Hua Hin.

ojojoj vad jag är efter, segt.. ska man bara skippa allt eller? nä det vore ju inte kul :) men ärligt talat en duktig uppdatering ska jag försöka med nu. At the moment chillar jag på dagarna i sthlm, kör mest och kom precis hem från en vårig weekend i london :) men dom picsen kommer, så småningom.

back to thailand. så kul att titta på dom bilderna nu, vad man längtar tillbaks!

okej, week after x-mas. Hua Hin.
Var ju ett par dagar hos min älskling och hälsade på. Första dagen åkte vi runt på hans mc och såg mycket av kungen stad, mysigt med både strand och stadsliv på samma ställe. Shoppade lite och hängde på stranden meddans baby var på sitt jobb. Blev dock sjuk på en gång så låg i hans lägenhet och mådde apa ett bra tag. väldigt mysigt ställe dock :) lugnt men nice.
Andra dagen mådde man lite bättre och myste på stranden igen och på kvällen blev jag bjuden på middag på hans jobb. Huuur gott som helst eftersom man vid det här laget var något trött på billig thaimat. Tog nåt glas på Blackout, baren mittemot som hörde till restaurangen, Prime. Sen provade jag och baby partylivet, som var en lång bargata, mest små barer som vi gick runt till och sen åkte vi till stranden för en romantisk promenad.
Sista dagen var älskling ledig så vi tog en riktigt utflyktstur. Till ett apberg, en vacker utsiktsplats, till ett jätte häftigt mangroove träsk som var så sjukt mysigt, åt på en svensk restaurang hos en av hans vänner och avslutade med en runda bowling. skulle dra på thaimassage men insåg att vi var så grymma på det själva så varför låta nån annan göra det :) myys!
Sista dagen var jag själv, skulle åka tillbaka till koh tao tidigt men såklart var alla båtar dit fulla(!) för det var dagen innan nyårsafton. Blev sjuk igen och låg inne hela dan och väntade på mardrömsresan hem, som tog hela den kommande natten. back to koh tao typ vid 11 på nyårsafton. Pigg och uvilad :)


Vem vill inte mysa med det här trynet? <3 :)


Fortfarande julstämning i Hua hin. Stort shoppingcenter.


the beach. bra vind så lagom varmt och skönt.


Ölkondomer längs hela stranden med babys jobb. Min svenska lilla Chef. :)


chillar på stranden innan jobbet.


Supergod middag på Prime.


Ute på bargatan.


Utflykt. Känns som hela stan körde moppe.


Uppe på ett berg med fina utsikten.


Fiiint.


Baby <3


Apberg!


sötisar! kryllade av dom.


Long live the king.


I det coola träsket.


I love you.


utsikt från ett torn mitt i allt. niiice.


Matt & Safia went bowling.


Älskling var lite local celeb. :) tihi.



xoxo

mer från julen!

fortsättning..koh tao


Juldagen!


utanför coral grand :)


vår dykbåt


lovely


kajsa dansar på stranden


Glad malin :)


Jag, vår granne och linda drunkies.


Vi och Neil :D roliga kvällar.

RSS 2.0