låwl

tjjaaaaaaaaaaa
senaste nytt då.
jo min lokalfest som var så bra planerad blir typ inte av. eller inte typ, den blir inte av. tror jag.hmm
jag var tillochmed där i tisdags, kollade upp priser, fixade vakter och allt! och när jag börjat bjuda in folk, DÅ för nån dåg sen, DÅ säger dom att jag är så ung för att kunna litas på så jag antingen måste hyra vakter för 20 000 i h eller ha mina föräldrar där plus två andra vuxna, så ehh nej tack. jag fick inte ens skriva på avtalet själv. då blev jag sur. men senare den dan på gymmet med cornelia (gymmade första gången på två mån ungefär, kul :) ) så sa hon att jag kunde få ha en fest hos henne, dock inte med 200 pers men ändå. det är iaf nästan helt säkert.
om det går, tack cornelia!. det skulle bli askul ändå egentligen när man tänker efter, och då kommer jag ju verkligen känna alla och slippa betala 6000 minst så mjaa, jag är nöjd :)
och på fredag sen ska jag ut för på tolvslaget är jag myndig :D
fett bra
men det  var inte det här jag tänkte skriva om.
fast a, mer nytt är väl typ att jag fattar nada i skolan, orka me allt nej. satsar stenhårt på en framtid på BK, ehe, kanske inte. får ju inte ens tatuera mig vart jag vill. på tal om det måste jag bestämma motiv snart, så jag kan fixa det:) nu har jag ju råd med det iaf :)

jaha och annars vet jag inte , igår var jag på 20 årsfest i rotebro med anna och cornelia, mest anna. det var kul, massa singstar och trevligt och snyggt folk :) dock stack vi rätt tidigt, typ 2. och kom hem fyra ungefär. intressant resa men ändå.
det är nåt fel med mig. ibland kan jag seriöst dricka en hel sjuttis och bli lagom full på en kväll. igår drack jag kanske lite mer än en halv, men idag på jobbet på min ända rast på sex timmar så satt jag i toan och spydde upp äcklig vodka. för nä jag hann ju inte äta när jag satt där och det  värsta som finns är att spy upp dricka bara. uschushc
så ikväll blire chill. lite seg. tog tillochmed ett extra pass imorgon. ska bli rik är min plan.
men nu ska jag gå och chilla lite mer. vi hörs :)

alltså ja

dagens händelser var dessa:
sov för länge hos cornelia så hann inte se filmen vi hyrde, den som verkade så porrig och bra, fett synd.
min bussresa hem från jobbet då jag var så nära på att behöva pröjjsa 1500 spänn för att jag inte hade nåt busskort.
hörde att Någon ska förstöra min fest, och om denne inte lyckas, kanske det ändå stoppas av poliserna.
så atm är jag pissed. men det kan funka. hoppas.

nu ska jag funderar lite till på vad jag ska tatuera. puss

RSS 2.0