if you don't know what forever feels like, i'll show you what it feels like without it

tjena.
har mycket att skriva om efter min helg men jag har inte varit på humör och är inte alls så sugen på att skriva feta inlägget nu så det får vi vänta på,  men det kommer.

Någonting som dock gjorde mig glad ikväll var guldbaggegalan, bättre än någonsin! haha. och det gjorde det ju inte värre att min baby (som jag ska se på torsdag, taggad!) var med :) hihi

nej nu ska jag faktiskt prepare stuff. har en lång dag framför mig. ska fixa hundra saker med universitet. och försöka hinna gå på jobbmässa och fixa sånt stuff också. Plus att sen fyller jag ju faktiskt år imorgon, kanske ska firas :)


vi hörs om nåt dygn istället, party on och glöm inte att gratta om 45 min ;)


can't read me pokerface

jaha hej!
jag är hur positiv som helst idag känner jag men tyvärr finns det människor (typ alla jag pratat med idag) som är så sjukt negativa och får mig på dåligt humör :( jag som var så happi nyss! men men det går att ändra på :)

Igår var jag ju på birka paradise kryssning. nice som fan. ÅT hur mycket och hur gott och hur dyrt som helst med Linda, sen blev det häng och krök i  puben med gänget, dvs henne kollegor. Asnice vart det. mkt bra. Kom väl hem till henne vid halv fem tiden.
Imorse däremot var det lite trögt att gå upp, men det gick. vaknade ett antal gånger av att simba (hennes kisse) satt och stirrade på mig en cm ifrån mina ögon. haha fett läskigt. Sen åkte jag hela vägen hem, sov i etapper. när jag vaknade en gång var bussen tom och jag trodde jag missat båten, haha. kul. men jag klarade det ju!
När jag väl kom in till sthlm var jag på jakt efter papper och penna som inte var så jävla lätt att hitta som jag trodde. sen käkade jag middag och sen stack jag till universitetet för min första föreläsning :) askul. intressant och bra peeps. Fortfarande mycket jag måste fixa (gör det nästa vecka), som att inhandla massa böcker, registrera mig etc. men innan jag tar tag i det och mer jobbsökanden ska jag ta en långhelg på åland med jenny. länge sen man hade en sån med henne. det behövs nog:) Så vi åker imorgon! känns som jag var där för några timmar sen..hm

ja nu ska jag sova för innan vi ska dit ska vi ses i stan och do things u know. Känns som jag har rätt mkt hemma som ska fixas men som sagt, det kommer en ny vecka snart. :) nu ska jag bara vaaa och koppla av, det är ändå sista helgen som tonåring :) party on peeps!


open your eyes

hola amigos!
Helgen kom och gick och snart är det februari och sen är det mars och april och efter det är det Maj som betyder att det snart är JUNI, och då är det alltså snart sommar :D hihi
I fredags firade vi Jennie 20 år! först på förkrök hos henne med folk och valpar. Sen till royal garden och partade natten lång typ. Jävligt nice :)
I lördags åkte jag runt och spanade på mobiler som jag önskar mig, hittade en ganska nice tror jag. Sen åkte jag till Cornelia med Madde och krökade järnet typ hur länge som helst och sen drog vi till Soft. Som faktiskt är Soft har jag kommit fram till. Det blev dans, dricka och jordnötter :) partyparty.
Igår var jag bakis som vanligt och chillade järnet ett tag och sen hem till Bianca <3 på middag med corre. (corre=cornelia). myspys och sen drog corren och vi såg på mysig film och pratade ett tag. Pratade lite till, och lite till och sen när vi skulle somna var klockan helt plötsligt 9 på mrogonen! Haha! Bianca som skulle till skolan till tio och jag till stan egentligen till tio också, men det var ju ganska omöjligt. Så då sov vi och vaknade halv fem idag/kväll. Bianca panikade lite och sen stack jag till gymmet och nu är jag här mätt och belåten. Men värt var dte absolut, vi hade ju inte setts på en månad så vi kunde inte slita oss ifrån varandra, typ. Fast hon nämnde några gånger inatt att hon tycker jag är värd att dö (:O) för att jag tydligen tänker som killar. öh, hmm.

Well, nu sitter jag faktiskt och skriver ut papper för lite halvspontant hoppade jag in i en 50 % kurs på universitetet som börjar på onsdag. Tänkte att jag får väl lite cash och kanske lär mig något. Men alltså 50 % är ju ändå ganska mycket så jag måste ju plugga också kom jag på. aja, än så länge inget jobb så jag har ju tid iaf :) Musik och Media heter kursen så intressant blire nog också!
Dock blir de lite jobbigt för imorgon ska jag åka med birka till åland och förhoppningvis söka lite jobb också. Planen var ju att stanna över helgen men nu måste jag ju gå på kursen så jag får åka hem onsdagmorgon/förmiddag och sen åka tillbaka till åland typ torsdag :) haha tur och retur ggr2. men det blir nemas problemas. Kul att resa.


Nuu ska jag städa lite tror jag. men först lite pics från fredagskväll från jennie.









puss!

There ain't no second chance

tjena!
tänkte vara en duktigt flicka och uppdatera. men nu har jag väntat så jävla länge så nu blri det långt, så för er who doesn't care about me, ni kan sluta läsa här :)

jaaa, har ju vart off i typ fyra veckor. eller är det tre kanske? hursomhelst spenderades ju två av dom på åland och sen vart det hem en vända och sen underbara london och så hem till verkligheten igen :)

Åland var trevligt som vanligt. Julen kom och gick på nåt dygn, första julen utan riktigt tomte :( lite sad, men nice som fan att jag fick allt jag önskade mig! digital fotoram, moneeey, byb biljett, byb box, handskar, filmer, böcker, minnen och massa annat underbart :) very happi. sen blev det juldagen och annandag jul och det blev party. juldan hängde jag med john, simon, sam och dom och sen blev det arken (woho fast det var tjugo :P) och lite dinos. myspys med dans och grejer.
Lördan blev det förfest hos linda, jävlar vilket drag på folket! sen arken ett tag, minns inte så mkt mer än att det var askul :)
Söndan spelkväll och måndan samma sak :) träffade mysiga människor och umgicks, hälsade på Ester :), movienights och så var det nyår. Trerätters hos John och vi hade världens bästa kock! hur gott som helst. Sen tolvslaget vid torget, och efterfest på en egensnickrad bar. hur nice som helst :) en blanding av folket helt enkelt.   
Fredagen efter blev lugn och lördagen var det party hos robert :) skitkul, sen mer party på klinten alldeles för sent.
Söndag och måndagen efter var chill men mysigt. en sista filmkväll och sen på tisdagen begav vi oss hemmåt nöjda och glada med moster Inger och kusin William med oss.
Sammanlagt var det lazy days, massa släktmiddagar, party med underbara människor och massa mys. :) love it

På onsdagen begav vi oss (jag, william, mamma, moster) till skavsta och hängde där i några timmar. Sen var flyget inställt såklart (pga värsta snöovädret på 30 år) så vi kom inte iväg förrän ungefär ett dygn senare. Torsdag kväll var vi framme, hängde i Queensway och tog en öl på en pub :)
Fredagen var väl den enda hela dan vi fick i London, då shoppade vi galet (iaf jag), åkte sightseeingbussar, jag och william gick på "The Dungeon" (som ett spökhus fast mycket mer om londons historia, asscary och asbra!!), åt mysig middag och åkte runt och kollade på allt. Sen blev det musikal. Ville helst se lejonkungen men med vår vanliga tur var det bara 3 platser kvar så vi såg thriller. Också mycket bra :) Sen gick vi vilse (alla utom jag!) i High Street Kensington nån timme och sen sov vi gott.
Lördagen spenderades på portobello market (?), lite mer shopping, fika på starbucks och mycket mer. Det var tydligen något terrorhot just då så mödrarna var ju livrädda och vägrade åka tunnelbana så vi vandrade genom ett snöigt Hyde park påväg hem till hotellet. Sen tog vi en cab och åkte till flygplatsen och åkte hem :(
Jävligt nice fast det var så kort! jag fick ju allt betalt i princip så jag ska inte klaga!

Väl hemma igen såg vi den förlorade brodern som varit i Kina två veckor, fick tonvis med té och såg på våra pics. Söndags åkte jag ju till jenny pch myste och catchade up! chips och dipp kväll igen och mys<3 längesen vi gosade. Åkte hem i måndags och packade upp alla hundra väskor och kläder
I tisdags catchade jag upp med Cornelia<3, hängde på gymmet och slingade håret hela kvällen. myspys. Igår mötte jag ännu en älskling, maddelit0. Tog en fika i forum och gick runt och kollade och planera stuff. :) nice day! skulle egentligen mött min lilla biancalicious också men jag försov mig lite :/ har inte vant mig vid när jag borde gå upp egentligen.


Ja och idag dårå, gått runt och sökt jobb. i forum var jag innan jul i typ alla affärer, nu gjorde jag orminge. Såg inte så ljust ut. den här tiden på året är det fullt överallt. några ställen lämnade jag in mitt cv på men, ja vi får se. Sen stack jag till gymmet igen med coco (trodde ni inte va, 2 gånger samma vecka!) och nu sitter jag här :)

haha, fan va långt. cred till er som läst. I helgen blir det födelsedagsfirande för Jennie 20 år imorgon :) Lördag utgång med coco & maddo. Partyparty! söndagkväll bingokväll, haha. wonderful!

Andra news som ni måste veta;

Manson har fyllt år och förlovat sig med Rachel Evan Wood, congratz gr2 då :)<3

Jag är nu hemma och arbetslös och söker jobb överallt som en galning. Tänker gå till Ams imorgon men jag tänker inte vänta så länge på att få pengar från dom. Give me something innan? jag kan göra allt , hah typ. Än så länge klarar jag mig bra på mina cash men måste tjäna ihop till mina framtidsplaner :)

Jag fyller 20 år den 26. Ska fira som fan här hos mig och sen blire utgång för slanten. Om du inte är bjuden och är min vän å bjud in dig själv, kommer bli awesooome!


that's all u need to know.
Nu blire snart duschen men först några pics från veckorna. Dock är det mammas kameras bilder så det är mest från släktmiddagr och sånt men det får duga :) Resten har ni ju hört här ändå så ;)


jag med min älsklingpojke tuss. Han var min bästis hela julen <3


mami & me på julafton. jag ser fett sur ut haha, det var jag inte!


här sitter jag och posar med min nya digitala fotoram :D


sliten efter nattens festande hos farmor med släkt. var tvungen att lägga upp den här för jag ser så jävla skum ut med glasögon. haha.


brother & me vid granen, annandag jul :)


Jag på nyår påväg till festen! fan vad jag ser allvarlig ut på alla pics, så sur var jag inte, promise :)


På middag hos Göta fick jag en ny bästa vän :D eller snarare ett fan


sista middag under julen :)


Fyra taggade människor i tron om att som ska till london på en gång! :D


Andra dan på skavsta, haha. William lärde sig läsa när det var rätt bok, det fick jag cred för :)


tiiiidig hotellfrukost


picadilly and us


thriller!


mysig och svindyr middag i Soho tror jag :)


Vårt hotell, på vår gata hade många filmer spelats in, nice :)


Snöig Hyde Park


London calling goodbye. Men vi ses snart igen :)

show some respect, down on one knee

heelllllooooo
hemma igen, fast på riktigt den här gången. orkar inte updatea nu för jag har massvis med kläder och resväskor i mitt rum som ska packas upp från både åland och london :) kom hem inatt och då satt vi och kollade igenom pics från london och från min brors kinaresa :) inte träffat duden på två veckor ju!
och idag sov jag! har inte sovit ut på några veckor. eller ja åland möjligtvis, men då sov jag inte så mkt heller :) annars har jag pratat i telefon med några av mina älsklingar fram tills nu, har saknat er lovers. Senare ska jag åka iväg och träffa min älskling nummer 1, och ha myskväll. Nice to be home!

men nu min egna dusch, nice!
hörs imorgon med mer news. puss!

15

ellloo, hemma i sverige igen, jävligt skönt på ett sätt ändå. Idag är det min lilla älsklings födelsedag, 41 år minnsann! woho congratz :)

och imorgon åker jag till london med ett gäng stressande människor. bäst att överlåta datorn till dom nu så dom kan checka in oss och fixa allt det andra nödvändiga :) hörs söndag!


manson <3

puss

såå nu beger jag mig mot min stuga en sista gång på åland och sen åker jag tilbaks till sverige igen, hemma igen vid sju :) see ya later bitches

<3


RSS 2.0