sommar och sol

hola hola!
Nu har jag slutat min arbetsvecka och har en hel fin vecka framför mig med massa roliga saker som händer :) sitter dock fortf kvar här på båten, käkade lite och nu väntar jag på att papi ska sluta jobbet så vi kan ta sällskap från slussen=bilskjuts hem, med nya bilen som jag inte sett än :)

Måndagskväll var jättemysig, många av personalen var ute och åt och jag åt godaste trerättersmiddagen någonsin typ. förrät oxfilé, varmrätt entrecote och efterrätt smultronmoussebakelse med choklad. MUMS. plus några glas vin, kaffedrink, dessertvin osv..gick väl på en sjuhundra men vi hade ju matkuponger så det var chill :) sen blev det vanligt hängandes vid poolen som varje kväll och sen satt vi i restaurangen halva natten och spelade massa dvdspel i olika lag. Skitkul! slutade med att jag och Linda satt kvar och spelade (släs:sjöng och skrek) melodifestivalspel med robert som var expert. :D sen drog vi ner till poolen igen och hängde med the dudes och sen la jag mig ganska tidigt. eller ja, halv sex är inte så jävla tidigt kanske men tidigare än andra kvällar :)

Igår var en chill dag, förutom att jag blev tvungen att byta hytt(eftersom jag bara är vikarie måste jag hoppa runt mellan massa hytter för att det kommer nya som ska ha dom som prioriteras först). Men så helt plöstligt skulle jag prata med the boss, för då har tjejen som kom till hytten jag varit i anklagat mig för att ha använt hennes saker, (?) och det blev ett jävla tjaffs. jag fattade ingenting eftersom jag tyckte det lät lite absurd att jag skulle lånat hennes smutsiga Bh som hon var heeelt säker på att jag gjort. Well, fick iaf en ny hytt. en stoor och fin så fuck her :)

och idag var det total kaos i matsalen. dom flesta som jobbar på min vecka gick ju av inatt i mariehamn så varje onsdagdag jobbar jag med helt nya människor som gör saker på sitt sätt. och det funkade inte så bra, var 904723904 barn som tog maten med händerna och var äckliga. Meen men det löste sig tillslut. Nu är jag iaf nåågot taggad på att åka hem :) Ska väl hämta min resväska och börja traska iväg till slussen.

Nu väntar en vecka med midsommar, grönan och underbara vänner och sol(hoppas vi på)!
puss <3

Crazy life

to much to write, to little time..typ!
men hej, nu gick det bara två veckor, inte två månader :)
har haft en hel del kul för mig så har inte riktigt haft tid att uppdatera, men nu kommer lite news.

Förra lediga veckan var jävligt nice. Började direkt med personalfest på grönan, sjuukt kul att åka allting man missar på de fem år man inte varit där. älskar insane! efter mycket åkande, ätande och drickande och en stund på tyrol drog vi vidare till engelen, spy bar och slutade med efterfest i nacka hos en kollega. Var sjukt kul och mycket party, och huset i nacka var bara några hundra meter hemifrån mig så vid sjutiden på morgonen traskade jag och linda och en stor kexchoklad som linda vann (som egentligen skulle varit min) hem till mig, sov några timmar och vaknade för att åka iväg direkt igen. Inte mycket tid man spenderar hemma nu när man jobbar och det är summerrrr.

Sen blev det en helg på åland. Jävligt speciell, iallafall för mig. Den var helt underbar, jävligt hemsk men också jävligt kul. väldigt intensivt helt enkelt. Men allt som hände kan jag inte skriva här ;) det var för speciellt för min lilla blogg :) men lite får ni. Började på torsdagen med att jag och jenny och tibbi myste hos honom, drack lite vin och taggade till på utgång. Gick till dinos, stängt. GIck till arken, öppet men bara vi där. haha. slutade med att jag och jenny catchade upp på en sten och sen drog vi vidare åt olika håll.
Fredagen blev det som vanligt bakiskäk, skvaller och sen traskade vi till Linda för en filmdag med hennes älskade kisskatt. Jag är fan kär i henne. hon är så underbar och den sötaste lilla varelse som finns. Så fort jag kommer hem till min dator ska jag lägga upp massa fina pics :)<3
På kvällen iallafall var vi på inflyttningsfest med Erika, Ante och gänget, sen drog jag och jenny till dinos och hängde med våra dudes. sen vidare till indigo på en rejäl fylla, med lite arbetskollegor och finfina dudes. en jävligt nice kväll och en liten cykeltur i staden :) sommrigt och mysigt!

På lördagen hämtades jag upp av två okända killar i en bil som tog mig till Linda, och där satt ett helt grabbgäng med Jenny och festade (utan lindas vetskap då hon var på konfirmation men hade lämnat nyckeln till mig och jenny). haha. så dan var party och sen på kvällen blev det ännu mer party, Satt där och sen vidare på fest till Andreas nya place. regn regn. Sen drog jag och jenny till dinos igen, drama drama oj oj. slutade med en efterfest/bastubad hos niklas :D nice. eller det slutade med att vi drog till linda för att sova men hon hade som vanligt dragit med sig en bunt från arken och satt på musiken på högsta volym men jag lyckades även somna med kissen i famnen :)

söndagen var vi dööda och åkte hem till jenny för att käka chips och se på fyra filmer. somnade vid den tredje. haha, och det var inte ens sent. dock jävligt skönt att komma hem till sverige och få lite perspektiv från alla mina problem och funderingar på den lilla ön. bara låta bli att tänka på helgen. Dock är det saker jag aldrig kommer glömma men när man är i en storstad så är det enklare att koppla bort vissa saker och personer.

Måndagen sov jag hos my girl biancalicious, gick på en romantisk promenad och sov ihop. Tisdagen träffade jag mina andra tjejer (sara, malin, maria) och planerade lite eventuell hultsfredsresa. Sen drog jag till stan med Lisa, köpte snyggaste skorna!! bild kommer. Efter det mötte jag upp kära Madeleine för en mysig middag! en perfekt dag och ett bra slut på ledigheten.


Sen kom jag hit igen. Jobbat som en galning, festat varje kväll typ och varit så jävla seg men sjuukt kul har det varit. Igår först tog jag en lugn natt men sov ändå bara några få timmar. orkar inte berätta om alla galna kvällar för det skulle bli alldeles för långt men fan vad mitt jobb är nice måste jag säga! i like it. även om man lever i en bubbla :)

Ikväll fick jag sluta tidigt, så nu väntar jag bara på att Linda ska bli kvar och sen ska vi ut och äta (och dricka ;) ) och sen får vi se vart kvällen bär av. Hoppas ni också får en fin..vad är det, måndag? :) och grattis till bröllopsparet, gillade inte idén men när jag såg det på tv och från  båten så började jag nästan lipa. haha, im in love with love :)

nej nu ska jag göra mig fin, vi hörs snart! :) puss <3

true colours

hola!
står i Stockholm nu och är ledig i ca en timme as usual :) two days left! har gått väldigt snabbt måste jag säga, och ändå har jag jobbat mer och det känns som jag haft mycket mer fritid. Men det har varit nice :)
I lördags kväll hade jag och Linda ost och filmkväll. åt massa gott, drack champagnem, såg på film och snackade skit. En jättetrevlig lördag. med tanke på att om man inte går ut och festar galet så går man typ till hytten och sover så var det här ett nice alternativ, måste upprepas I lördags tog även Fredrik studenten, grattis! och btw i torsdags tog min bror examen, grattis igen! fatta EXAMEN! heelt klar med skolan. själv har man ju minst fyra år kvar om man ska plugga vidare..well

igår var det söndag och nationaldagen, woho. haha. en lång dag med massa gäster, vi hade en skärgårdskryssning. Lite annorlunda med guidning och allt :D hehehe. Sen blev det några drinkar med personalen (som steg rätt upp) men jag tog ändå en tidig kväll och drog mig tillbaka till hytten och såg en film, vem vet hur det skulle slutat annars.. :)

Idag har det varit chill, fortfarande skärgårdskryssning ju så massa pensionärer med kikare överallt. cute.
Men nu måste jag hoppa in i duschen för snart börjar jag. Ikväll ska vi faktiskt lämna båten och gå iland, skööönt. Sover hos Linda så vi kan leka med hennes nya kisse, kommer smälta. Risken med att lämna båten är ju dock att vi måste på igen imorgonbitti tiiidigt. Håll tummarna att vi inte blir akterseglade för då jävlar blir det nog inte så kul för oss ;)


ha en trevlig måndag! pussss

news

Juste! kom på en nyhet jag tänkte skriva. Visste inte om det hänt eftersom jag var lite påverkad igårnatt men jag pratade med mamma i telefon, hon sa att vår bil blivit stulen! :O haha igår skrattade jag typ, fattade inte. Men idag inser jag att fan, hur ska det nu gå med mitt övninskörande? och fan, vem är så jävlig att den snor en bil? fast förresten..hur fan lyckas man med nåt sånt utan att mina föräldrar märker? då måste man fan va skicklig med tanke på att inget går förbi dom obemärkt..

My friends make me happy :)

hej allihopa! ni sitter nog inte som jag vid datorn på en fredagkväll utan är ute i det fina vädret och festar! i envy you. Men nu har jag jobbat i en och en halv dag (hahaha känns som jag jobbat fem år typ) och det är bara typ en vecka kvar. suckk :) fast än så länge är det nice som fan uppe i buffén :) trivs!

fick värsta bloggsuget idag på dan och hade en maaassa roliga grejer jag ville skriva om. Men då kunde jag ju inte för jag jobbade och nu har jag glömt det mesta såklart plus att jag är sjukt seg.

Well well. Igår var en kul kväll. Jag och Linda började med en drink i puben och sen satte vi oss i Antis hytt ett gäng och drack, snackade skit och lyssnade på musik. Sen när vi var taggade stack vi upp till tian och hängde med fler personal såklart plus passagerare. Nice som fan, sen drog vi till Antis hytt igen och sen gick jag väl och la mig innan fem nångång. Trots det kände jag  mig utsövd imorse, började ju inte förrän elva. Så dom här tiderna äger mina förra med hästlängder. Dock har jag  varit ganska seg idag men det har funkat. Har ju varit extra svårt eftersom jag gör massa nya grejer men det har gått bra :)

Att jobba på en båt är roligt. Det går inte att förklara för folk som inte gjort det men det är verkligen som en annan värld. Försökte komma på en bra förklaring och det jag  kom på var en blandning mellan Big-brother (syftar mest 1984 och inte reality-serien...fast iofs passar nog serien in bättre, haha!) och stockholm syndrome. vart man än går är det alltid nån som har koll på en, allt man gör vet alla om, och då räknar jag inte ens med alla övervakningskameror, nejnej. och stockholmssyndromet stämmer som fan. haha man blir så van, fast, på den här båten så man börjar älska allt med det. Jag har haft flera små crusher under tiden här, på folk jag normalt sett inte skulle brytt mig om. Haha, så S.s. är min ursäkt.  
Min senaste crush är lite elak dock, säger de mest fantastiska saker som får vem som helst att smälta och SEN när jag redan fallit så säger han att han är upptagen. haha damn.  yesterday was wierd..

Det insåg jag också idag när jag stod och filosiferade, på senaste tiden har jag försökt visat mer känslor och öppnat mig, men alla jag gjort det för har varit upptagna. är det bara till dom jag dras till eller? verkar fan som det ;)

Nu har jag givit lite mer detaljer än vanligt, för att göra min enda trogna läsare lite mer nöjd :D ska nog inte bli en vana dock, man vet aldrig vem som läser..


nej nu blire dags för hytten, har varit en lång dag. Fick Lindas hyttnyckel och har precis varit och rensat den på filmer, så nu blire  movie-night :)

godnatt så hörs vi nog imorgon! pusselipuss!


you better be for real this time

yoyoyo

vet, det har redan gått tre dagar! ska skärpa mig bättre än så, lite ovant bara när man har tagit så långt uppehåll från att blogga :)

hursomhelst. Har varit väldigt fina och roliga dagar. I måndags kväll var jag ju ute och körde på nya äventyr. övade mycket på att backa, nu behöver jag bara två parkeringsrutor istället för fem typ. hahaha. jaja, små framsteg iaf :)
I tisdags skulle jag egentligen upp tidigt på läkarbesök, men liksom känner vi mig rätt så försov jag ju mig. jaja, inte livsviktigt hursomhelst. Så jag chillade hemma några timmar på dan och sen åkte jag och träffade Madeleine i slussen, tog en mysig fika på götgatan. Så himla mysigt att fika, gör jag ju för sällan alltså.
Senare på kvällen mötte jag upp Anna (som jag inte sett på år och dar känns det som) för att ha en liten tisdagsfylla a la our style! förut när vi gick i skolan brukade vi ofta kröka vardagar, komma asbakis/fulla till skolan och bara vara lite spontana. Så sjukt kul, så nu var det dags igen tyckte vi. Vi satt i tanto flera timmar, med musik och mysigt väder, sen skulle vi ut. men vi träffade några trevliga pojkar som satte sig ner med oss och sen helt vips så var klockan tre typ och alla krogar stängda. haha, men ändå väldigt rolig kväll :)

Igår låg vi ute på terassen och bakisolade och käkade makaroner med smör och ketchup till frukost/lunch, så värt! sen förberedde jag mig för skolan för mitt sista (och första) seminarium och jag tänkte att äsch, det är väl bara att improvisera som jag gjorde i gymnasiet. Men icke. Det jag skulle presentera gick väl helt okej. Men sen skulle resten av gruppen diskutera min uppsats och SÅKLART hade alla tusen frågor. Och jag, som för det första inte läst igenom mitt arbete på flera veckor och typ glömt allt jag skrivit, och för det andra skrivit om något jag egentligen inte vet något om, kunde såklart inte svara på en enda fråga. hahaha. Fail! kände mig otroligt korkad fast jag egentligen om jag bara hade läst igenom arbetet lite innan kunde svarat på det mesta. Well, har inte fått slutbetyget än och jag har nån vecka på mig att finslipa så det löser sig nog. Förutom det är skolan över, skönt skönt. :) :)

känns ändå inte riktigt som sommar men anyway. Efter skolan mötte jag upp Corre och Martin och åkte till Kungsan där det var "Smaka på Stockholm". god mat, god öl, trevliga vänner och mysfaktorn var hög. Blev ändå en ganska tidig kväll men ändå bra!

Idag har jag mest chillat hemma innan jobbet, och nu är jag här igen:) ganska nice faktiskt. Jobbar i restaurangen och ska göra det hela sommaren nu. har tider från 11-23 vilket är sååå mycket bättre än dom senaste gångerna när jag börjat fyra på morgonen. Så det ska givetvis firas med några drinkar ikväll. väntar bara på att Linda ska sluta och sen blire party. lite iaf. :):)

nää kanske ska man byta om då :) ha en trevlig afton människor så hörs vi förhoppningvis imorgon (det lär vi göra för jag lär inte vara så pigg på att gå ut då med ;) )


puss på er!

RSS 2.0