det blir nog najs, kommr en hel drös nya tjejer och bor hos mig antagligen :) party.
idag har jag iaf badat! brukar doppa mig ungefär i februari eler senast mars varje år, men i år vet jag itne vad det tagit åt mig, tog mitt första dopp i söndags med bianca, sen inatt tog vi ett nekt nattdopp mellan bastun, och så idag! men jag inser hur härligt det är nu igen så det blir nog mycket sånt famöver, speciellt i grekland.
linda plus folk solade hos oss också halva dan, och bränd sitter jag nu här vid fredriks dator för att jag inte orkar följa med ut och jogga som var min plan.
men men hoppas jag känner mig piggare imorgon, ska iaf satsa på mission gobrown genom att sola varje dag.
är ju ledig nu vilke jag inte brukar vara när jag är på åland så jag har hur mycket tid som helst :)

anyhow nu ska jag lyssna på backyards nya :D har hört att den äger, cya!

time heals everything

tjaa
sitter här oh är segare och tröttare än någonsin, men vill inte sova. känns så tråkigt att sova i min säng helt själv:( har inte sovit själv sen i torsdags, och nu är det väl onsdag typ så jag vill inte:(
jag har fett ont i huvudet också, sen i fredags när jag var dyng och slog i huvudet i nån sängkant? eller jag är inte säker men jag minns att jag slog mig iallfall och spillde vatten över hela sängen..hmm. farligt att dricka sådär.
igår var jag hos isabelle och chillade med anton. köpte kebab och åt våfflor och gjorde typ nada. vilket jag fick damp på, så tillslut åkte jag in till stan och gick till little persia med anna :) det var myspys. sen åkte vi hem till mig och sov:) ännu mer myspys.
vaknade imorse astidigt, typ 9, och kunde inte riktigt somna om. sen stack jag till stan med madeleine, åt feta lunchen som inte var så fet utan snarare nyttig. kallrökt lax med potatissallad :) aasgott. sen vandrade vi runt och jag köpte en kjol tillslut. hälsade även på annipanni i hennes egna lilla kiosk. fick rabatt på trekulors(bollar) glass och rostad lök med sås. mmmmmm säger jag bara. hursomhaver sen var det kanske tänkt att vi skulle hinna catcha en bio men det blev lite sent så kvällen har spenderats hemma (!! längesen!!) och det var rätt skönt. jag har hunnit med en god middag med mamsi, allsång på skansen, en joggingtur utan break i 20 min typ(vilket är grymt bra om man tänker på min kondis, har typ redan träningsvärk ;D)  uppdaterat min bildis samt sett på satc<3
love it.
imorgon har jag noo plans framtill kvällen. lite skönt faktiskt. men jag får inte sova bort hela dan, måste boka tandläkar och TBE-tid och kanske hämta ut mitt nya pass. praktical stuff ya know. får se om jag pallar. annars kan jag gärna tacka och ta emot lite fint väder.

ajaaa, nu ska jag lägga mig i min tomma säng och se på tv tills jag somnar.
pussipuss!

sommarpics

klassens dag i tanto, mys
klassens dag i tanto, mys

black and white
black & white, krök med sötis på fekke 08
naw
jennie&rasmus, studentflaket var något
solis
skansen med john

grillning boo badet

hej du

jag är inte lika hög på livet som jag vart den första månaden av lovet, men allt är egentligen bra ändå.
ve tinte om det är för att jag är sjuk efter peace and love eller för att jag inte hunnit göra roliga saker och träffat my hoes, eller förresten nu kom jag på många saker som gjort mig lite nedstämd. BUSSTREJK: töntigt som fan och igår blev min cykel snodd, som det int evore nog jobbigt att ta sig överallt med cykeln, nu måste jag GÅ. jippie, cut it out bara.
fast där min positiva energi omvandlas till negativ måste var apå jobbet. det är ett bra jobb, men inte om man jobbar åtta timmar i sträck. det blir för mycket. hela dagarna och halva kvällarna går, man bli psykiskt illamående och fysiskt. och så kommer man knappt hem. bajs och prutt på allt det negativa.
jag orkar helt enkelt inte med det.
men anyhoow så kan vi ju ta upp lite positivt också :)
PL ägde, det var fett kul och jag saknar det redan faktiskt. alla minnen därifrån är oförglömliga. och snart slutar jag jobba och tar ledigt i en månad, fett skönt. mellan 10 juli och 10 augusti ska jag softa som fan :) därimellan ska jag hinna med åland, rockoff och lite hoes ska hälsa på. sen blire ju grekland, helt sjukt att det är så nära :) och så tänkte jag bli brun nånstans där
niice
men iaf pallar inte tänka bakåt eller framåt. i nuet är allt fine:) ska snart  ta mig en tidig middag och sen åka hem till bianca och föra lite om jag orkar, gick tidigare från jobbet för att jag mådde piss men en fredagskväll ute klarar jag nog av. :) partyparty.
 det är fan sommar :)

midsommar var nice också, var ute på föglö, vet inte vad som var mest intressant, färden dit och hem eller allt vi gjorde där. när jag tänker efter har jag inte vilat ut sen dess egentligen. får se när jag hinner med det

nu blev det långt igen. sorri :) men jag ska bjuda på lite sommarpics också :)

RSS 2.0