people like people like people like us

OMG igen!
jag var så lycklig igår så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Idag var skolan ganske seg (-) men sen klippte jag mig gratis av frisörtreorna (+) . alltså låg jag definitivt på plus sidan. MEN, en annan grej, som en viss john berg smsade mig om imorse. något så oslagbart så inte ens konserten igår slår det. direkt när vi var påväg hem igår sa jag "det här är det bästa jag någonsin bevittnat, det finns inget som slår det. Eller ja manson såklart men inget annat."
så ja, guess what! manson kommer till Sverige i sommar :D im so happi happi.
metaltown i göteborg. nice. nice.nice.nice
hänka?
:D

det sorgliga är att folk im min närhet förstår inte hur stort och fantastiskt detta är. jävla idioter alla är som inte fattar hur jävla bra manson är. he's the shiat! woho. jag måste hitta någon att dela min tankar med känner jag. :)

nu ska jag ta en liten fika här hemma och sen ska jag packa ihop mina grejjer, sen bär det av till åland!
seyaa

I touched his fucking heart :)

omg omg omg omg omg
IM IN FUCKING RELOVE WITH MY BEJBI!
konserten var så över förväntan! jag har sett mycket backyard i mina dagar men jag tror fan den här konserten slår allt. ALLT fanns med. attyden, alla de bästa låtarna, på så jävla tight sätt. nickes poser, lilla söta johan, hårda peder och framför allt coola dregen. I lööööved everything he said. så jävla underbart. jag grät nästan också på Saved by the bell. har mina älsklingar bara gått och blivit helt fruktansvärt ännu bättre? hur är det möjligt? jag är så kär. det allra allra bästa var ju när min lilla dregen slängde sig ut över oss precis. smekte honom över hans underbara svettiga bröst och bröstvårtor :D nu vill jag inte duscha igen! vill vara dränkt i hans spott och svett, den bästa känslan som finns.
haha ja jag brukar gå på konserter ofta men jag blev helt frälst. jag var så jävla lycklig. ÄR. det bästa absolut på så jävla längeeeeee!

herregud vad den här veckan varit dramatiskt, extremt på alla bra och dåliga sätt. och det kanske har varit mycket, men det är fan värt allt om man kan vara såhär lycklig.
du förstår vad jag menar om du var på tyrol ikväll och såg sveriges, eller snarare världens bästa band. Backyard Babies.
nej jag har inte precis upptäckt dom nu, har gillat dom så länge jag kan minnas. men dom blir fan bättre och bättre!!

nej nu är jag så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen:D puss på er !

where were you?

tjena
hade tänkt på hur långt inlägg dte här skulle bli, men jag pallar inte. var så fruktansvärt förbannad  på skolan och alla deras fullkomligt idiotiska regler och liknande, betygssättning och sånt. Ja, jag hämtade ut mina betyg idag. därför jag vart så frustrerad. men nej, jag har redan fått ur mig det mesta och jag orkar inte ens slösa tid på detta.fuck them.
innan det var iaf jag och bianca och simmade, hon köpte också simkort. asmysigt, mycket roligare än att gå själv ju!
sen köpte jag en skjorta till papi och så har vi firat honom ikväll, och så har jag pluggat. duktigt sofia. very very good.
nu måste jag faktiskt också göra massa annat plugg. men jag tror jag sparar det till nästa vecka. för jag måste packa och välja ut kläder till helgen :D samt lyssna på massa backyard så jag kommer i stämning tills imorgon :D:D

nu blev jag också väldigt partysugen, vill verkligen gå ut på fredag. men mina parenter tycker inte om den idén eftersom dom tycker det är ganska opassande att vara bakis på en begravning. sant, mycket sant. tänk om man skulle spy i k yrkan? meeeen, man kan ju faktiskt ta det lilla lugna men gå ut ändå? :) kanske, jag vet inte.  vi får se.

imorgon blire som sagt skola, jobb och konsert. givande som fan! nu kör vi!

disposable teens

vet inte om det är jag som är korkad eller vill bildfunktionssaken bara inte ? den vill aldrig.
hursomhelst
idag var inte en så produktiv dag. skulle gått i skolan, blev inte så. skulle simmat, blev inte så heller. men hey, imorgon är en ny dag, då kan jag göra båda grejjerna :)
nu håller jag mest på att klura ut vilken engelsk låt jag ska analysera, ganska stor uppgift är det så någon riktigt intressant ska jag ta. antagligen  någon av manson :)
min andra tanke är hur jag ska klippa mig på fredag? får ju gratis klippning för att skolans treor vill ha hårmodeller, men dom vägrar färga nu:( så det blir bara cutting. ska jag fixa värsta luggen eller ska jag förbli the same? hmmhmm svåra frågor.
imorgon fyller pappa år så jag måste handla en present, hann inte idag. plus det har jag ganska mycket skolböcker att läsa. det jobbiga är att jag faktiskt tycker det är intressant fast det är så himla mycket. och jag vill inte säga att jag inte orkar för jag vill orka. det är jobbigt när det är svårt.
sen måste jag faktiskt börja packa inför helgen. eller jag kan göra det imorgon. torsdagsdag+kväll+natt blir sen och skolan börjar tidigt på fredag, och direkt efter det drar vi till åland. för begravning, vilket såklart inte ska bli kul. men jag såg ändå fram emot helgen litegrann för en annan sak. men jag vet inte om det blir av eller inte. om inte, blir det bara sörjande och skolplugg. not so fun.

nej, det blir nog "I don't like the drugs (but the drugs like me)" som jag  tar och analyserar :) tillräckligt djup för min smak!

pics

SÅKLART funkar det inte att ladda upp bilder bara för det. ska försöka ladda in mina egna också och ordna det imorgon så får ni se bilder från i lördags, från today och lite av mina presenter. puss!

happy b-day

Hejsan!
dålig uppdatering,  i know. sorry
idag är iaf min 19-årsdag, ganska sjukt egentligen. nitton bast. snart 20. jag  känner mig som tolv typ. men kul ändå. lång dag i skolan men roligt ändå, redovisningar men massa grattis :) imorse fick jag playstation 2, singstar, parfym, presentkort, konsertbiljett  till backyard babies(tors) och lite annat smått och gott. mycket bra!
efter skolan åkte jag hem och fixade singstar, åkte in till stan och åt stoor middag plus dessert på ett ställe på söder. något italienskt, cucina tror jag det hette (?) gott var det. och när vi kom hem har vi sjungit ABBA låtar hela kvällen (abba dvdn ingick) haha. kul kul
bra födelsedag.
i lördags firade jag för mina nära och kära, även om alla inte kunde komma. det blev middag och förkrök, härligt värre. fick söta presenter, precis vad jag ville ha. sen skulle vi till harrys, stod i kö i några år och sen fick jag inte komma in(fucking vakt) så jag och jenny tog en dyr taxi hem och däckade. anna och johan kom inte heller in. helt sjukt. i söndags degade jag och pluggade jag.
i fredags chillade jag mest, städade. kusin vitamin william med vänner kom till sverige på besök. ja och det var det jag gjort tyyp!
snart fyller jag inte år längre så jag slutar innan det händer :D

laddar upp pics alldeles strax, puss!

no song unheard

tjena
dagarna har inte varit så intressanta, skolan, plugg, simning, stan och sånt. så jävla segt.
allltså det är så sjukt, förrut blev jag asglad om jag fick några timmar efterskolan där jag var ledig och kunde göra vad jag ville, men nu har jag så sjukt mycket fritid så jag blir förslappad. Jag får inte jobba mer än på lördagar(vi är för många), jag har ingen dans eller gymkort eller nåt så ingen träning. jag slutar astidigt i skolan och alla andra slutar sent så man kan inte hitta på nåt. osv. lite läxor men dom är inte så svåra..
haha jag kanske inte ska klaga, men jo fan jobbet är surt, jag fick knappt en tusing i lön! TUSEN KRONOR! hur ska jag klarar mig på det i en fucking månad?!??!?!?!?!??!?!??!?!?!?!??!?!?!?!??!?! DÖh
ska fan jobba varje gång dom frågar mig nu, typ. vilket dom aldrig gör :(
ne nu orkar jag inte sitta här, ska städa lite.
puss


fett trist inlägg btw, läs inte

beautiful ones

Hejsan
är lite nere och seg och trött på allt just nu. har inte orkat skriva. var hemma från skolan idag för att vila upp mig och bara ta det lugnt, plus att jag har mått rätt illa. Tillexempel i lördags på jobbet spydde jag massor. Visst vi var ute kvällen innan och firade jennies födelsedag, men så mkt drack jag inte och jag kom hem tidigt. så konstigt.
resten av helgen spenderades ju hos jenny, med fyra filmer, chips, dipp , cola, pizza och sånt annat mys. Intressanta och sjuka filmer såg vi, och bakaade lite tårtor. i söndags fyllde markku, jennys pappa och min kusins(jennys mamma) make, 50 år. nu blev det rörigt, vår släkt är rörig. Vi firade med massa folk och sen kom även min familj dit och fikade lite, och sen åkte vi hem.
thats my weekend.

om en vecka fyller jag år också. det kommer alltid så plötsligt och  jag känner mig inte jätteengagerad, men jag har iaf bjudit över lite folk till mig på lördag. tänkte göra middag och sen gå ut och parta.dock kommer inte så många för dte var ju lite sent ute:/ men det blir nog mysigt igen. På min födelsedag på måndan vet jag inte riktigt hur jag ska göra :) kände iaf för att fira på helgen istället.
helgen efter gick inte, och jag missar min dansuppvisning vi skulle ha på fredan:/ ska till åland då nämligen, på begravning :( men det känns ganska mycket viktigare.

nej nu ska jag faktiskt försöka gå och lägga mig. imorgon är det skola och simning. cya


från toxic i fredags, vart en mysig kväll med massa sötisar :)

time of your life

R.I.P Torvald Augustsson,
Vila i Frid Farfar.
<3

how to save a life

hej, idag var jag hos tanläkaren. Tänkte knappt gå dit, kändes onödigt. Dom skulle ju bara kolla så allt var okej och se så att mitt gamla hål var okej och sen kunde jag gå. Men icke, det var iofs ett gränsfall men dom tyckte tydligen det var säkrast att borra, (annars var tydligen mina tänder heelt perfekta, därför ville dom egenltigen inte men men), jag frågade lite rädd när borrningen skulle ske, och då tar dom fram borren och säger att det ska ske på en gång, och att bedövning nog inte behövd, det är ju inte så farligt. IN MY ASS. i början kändes det bara lite ibehagligt, men sen när dom kom djupt in (dom höll fan på länge) till den onda kändes det som att bita i världens isigaste isglas gånger 39209013 samtidigt som någon borrar sönder mitt skelett och det enda jag kan kunde tänka på var smärtan. Sure, jag är känslig men faaan, det var inte kul..
Iaf, sen gick jag till konsum och köpte cola, chips och dipp och gick hem och gottade mig för att jag tyckte så synd om mgi själv <3 haha

sen var jag i stan med john, åt och köpte födelsedagspresent till jennie.  det var typ min dag.

Resten av kvällen har inte direkt varit rolig, sorglig. Men jag är känslokall och gömmer alla mina känslor innuti mig, men om en vecka eller två kommer allt komma ut. :( jag är extremt känslig egentligen men när så mycket hemsk information pumpas in i mig kan jag inte bearbeta det normalt utan går runt som om inget hänt.. Hoppas du inte behöver lida. <3

imorgon ska jag vara i skolan hela dan, sen direkt till jennie på middag och sen ut. sen kommer jag väl hem sent och upp tidigt och jobbar och sen direkt till Jenny och blir där till söndan. så inget mer bloggandes förrän tidigast lördag kväll hos min bejbi iaf :)
puss på er

patience

Herregud vad skolan sliter på en. Det är ju så sjukt mycket jobbigare att gå i skolan en dag än att festa fem dar i streck. jisses. i måndags sov jag direkt när jag kom hem från skolan i flera timmar. Igår klarade jag inte va att gå till skolan ens, var så sjukt trött/utmattad/död. Idag somnade jag på en bank med massa männsikor, på en buss en jättekort sträcka och hemma hos bianca precis efter jag öppnat min bok. Bara sådär. Kan bero på att jag försöker stressläsa klar 1984 men kommer ingenvart så då slocknar jag ist..
iaf. :) Imorse var jag uppe tidigt och simmade i simhallen by myself, asskönt att ligga och vila i den varma bastun en timme innan skolan börjar, nära till lektionerna också. Sen hade vi bara två roliga lektioner och sen käkade jag och Bianca lunch i forum och sen begav vi oss till stan(banken) och sen till henne. Helt plötsligt ger alla med sig och köper simkort, jag som tjatat på varenda jävel hela hösten. men nu ska både Anna och Bianca köpa det :D så imorgon får jag sällskap.

ja annars har det inte hänt så mycket roligt. sovit som fan på kvällarna, inte orkat ta extra pass på jobbet, är för slut. mjukstartat våren litegranna. imorgon ska jag iaf shoppa lite presenter, till bland annat jennie som fyller år imorgon och ska fira på fredag :)

nu ska jag nog försöka skriva lite på mitt projekt, tro det eller ej men jag började idag. Det sög dock, har ingen inspiration och skriver som ett barn, var så länge sen. Men nu gäller det att bara skriva på och så kan man ändra och rätta i efterhand.

såhär vackert och underbart var btw Åland under julen :) typ en vecka sen, lite mer.

puss

criss angel

tjoho
första dan i skolan på vårterminen, phett läskigt. började åtta med massa plugg på en gång. kom dock tio min försent, icke bra. men jag ska skärpa mig :) nu har vi typ slutat men vi sitter kvar ändå becoz we löv scuul so much. Hade iaf psykologi nyss, underbart underbart! ska ju bli psykolog och magiker liksom. BÄST! jag är taggad på skolan nu, iaf ett tag. får se hur det går :)
men men tänkte dra helgen lite snabbt. I lördags var vi ute och åt middga på primo ciao ciao, sen drog vi till viper och förade, och sedan hamnade vi på after. haha. men tillslut kom vi in på movitz, och jag sa hejdå till max som ska åka til lIndien i ett halvår:( sad sad. men trevligt var det. I söndags(igår) sov jag bort halva dan, sen kom jag hem en snabbis och sen åkte jag till cornelia där vi åt och hade bingo-kväll. och cornelia vann:D men vi kom inte med i tv. Anna vann nästan mat och gott för 100 kr men sen fejkade hon det :( fett synd. Iaf sen såg vi på trollkarlens hemligheter, ganska B då jag kunde alla trick innan, men vi får se hur resten blir :)

well, ja nu är det skola igen, skulle nog jobbat idag men jag har glömt kläderna så jag skippar att gå dit tror jag. haha seriös jag är. fast innan dess ska jag nog gå till nacka simhall och köpa simkort:D anna är på nu så det lär bli fett..


jaja, nu ska jag njuta lite mer av copters. puss och hej


vaka - sigur ros

Sitter och här fixar med min musik, laddar över massa till ipoden. Såhär sent en fredagskväll när man sitter själv flyger tankarna omkring och jag minns hur bra allt var för bara ett år sen. Herregud vad jag saknar dig. Du förstår nog inte alls, men du betydde så himla mycket. Du var som min allra bästa vän, fast ändå mer. Ingen förstod som du, ingen var lika speciell och ändå så lik mig på något sätt. Du var den som fick mig att orka allt, även om du nog inte hade en aning om hur mycket du gjorde för mig. Jag älskar dig och jag saknar alla stunder med dig. Du fanns alltid där, du lyssnade, fastän du var så många mil bort. Jag har aldrig haft en vän som du, jag har upplevt mina bästa och viktigaste stunder med dig. Det gör så ont att inte ens kunna prata med dig längre, du var min räddning ur allt. Varför blev det såhär? varför var allt tvunget att ändras så himla mycket pga av en grej?
Jag trodde inte man kunde ha så här starka vänskapskänslor för någon att det gjorde så ont att mista någon på det här sättet. Jag vill bara ha en del av dig igen, min bästa vän. Jag älskar ju dig. <3 :(



come undone

tjoo.
sitter hemma osminkad och otaggad en fredagskväll. har precis ätit middag och kollat på lets dance^^ planen var att gå ut, eller åtminstone bio. men bion sket sig och jag kom på att jag inte har råd att gå ut såhär mycket, så det blir en hemmakväll istället.
hursomhelst. livet i sverige är tillbaka som vanligt, och det var inte alls så plågsamt och jobbigt som jag trodde. Nu börjar det seriösa och materiella livet ist som är minst lika bra ^^   i onsdags var jag i forum och shoppade galet, fick med mig hem skor, tröjor, klänningar, strumpbyxor, bingolotter (haha), kjolar, linnen osv osv.  Gick med i Rädda Barnen tillochmed. Kände att jag ville skänka något och hjälpa utsatta barn så nu skänker jag 100 kr per månad. Inte mycket alls egentligen men om fler hjälper räcker det till att få många barn att gå i skolan. :)
 hursomhelst på kvällen blev det utgång till en mysig bar på götgatan. Först köade vi i en timme men vakterna var sepe så vi dissade babasonic. det var jag, madde, sara, malin plus lite andra flickor. Det var iaf en kul kväll :)
I torsdags var jag först uppe med tuppen (nästan iaf, klockan elva liksom) och fixade mina linser. sedan hem och chillade ett par timmar och sen mötte jag john och fikade. vi har inte setts på ett par månader sådär olika anledningar. Sedan var jag bjuden till Madeleines hus på en underbar middag+dessert :) mums och tack. efter det stack jag och madde ner och hyrde barnhemmet och köpte massa gott och hade filmkväll/natt hos mig :)


imorse var vi dock jättesega och sov och åt upp resten av chipsen :) tihi. och nu sysslar jag inte med så mycket. Packar upp allt från åland, har inte hunnit det förrän nu. typ.
förresten gick hellacopters-dom kallar oss artister-program igår, hoppas ni inte missade. :) annars går det väl lite repriser då och då.
annars är det snart min födelsedag. Jag önskar mig en ny mobil och konsertbiljett till byb den 29 på tyrol! :) kommer bli grymt.

jaja, imorgon blir det första jobbdan på tre veckor, ojoj. sen blire middag ute och utgång med massa folk. ses
puss puss!

I miss you

Hej och hå alla glada!
jag tänkte att det skulle kännas lite skönt att komma hem, men när jag gjorde det för ett par timmar sen fick jag bara värsta ångesten. såhär roligt jullov har jag nog aldrig eller inte haft på länge. and everything's over. hur man än vrider och vänder på det får man inte tillbaka de där underbara roliga stunderna.
hursomhelst firades mansons födelsedag igår. först var jag på trerättersmiddag (igen) och åt magnifik mat. sedan följde jag med kussen på fest med hans polare. kändes lite mobbat att inte känna nån men efter några flaskor så blev allt riktigt trevligt :) efterdetta stack jag till arken och mötte upp linda och robert, vi hängde på övervåningen med dansband och pardans. mycket trevligt. träffade även trevliga jens som serverade min fylla för den kvällen. sen massa andra trevliga dudes som jag sjöng mansonlåtar med :) och sen, hände det bästa som någonsin kunde hända. De spelade en Marilyn Manson låt på undervåningen (där partymusiken spelas) hur jävla udda är inte det på ett sånt ställe, just den här dan? jag blev crazy och lycklig. :) trots många incidenter slutade kvällen bra. :) riktigt bra.
Idag var däremot lite stressig och sliten, men phett v'ärt det! nej nu ska jag försöka anpassa mig ( :( ) så gott det går till det här livet. Ska upp imorgon och shoppa upp mina pengar jag inte har.
puss på er och happy new year. En bra start fick jag.





As soon as I saw you I knew that you were the man of my dreams, What can I do to keep you mine?

love love love love love love love love love love love love love <3

underbart är kort. tänkte det här inlägget handla om. hur bra jag haft det men att jag nästan nästan vill åka hem snart för att inte förstöra illusionen jag har av åland just nu. vill behålla minnet i allt bra som hänt. men jobbet ville inte ha mig tillbaka förräns på lördag, så jag stannar nog nån dag till ändå. chillar lite bara. till tis kväll typ, då alla ändå börjar skolan och jobbar. får se om det hinns med nåt kul.

MEN, imorgon, imorgon, imorgon, 5 januari! det big DAY! vet ni inte vad fan som händer då är ni fan dumma i huvudet på riktigt. Och imorgon, 5 januari 2009, är det stort! Då fyller den bästa artisten/konstnären/underhållaren, my baby, 40 år! Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar Marilyn Manson, men nog är det mycket då min enda tatuering är en symbol för manson. kärlek kärlek kärlek<3
Grattis i förskott Brian, imorgon blir det tårta!

pusspusspusspuss

<3

RSS 2.0