Sammanfattad vår :)

HEEEJ BLOGGEN :D
Det var länge sen hörniii! men jag har varit sjukt upptagen med skola, jobb, och den lilla tid över för vänner och sånt så jag har verkligen inte haft tid typ. Men nu börjar det lugna ner sig och jag ska skärpa till mig :)

Har iaf haft två superroliga månader (april & maj) med härligt väder och sånt. Har hänt väldigt mycket i mitt liv, dramatiska och oväntade saker, men det mesta är för privat (lovelife stuff) för att skriva här, men jag har lärt mig en hel del. Tänkte uppdatera lite om sist men inte alltför detaljerat här:

Det var väl typ påsk som jag skrev sist. då blev det en tredagarsfesttid först på harrys (såg bra band och umgick med mina underbara) och röjde rejält. sen blev det åland helgen som kom. förfester med gustav, linda sen dinos och arken båda kvällar med dom vanliga darlingarna, nicolas, Dj, tibbi, svenne, ellie för att bara nämna några av sötisarna. Bror var även med ut båda kvällar. Firade min födelsdag på stugan hela lördagen också (stressigt värre men kul) och åkte hem efter en mysig helg på åland. kom hem och pluggade, åkte på jobb en vecka i caféet. Party som vanligt, Sofie var där bla..

sen kom jag hem och firade min bror som fyllde 23, vi gick ut till harrys med gänget men det var rätt dött en onsdag, sen blev det en helg hemma, utgång med the twins, coco, sandra och sådant people, hängde på rocks själv och på lördan var det mys på vapiano med tyresögänget. sötisar man inte sett på månader!!
Hann även med lite övningskörningar och många bios därimellan :) samt shopping såklart.

Sen blev det en vecka till på jobb, i SPAt, började tre eller fyra vajre morgon. TUNGT och inget festande men ändå rätt kul. tog en 45 min massage en kväll, värt. kom hem ett dygn knappt, sen tillbaka till åland för Fisketävling med jobbet! Asnice, det var jag, Linda och Anti (Bläckfiskens vänner) och vi fick en gädda som inte räknades, som följdes av bastu och middag på Dinos, en fylla och mysiga pussar på arken..

Dagen efter efter en missat båttur stack jag och Linda iväg till Örebro, tog ett tag. Var framme sent hos våra vänner Erika och Ante, grillade och festade i lägenheterna :) asnice
Lördan spelade vi massa spel (me like) och festade såklart, ute på krogen. blev rejäla fyllor för dom flesta av oss, drama drama, dans och efterfest i en lägenhet i stan. mys! Söndagen var en lugn dag med örebrohänget, natten blev det spel till sju på morgonen. så värt. Sen åkte vi hem på måndagen, körde lite och sånt.

Ännu en middag på Vapiano med tjejerna, en Barrunda med corre och filmkväll med jenny hanns med den kommande veckan. Enda veckan jag inte jobbade fast det var mitt pass. det var tur, hade sjukt mkt att plugga. Tog en snabb visit till åland den fredagen också med jenny, sjukt kul kväll som började hos tibbi med spel och trevliga peeps, följt av en intensiv kväll på dinos med the usual och slutade upp där det brukar.. :) intressant.
Åkte hem Lördagen och fikade med moster och mamma i stan, sen var jag isolerad i några dygn och pluggade järnet, fram till onsdagen i princip.
DÅ blev det åland igen, hehe. sen länge planerat dock, kristi himmelsfärd :)

Onsdag krörk hos tibbi som vanligt med jenny, vi var Djs för en gångs skull så det var nice som fan. Sen blev det D och A igen såklart. Träffade på dom flesta fast dinos var rätt tomt. Dansade med Linda och alla andra glada människor och kollade på jakobs band. Slutade upp i en bod med massa musikinstrument :)
Torsdagen var lugn, bakishäng med jenny och sen med släkten.
Fredagen planerade jag och Linda vår resa i höst lite, sen förade vi med hennes grannar utomhus och grillade, hur mysigt som helst! sen blev det såklart arken, men alla var typ små, som Niicolas och Kasper som var dom ända vi hängde med typ, 91or alltså ;) hehe. och Robin(min syssling och granne) och hans vän såklart som också var på åland! Sen blev det Dinos en snabbis med Svenne, sen sova :)
Lördagen hade vi också lite kalas, min namnsdag och försenat firande för bror. Fick lite cash och tårta och på kvällen hookade jag upp med gänget vid nabben. En salig blanding av vänner, wierd och lite annorlunda kväll men den funkade :) hängde i Engelska parken med alla fyllon och fjortisar, sen gick vi och käkade och sen bröt sig jag och Svenne oss in till tibbi, som kom hemsnubblandes efter ett tag. och där däckade jag. sen bar det av hemåt på söndagen.

Några dagar i sverige, flashbackkväll med corre, joggade några gånger för att mitt gymkort gått ut men det var fan pain in the ass. solade och hängde med madde, shoppade med jenny och sen var jag i skolan också. Efter det var det jobb en vecka, städerska denna gång. Helt ok, inte stressigt men tungt och gick upp tre varje morgon (natt) så det var en lugn vecka knappt. 
Kom hem och sov igen sömnen (hade bara sovit en timme per natt den veckan) och hängde med Bianca som jag inte sett på år och dar. (Saknar alla mina underbara när jag är såhär upptagen hela tiden, you know that!<3) var på Sex and The City 2 med Jenny i torsdags. Mycket bättre än ettan! Sen i fredags förade vi hos Timmo och var astaggade på en Rocks-kväll (speciellt eftersom jag inte festat på två veckor) men den natten slutade på Danderyds sjukhus med Timmos blodiga huvut. Läskigt och cp-kväll, fast sköterskorna var roliga. Och nu mår han bra. Men det var en lång natt och jag åkte hem till Jenny på mrogonen. I Lördags chillade vi bara, var inte så taggad längre. Kollade på Eurovision fast sverige sög och inte var med, alla mina favoriter kom i topp iaf!
I söndags åkte jag hem och firade mor och bokade äntligen Asien resan med Linda! :D:D bokad och betald, från 23 november - 14 mars! kommer bli aweeesomeeee. ska planera allt i sommar så fort skolan är över. och samla ihop pengar :) sen drack jag te med maria och planerade sommaren.

Och ja, då var vi i Nutid helt plötsligt :D gick väl någorlunda bra med sammanfattningen, inte alls så många detaljer som jag skulle velat men you can always ask! :)
Idag har jag varit i forum med Maria och shoppat galet, fikat och hängt med sara, malin, Linda och the family typ. alla var där. Sen kom jag hem, satt mig här, åt middag och nu ska jag ut och köra med papi  igen! taggad, dock fungerar inte handbromsen så jag måste ta det lugnt :P haha
vi får se hur det går!
sen ska jag väl plugga lite,


thats my news, vad har hänt er?


Jag och Sandra på Harrys på min brors födelsdag. (har lärt mig shotta igen typ!)


Jag och Nicolas under påsken på åland :) på lördagen på Dinos






vi hörs senare, puss på er! imorgon är det juni också och därför bjuder jag på en mysig bildfrån förra juni :)




mami, timmo och jag på partey!

RSS 2.0