open your eyes

ibland kan allt bara gå fel och vara tråkigt och man kan känna sig ensammast och olyckligast i hela världen. Men då finns dom underbara människorna där som kan vända allt rätt igen :) jag hoppas min speciella människa räddar mig imorgon, love you <3

hot n cold

haha hejhej!
jullovet är fan långt, två veckor kvar?! helt sjukt, har inte ens planer för nyår, men de löser sig nog såfort min lilla älskling riger mig så vi kan planera!
ja helgen gick snabbt ändå, två helt crazy utekvällar, i looove it säger jag bara. så jävla länge sen sånna riktigt lyckade kvällar, jag behöver det här. spontanitet, massa glada underbara männsikor samt efterfester tils 8 på morgonen hela tiden. ett samtal och så fixar sig skjuts vart man vill, massa fester och allt annat. Sorry att jag tjatar men jag har bara saknat det här livet. det är så annorlunda hemma. men men, 3 årliga traditioner har jag hunnit med. Julafton ofcourse, med sena spelkvällar/film/godis med linda o co. både igår och dagen innan dess satt vi i typ 9 h per kväll och bara spelade :)
sen har jag lyckats stuka foten rejält i fredags natt i bastun tror jag. vaknade iaf upp med värsta smärtan. sen lyckades jag irritera tuss ( min kissekatt) så han gick till anfall mot den friska foten och bet ihjäl den. så nu är båda svullna och jag kan inte gå typ:D haha, lite komiskt är det. varje år händer samma sak alltså..  fast frågan är hur kul nyår blir om jag måste ta det lugnt?

welll well, ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men nu ska jag spela guitar hero, har inte gjort det sen julafton.!
pusspuss

brother luie

god kväll allesammans!
nu är det fredag kväll och partydags,, åland är rätt nice ändå har jag kommit fram till, fast dock mest på kvällarna. dagarna chillar/sover jag bort.
igår, juldagen, var jag på förfest med massa gamla ansikten, kul att se alla igen! sen vart det dinos(krog) där man träfade ännu mer ansikten  man inte sett på länge, kul kul :) jävligt bakis var man idag. men ändå fortsätter festen
nu är vi hos linda och förkrökar, ska till arken ( den enda klubben p´å åland) och parta lite senare, kommer bli fett!
nej parta järnet ikväll , och ha lika kul som jag kommer ha! pyusss


livin' the dream

God jul! :)

God jul på er allesammans! hoppas ni haft en underbar dag, själv har jag haft det, men så snabbt det gick! hann knappt få lite julkänsla och nu är julafton över om en halvtimme (finsk tid, är ju på åland) !
men men det har varit en bra dag, sjukhusbesök med släkten, massa mat, paket (dock inte i överflöd längre..nåja) och myspys med guitarhero. atm spelar andreas, fredrik och william det, trummor, sång och gitarr. sjukt kul. lär väl hänga här ett tag då de närmsta veckorna :)
nu har jag varit här i två och en halvdag och det går så himla snabbt fast man tar det lugnt! har julstädat, myst med tuss (min kissemiss) och haft spelkväll med linda o co. och idag julfirande dårå.
Jag fick iallfall lite klädesplagg+presentkort, pengar av morfar, fyra filmer, fin keramikkanna, lite smink, 2 väskor osv.. :)
håller även på och spelar in årets julfilm, denna blir väldigt lång, vi försöker slå alla andra år vi filmat oss själva genom att filma lite av varje, läs allt. hehe, ska bli kul att se på den sen!

nej ha en fortsatt trevlig kväll och fira järne de närmsta dagarna! mina juldagar kommer bestå av guitar hero och bra filmer with ma cousinz, känner jag :) mysmys
 
kärlek till mina älsklingar, ni vet vilka ni är! <3 puss!


darling, can't you see?

I'm totally happy now,
för först nu kan jag verkligen känna att jag har lov, på riktigt :D så himla mysigt och jag är överlycklig!
Igår fick vi jullov och det var mysig avslutning i skolan! sista gången ever!?! sedan bar det av till stan för lunch och julshoppning, och med alldeles för många hundralappar köpte jag klart alla mina julklappar :) no stress.
på kvällen kom jag och Bianca skitsnygga men dock lite nervösa till k2 i skanstull vid elva tiden. Mysigt litet ställe med olika dansgrupper, och lite innan ett var det  vår tur. vår nervös för ett flertal saker, men jag måste säga att jag gjorde allting korrekt och vi var heta :D dock blev allt ändå inte perfekt för låten hakade upp sig samt att min klack var lite vinglig, men annars, underbart :D lapdance fo sho.. sen blev det lite biltur på stan
idag har jag jobbat, jobbat och jobbat..ätit, ätit och ätit. Mina underbara kusiner med familj är här nu och firar deras fader(Jan-Åke)s 50-årsdag, grattis btw! så vi har haft det mysigt här hemma hela kvällen.

wonderful. Och jag är ledig från skolan tre veckor, ledig från jobbet två. vilket innebär att jag har två hela fucking veckor där jag bara ska göra precis vad jag vill när jag vill :D sååå värt!

men nu ska jag sussssa, ska inte gå upp i första taget imorgon!
puss på er alla sötisar! love

dirrrty!

woho, sitter och och svettas och är assnygg i mina danskläder. haha not. övar som fan på dansen, den sitter inte som den ska än, och imorgon är det uppvisning! kom dit allihopa, kingstown (k2) i skanstull 21.30! vi lär ju dansa vid 01-tiden. kommer bli grymt :D hoppas jag!

idag har jag julhandlat/förberett julhandeln, kollat ut vad jag ska köpa till de flesta. så det mesta fixar jag imorgon på dagen, så nu är allt ganska lugnt :)
skippade tv-inspelningen, gick och gjorde synundersökning istället och lite sånt kraffs. SISTA riktiga skoldan idag btw :D nice eller?! lov. men jag är fortfarande så uppe i stressen så jag lär ju inte hinna märka det.
imorgon kommer bli nice med skolavslutning och övning och uppvisning. lördag kommer bli pain. jobba tidigt ända fram til sex, åtta h dårå.. sen ska jag DIREKT iväg på personalfest/biljardmys haha eller något sånt. och eftersom det finns så många bangare vet jag inte hur kul det kommer bli.. men men får väl gå dit ett tag iaf :)


love of mine

ursäkta min dåliga uppdatering, men jag har verkligen inte haft tid/orkat, nu är jaag sjuk som en följd av att jag sönderstressat. men NU är allt skolarbete över. så sjuuukt skönt. men har ändå inte riktigt börjat slappna av. I måndags var jag inte i skolan för jag var sjuk, men på kvällen jobbade jag lite. I tisdags hade jag två prov/quiz och två redovisningar/pjäs och det gick bra! sen julhandlade jag(köpte dock inget typ) och myste i forum, sen åkte jag till cornelia och vi åkte till EGs julbal. det var trevligt :) kom hem vid tre inatt. mådde apa, inte pga alkoholen utan för att jag är sjuk.. :( men men
 idag har jag varit i stan med mamma och kolalt klappar, köpte dock ingen till någon, men jag fick med mig lite fina saker hem till mig själv :) en locktång från björn axén som verkar asbra+tillhörande hårspray samt svarta shorts med glitter (!?!) skärp typ. vet inte vad jag tycker om skärpet men annars var dom fina :) var dock tvungen att köpa dom tills dansuppvisningen på fredag!!!!!:O kom vettja! tydligen ska massvis med trevliga människor komma och det är ju skitkul, dock borde det sätta mer press på mig, för jag kan inte alls dansen.. tänkte öva  ikväll men det har inte blivit så, så imorgon får jag satsa steenhårt!!

imorgon har madeleine även lurat mig till forum i oresonligt tidig tid, klockan tio!? när vi hade sovmorgon och allt?! inte okej alltså. men vi får hoppas att jag får med mig lite klappar hem då. sen är det tv-inspelning. Skitkul på ett sätt, men jag vet verkligen inte om jag orkar/hinner. borde prioritera andra saker. vi får se hur det blir med det :)

sen äre iaf julasvlutning och looooov aslänge!! fan vad skönt det ska bli, verkligen! men jag jobbar ett jävligt långt pass på lördag, sen ska jag direkt på jobbfest eller något i den stilen. meen på söndag, då jävlar ska jag njuta! och börja lyssna på julmusik :)

meen, nu ska jag gå och sova/vila
nej juuuste jag måste ju fixa biancas present! aja det går nog snabbt :) puss!

If I love myself I'll be shooting you

tjena tjena tjena
har nu suttit och skrivit klart alla mina arbeten, eller nja de flesta. nu känns allt ganska lugnt ändå:) skönt
helgen har varit nice i allafall! luciavakan va grym, sjukt trevligt, bra musik, roliga lekar och det blev faktiskt en vaka. fram till typ sex. sov nån timme, gick upp åtta. fortfarande full, åkte till åland. usch usch. sov och mådde illa hela dan+kvällen. och jennie som jag skulle åkt dit med var för trött/bakis (?) så hon bangade. så jag stack inte på partyt, utan tog det lugnt istället hos mina kusiner. lite trist men absolut nödvändigt, annars skulle jag typ kollapsat så lite som jag sovit den här veckan.
:) iallafall, lite ovärt med en hel resa fram och tillbaka, men släktingar han man med iaf :)
nu ska jag faktiskt lägga mig i tid, sista veckan kvar nu, och jag ska vara pigg och alert så jag orkar med mitt fullspäckade schema!

puss och godnatt!
Exakt ett år sen mitt livs bästa dag var<3 love

ka-boooom

Jissus vad jag är sliten, har haft så mycket den här veckan, sovit 1-2 timmar per natt pga att jag suttit upp eoch försökt bli klar med allt så jag skulle vara klar innan helgen då jag ska bort. Nu har jag bara en inlämninguppgift kvar, dock den största. Eller jag har börjat litegrann men, sen orkade jag bara inte mer. Så jag spar den till söndagkväll/måndageftermiddag. Nån gång på de tillfällena lär jag hinna skriva ihop nåt bra. För nu är jag helt slut och orkar inte analysera texter mer, nej nu ska jag faktiskt ta det lite lugnt.

SÅ nu ska jag göra något roligt, planera lekar för morgondagen. Hmm, jag har ingen aning? lovade något storslaget, men jag har no ideas? jag vet inte ens vilka som kommer. Luciavakan pratar jag om alltså. Perfect med en natt till utan sömn :) men det blir nog kul! sen bär det av direkt till Åland på lördag morgon med jennie, och stort partaj på kvällen! det kommer bli asbra. Nästa vecka är det nog dags att börja planera inför julen också! inte lååångt nu!:O:O

nämen okej, lekar någon? tips tack!


  Från förra årets lucia :)

we used to love ourselves

jag är så irriterad. varför finns de så dåliga lärare? vad spelar det för roll om jag verkligen anstränger mig som fan nu, kämpar och går till skolan varje dag? ingen jävla roll alls. för dom har redan bestämt sig vad dom tycker om mig och att det är försent, skulle lika gärna kunna hoppa av egentlien. allt är ändå försent att fixa.

kärleken väntar

Mihi, två veckor till julafton! ^^ åh så underbart, julklappsmys! har mycket klappar att köpa, men de får nog bli nästa vecka. igår åt jag iaf en lussebulle mamma bakat, wonderful!
Idag har jag inte gjort så mkt mer än gått i skolan lite, stressat, åkt hem. kokade upp mjölk, fixade godaste toasten och varm chokladen och myste lite innan jag satte igång med mitt hektiska skolschema. Har jag förresten nämnt allt som ska vara inlämnat?
ha allt klart inför dramapjäs - sista genrep onsdag,  Ett långt reportage till tors, hålla debatt på fredag, skriva arbetsbok i media denna vecka, skriva arbetsbok+ skriva i boken i projektarbete denna vecka, läst på filosfi tills måndag, skrivit hemprov i kristendom (+ sett en film som jag ska skriva om) tills måndag, skriva lång analys om en bok på engelska(dvs läsa hela boken innan också) tills måndag, redovisning i geografi tisdag...
DVS allt inom en vecka! ni behöver ju inte tycka synd om mig, men det gör jag. sa jag förresten att jag går i skolan på dagarna, och att jag i morgon kväll kommer ha min sista danslektion och öva dans hela kvällen, jobbar hela torsdagkväll, och är bortrest hela helgen, kommer hem sent på söndag kväll. det ger mig alltså..ungefär noll pluggtid?

det är ungefär allt det där som kretsat i min hjärna hela dagen, endast. så sjukt stressad. drack tillochmed kaffe ikväll, tog en powernap och har ändå inte kommit nånstans fast jag suttit här tills nu. bahhhh.... sen äre julstress, jobb, och sånt. relationer hinner knappt existera längre.
MEN luciavaka på fredag måste ändå bli av, det ska bli bäst. jag hade tänkt fixa massa roliga lekar och sånt, men att hinna få extra tid till det känns något drömlikt ?

well, det var dagens otroligt intressanta inlägg. ska satsa på att sova så få timmar som möjligt denna vecka, behöver all vaken tid. ska försöka hinna svara på Erikas brev i tid också, vill inte vara en seg brevvän :)

puss på er och godnatt. hoppas ni inte stressar ihjäl er där ute.

jag vet inte varför, men kanske är det därför jag minns det så väl

måndag igen. om två veckor exakt är det dan före dan före dopparedan, !woho. helt sjukt, som varje december går dte helt jävla sjukt snabbt, men nu har det seriöst gått föör snabbt. har inte ens tänkt en smula på vad jag önskar mig, eller lyssnat på julmusik eller bakat eller nåt sånt juligt. har inte haft tid för fan :/
iaf, just nu är jag ganska stressad, vilket leder till att istället för att göra alla saker jag måste göra, gör jag ingenting. jag har typ seriöst 8 inlämningar/redovisningar inom en vecka. plus jobb, plus dans, plus åland, plus lucia? eh! hur, hur, HUR ska jag hinna?!
menmen, tänkte berätta lite om resten av helgen lite kortfattat. i lördags kom jenny hem till mig, vi åt lite god middag och såg lite på narnia, sen kom ett gäng töser hem till mig och vi krökade. blev ingen utgång då folk var lite sega, men för min del räckte det ändå. kvällen bjöd på mycket kortspel, mycket dricka (iaf för några) och mycket naket.hmm. hade en naken lapdanceshow och tydligen ramlade jag baklänges och slog i svanskotan 2 ggr(!) vilket jag märkt tydligt idag och igår! fuck..
i söndags var jag och madeleine i stan och kollade på julmarknader och julhandlade..ingenting. jag vet väl inte vad jag ska köpa om folk inte ger mig några tips? vi åt en god lunch och sen åkte jag hem.
idag gick jag upp två timmar för tidigt, värt. var i skolan, ganska nice. har haft sjuukt ont i svanken, jävla cp. jobbade lite, fikade lite med madde igen och julhandlade igen..ingenting. fan, att det ska vara så svårt :O
hur ska jag förresten kunna öva på min dans på onsdag, vårt sista genrep, när jag knappt kan böja på mig alls!? åh.
NOT the right time for this säger jag bara...


nej nu blev det ett väldigt långt, rörigt och ostrukturerat inlägg.sorri guyz..
ska väl försöka läsa lite i 1984 och kanske lite kristendom(WIHO) kul.

vem kan stoppa mig

seg dag, chillat bara, jobbet lär ju lacka, men mår man inge bra så mår man inte. hur skulle det se ut om jag gick runt och spydde över maten liksom..nä tänkte väl? jaja well see
igår kväll var trevlig, var på inflyttningsmiddag/fvääldigt försenat födelsedagsfirande för Malin i sjöstaden :) asmysigt vare, och underbar mat! sen stack vi ut till ego. lite kö, och konstig garderob men annars var det mysigt :) sen stack jag, elina och jennie vidare och shakade loss på dansgolvet, roligt. :)
ikväll kommer jenny hit, hoppas och tror jag (?) så vi ska föra här, sen får vi se vad som händer. kom hit och joina om ni vill, de blir nog kul. Dock ska jag gå upp tiidigt imorgon!! dvs runt tolv, för jag ska faktiskt julhandla för pengar jag inte har iofs menmen. får se vad man hittar. nu måste jag göra mig klar, hjälpa bror med middan och städa lite typ.

puss!

I'll follow you into the dark

hej :)
idag har varit en händelserik och värd dag. gillar långa dagar. ska nog sluta sova bort dom och göra viktiga roliga grejer, man blir på så bra humör :)
först började dagen med genrep av vår teater, helt sjukt kul med tanke på allt manus och allting:D roligt och bra gick det. sen var det snabbt  in till media och klippa och analysera min bästa film, asnajs as usual. men det tog tid så jag hann inte käka lunch ens.
sen skulle vi tydligen sticka iväg till en kyrka och snacka med en präst (?!) haha, antikrist som jag är var det ju underbart. nä men det var intressant. dock övertygade han mig ännu mer om att kristendom är skit när han inte kan besvara mina frågor ens. ioförsej har ingen kristen präst gjort det så jag är inte direkt förvånad. Men men intressant var det iaf :)
 sen stressade jag vidare till djurgård, ät en snabb sallad med elin och sara, och gick sedan till svt med textis. ASNAJS! vill verkligen jobba i sådan miljö! Johan radouw..nånting:P tv-hallåa var vår guide. stötte på luuk och sånt, nice. sen fick vi se hur allt går till bakom och framför kameran, alla olika studios och sånt, fick höra roliga grejjer som gjorts, vi fick bra tips för framtiden och fick ställa vilka frågor vi ville. hur roligt som helst verkligen! :)
efter det blev de en snabb tripp till bianca där vi dressade upp och sminkade oss, och sedan begav vi oss till dansen. idag skulle vi ta massa sexiga gruppbilder, de blev nog bra. sen övade vi på dansen. har ju bara en gång kvar så vi beslöt att inte köra hela låten, vi hinner inte träna in så mkt mer nu. vi ska istället slipa på det vi har gjort så det blir snyggt! lite synd men det blir nog bra :) kul är det iaf!
sen köpte jag och bianca nyponsoppa och picknickade på tunnelbanan på väg hem.
sen kom jag hem och var lite glad. lite stressad för skolan . mycket nu. vi får se hur det går med det också.


nää nu har jag ändå vart duktig och skrivit om min roliga dag. hoppas imorgon blir iaf nästan lika bra :)


pussss på er <3

it's to late to make it right, probably wouldn't if I could.

tisdag och britneys födelsedag, haha. det är typ det enda roliga (?) med denna dag som inte bjudit på så mkt annat. igår däremot var vi på tekniska museet och gjorde en nyhetssändning som sändes på öppna kanalen. så sjuuukt roligt. jag var bildproducent, och det jag fick göra var verkligen sånt jag vill syssla med i framtiden. det är bildproducent jag vill bli! :)
sen jobbade jag nån timme, och  nu verkar de nästan fått ordning på mina tider? mucho bueno!

imorgon däremot är det en kul dag till skillnad från idag. besök på SVT i några timmar där vi följer upp det vi gjorde igår. sen är det dans och vi ska fotas till affischer, så vi kan sprida reklam om vår dansshow :) asnajs!!! då blir vi uppklädda minnsan!

ett minus dock är att min langare, dvs sprit, min säkra källa har slutat arbeta :P så jag måste hitta nån ny. kan ju inte bli en nykter helg med så mkt roliga planer :) hehe

jaja, vi hörs hörni
puss

RSS 2.0