festivaldags

måste bara säga att jag blir sjukt taggad att sova utomhus en vecka när det SPÖregnar och åskar och blixtrar som fan, haha. tack vädret verkligen.
aja, kanske inte ens kommer in men vafan :D
peace out

nämen heej :D

tjena! ja jag vet det var längsen, men på sommaren brukar det bli mer bloggandes. det är faktiskt inte mitt fel, först har det inte gått att logga in på sidan, sen flyttade dom hela skiten och sen har mina få inlägg jag skrivit inte ens blivit publicerade. mongo.
men anyhow, NU funkar det :D
som vanligt har för mycket att säga så jag funderar på en supersnabb genomgång elle rett grundligt detaljerat inlägg. elelr wtf, orka det nu,

atm känner jag mig seg och trött. men det är ju ändå sommarlov nu och det är ju niiice
annars i mina tankar just nu..
..jag är lite orolig för testet jag ska göra om två veckor, dumma isabelle som skrämde upp mig igen;D  men jag ska försöka ignorera mina tankar så länge som det går..
..jag stör mig som fan på mina föräldrar. de tär osm att dom insett hur dom verkligen börjar tappa greppet om mig och därför tar ut sin aggression mot mig, när jag är som trevligast mot dom. och jag orkar bara inte det. okej när jag förtjänade en utskällnign att dom blev lacka. men när jag verkligen anstränger mig för att dte inte ska bli bråk och att dom ändå orkar klaga över allt, åh jag orkar verkligen inte! jag tycker synd om dom och om mig. om dom ändå kunde förstå att dte bästa är att lägga ner allt, vi får inte ut nåt av allt det här?
...jag är sjukt taggad på P&L om en vecka exakt;D men vågar inte riktigt vara det eftersom min biljett kan va falsk då jag köpt den i andra hand, så jag försöker att hålla min glädje över det under ytan tills jag fått min armband och kan parta galet!..
...det är sommarlov, saker som hände rhela tiden och förutom mitt lilla deprimerade tal där uppe är jag sjukt happy ;D allt känns bra på alla ställen i princip och jag har så mycket roliga planer framför mig, känns som sommarlovet liksom skulle vara okej att det slutade nu, för jag har redan haft en kanonsommar;D det är lov, varmt ute, jag  har nästan pengar att leva på, jag får förhoppningvis ledigt när jag vill, det är sjukt mysiga/roliga fester med massa sköna nya människor man träffar flera gånger varje vecka. life is great, isn't it?

åh vill skriva mycket mer men orkar typ inte. eller jo lite
trodde jag lostat min mobil(mammas egentligen since jag tappade min typ i vattnet, long story) igår IGEN, men sen kom niclas till stan för att lämna, thanx! 10 missade samtal och typ fyra sms bara på några timmar utan, :) hur ska man klara sig utan när man är så poppis liksom? va säg det du! ;)

men nog om det gågna, imorgon var planen att ÄNTLIGEN gymma mes bellsi men såklart lär det inte bli av pågrund av att vi båda känner oss mycket krassliga, poor us:/
så det lär ju bli ändå en gansak tidig morgon, ska försöka röjja lite i rummet. sen ska jag åka och jobba och skriva på lite ledighet. och så måste jag ta ut pengar till pappa så han kan betala min greece resa i sommar. ska va inbetalad senast tors såå.. efter det snackades det om att sätta os soch kröka och grilla och sånt vid nån strand, hoppas det blir glasan eller nåt annat nära så jag hinner hem emellan.
sen på tis äre lång dags jobb och efter det storstädning och packning. åker med sandra till åland på ons och jag stannar där till lör eller sön, sen måste jag hem och packa för jag ska hem till madde sön kväll och sova så vi kan åka till PEACE & LOVE på måndagen, om jag kommer in då är frågan.

men nu känner jag att det som vanligt blir för långt och för mycket ostruktur. så tjadå, ses snart hoppas jag!
ha de lika bra som jag, eller bättre:)!

RSS 2.0