And I'm a black rainbow

Shit. menar ni att det  var nästan två veckor sen mitt senaste inlägg? Och det kändes som igår! Faan vad snabbt tiden går, speciellt när man jobbar på en båt sådär. Man missar ju halva tiden på land. haha .sjukt. Det är ju fanimej vår nu, regnvår typ! :)
Well well vad har jag gjort sen sist?
Var ju hemma hos Jenny och myste och på fredagen tog vi en tripp till Åland, över ett dygn sådär. Festade festade och drack. Hos linda med Co, dinos och det vanliga. en partyfriday på åland alltså. Missade såklart morgonbåten hem så fick åka själv på eftermiddagen, kom hem och gjorde mig iordning för en helkväll hos Sara & Malin. ännu mer drickandets och festandes, hann aldrig ens ut till krogen. men kul var det :D Sen kom Jenny och spenderade natten med mig. Söndagen var en riktigt bakissöndag, bakiskäk och sånt häng. sjukhäng
Måndagen var jag hos Bianca, försökte plugga, gick väl sådär, såklart. haha. låg och myste hela kvällen och sånt. Tisdagen försökte vi också plugga lite, för henne gick det väl dock bättre än för mig. Sen åkte jag till city och fixade och trixade med nya bankonton, internetkonton och visakort och grejer. Sen åt jag och Madde middag i stan :)
Onsdagen tills igår var jag på jobbet igen :) så jävla kul. redan efter att jag varit där en timme garvade jag som fan. Så underbara kollegor och livet i helhet, en helt annan värld indeed. Blev nattjobb hela tiden, kul men tungt :) Festade till det på torsdagen, hängde i henkes hytt till åtta på morgonen och sen sov man några timmar, jobbade lite på dan och sen sova, sen nattskiftet. Ungefär så såg dagarna ut :) plus gymmet en dag! Men fan vad jag diggar mitt jobb ändå! love it!
Igår när jag kom hem hade jag ju helt ställt om dygnet, plus den nya sommartiden. Sov och sov och vaknade idag vid fyra, fast jag trodde klockan var tre. Så har inte fått så mycket gjort idag, men ändå skönt :) Kollade mitt konto, som jag senast hade 1000 kr på. Nu fanns det 16 000. WHAT liksom! haha värsta chocken. men det har tydligen blivit lite fel med insättningarna, men åtminstone 13 000 av dom är mina så helt ok ändå :) :D money makes me happy! Sen har jag gjort lite pappersarbete och nyss var jag och pappa ute och övningskörde, var väl typ ett halvår sen sist. Men nu ska jag fan skärpa mig, vill ta körkort i år iaf! Man glömmer ju en del när man har så här långa pauser, men sktikul var det. Gick asbra enligt mig iaf :D nästa gång vill jag köra på stora vägar! hihi

japp det var det, nu måste jag göra det som jag undvikit hela dan, plugga... it has to be done!
men vi hörs snart, promise!
puss på er!



Linda, jag och Ville! :D gammal bild. Men snart blir det massa nya i Thailand om allt går enligt planerna! :D

Dream Oblivion

hejsan alla glada :D
idag var en ganska så bra dag måste jag säga :)
tydligen var universitetet stängt så jag sket i att åka dit, var hemma och sov ut ännu en gång. om jag inte tagit igen mina timmar nu så gör jag aldrig det, ahha. I vilket fall som helst så åkte jag till min föreläsning lite senare som vanligt på onsdagar. Eller sen jag började jobba på båten har jag missat varannan. Vilket märktes. Har tenta alldeles strax och jag har inte läst NÅN kurslitteratur och vet typ inte ens vad detta delmoment handlar om? panik. dock två veckor kvar men ändåå! måste sätta mig nån dag och rååplugga. inte nu dock, ett tag kvar ;)
När vi kom in sa dom också att vi skulle få tillbaka vår första tenta. PANIK. jag var väldigt osäker på om jag skulle få godkänt. Hade skrivit den kvällen innan, inte alls läst all kurslitteratur och egentligen bara flummat ihop något. Fick efter halva klassen högen med tentor i, bläddrade igenom dom, såg en massa D:n, C:n, F:s och E:n. SHit tänkte jag, om min smarta klass ligger på den här nivån, inte en chans att jag ens får godkänt. MEN, jag fick B! så jävla otippat! jag  blev så sjukt glad. haha. inte ens toppbetyg men fan vad lycklig jag blev. så jävla oväntat. hade ju sagt till mig själv att om jag inte klarar den första tentan så slutar jag, har ändå knappt tid med detta. Men nu måste jag ju fortsätta, haha damn. Så nu måste jag catcha upp skolan. Vill klara detta nu när jag fick en bra start :D

Nej nog om skolan, efter det var jag ju på middag och bio med Bianca. Vi såg Alice i Underlandet, i 3D. asmysig och underbart vacker film :) men sen var det ju Tim Burton, så man förväntar sig ju inget annat :) fin kväll och dag. blev så jävla peppad. Imorgon ska jag möta Jenny i stan och shoppa, det tycker jag att jag är värd. Var längesen :) sen ska vi hem till henne och mysa och jag ska hjälpa henne med sitt CV, the expert that I am. haha


Ha en trevlig lill-lördag sötisar. puss!



me and my girl. lääängesen. oförglömlig kväll btw. :)

Gotta get some action now!

hey guys!
hemma igen efter några dagars jobb. ons-mån :) kom hem igår kväll och har alltså varit hemma ett dygn ungefär. och sen jag kom hem har jag gjort en sak, Sovit. och ätit lite också kanske. Alltså, när jag tror att jag ger 100 % här hemma, har jag egentligen bara gett 50 %. för kroppen orkar fan så mycket mer än man tror, har jag märkt på senaste tiden. så trött jag  var igår dock har jag aldrig varit. somnade typ vid sju?. sov i etapper till fyra, halv fem idag. haha, såå värt.

Well. förra veckan var bra! måndagen hängde jag med min lilla correborre hela dan och myste, blev inget laserdome dock för det var bara vi två där på hela stället en måndag eftermiddag. hahaha. men vi ska ta det snart!
Tisdagen var jag hemma och fixade och trixade och tog det allmänt chill. Försökte fixa mitt arbetsintyg från mitt förra jobb men dom är svåra alltså. Ber mig ringa och sen svarar dom inte. Men jag fick tre riktigt bra telefonsamtal den dagen. Första från jobbet som ville ha mig dit dan efter :) andra från Linda som fick mig att boka in mig på en resa över Valborg :) och sista är hemligt ;)

Onsdagen bar det ut på jobb igen och denna gång var jag BarEKB, jobbade i caféet och puben hela tiden. Det var ju inte hela veckan men nästan, men det gick för jävla snabbt. och var jävligt roligt. Nu var Linda på jobb igen och det var inte många timmar man sov på hela resan. Men jäävligt kul var det, trots att jag hade morgonpassen och vaknade sex varje morgon, trots att jag inte fick nån sömn och trots att jag var sjösjuk. Det blev en del festande, så kul när man lärt känna dom flesta nu :) schlageryra hade vi också, artister som var och sjöng.
Söndagen var jävligt intressant. Vaknade föör tidigt av att Linda väckte mig på hyttelefonen (ovanligt) jobbade ett långt morgonpass i caféet, hårtränade med Linda på dagsrasten. Sen fick jag lära mig va servitris på kvällen, fick jobba i buffén :) jävligt kul och intensivt, speciellt eftersom artisterna åt där just då, vågade dock inte ta deras bord eftersom jag var rädd att tappa alla tallrikar som jag nyss lärt mig hålla på rätt sätt. haha. Efter det såg vi deras uppträdande, drack några drinkar. Festande med personalen till tre. SEN skulle jag sova åtminstone nån timme innan jag började tidigt igen. Men då ringer Andreas och Linda mig vid fem och säger att jag försvoit mig till jobbet, jag får panik och kollar på klockan men inser då att dom fortfarande festar och driver med mig. haha. sov en timme till, så ringer det igen, nån som ringt fel. Ringt fel, sex på morgonen? just till min hytt av alla fucking hyttar? SERIÖST. haha fan vad lack jag var. ingen sömn. sen upp och jobba och sen hem och sova. jävligt nice :D
Payback time next week säger jag bara...be prepared! :)

Japp det var det. det är sant som alla säger, man lever två olika liv när man jobbar sådär. spännande.

Nej nu har den lilla tiden av den här dagen som jag varit vaken gått snabbt. Ska upp till universitetet och spendera många timmar där imorgon med my baby. Behövs väldigt mycket. Har inte läst i princip något på fyra veckor, och nästa vecka är det seminarium :P bra där. Så imorgon måste det pluggas, hur svårt dte än blir när jag har Bianca med mig :P
Efter det ska vi iaf gå på bio, som belöning ;) blir asmys!

så tänkte ta en tidig kväll så jag verkligen catchat upp med min sömn ordentligt! sov gott sötisar. puss


There comes a time when a man`s gotta choose
A time when you have to decide what to do
Watcha` gonna do? Well I got better things to do with my time
Than to sit on my ass and throw pearls before swine



hey stoopid

hellooooo

är hemma nu från båten och jobbet och har varit det ett tag. Inte för att jag känner mig ett dugg utvilad. har inte varit hemma en enda kväll sen jag kom hem. och inte riktig sovit ut heller men äsch. Ju mer man jobbar desto mer inser man att man måste ta vara på den lediga tiden med sina nära och kära :):)
anyhow lite updates;
helgen på båten var nice. förutom att jobba nonstop gjorde jag inte så mycket. Fredagen såg jag på film med massa god efterätt från dessertbordet i bufféen. hehe. Lördagen var dock askul. festade med Markus och Stefan från receptionen. kände ingen av dom men frågade om dom var på att festa och dom hade redan tänkt gå ut så jag hängde med upp i hytten och drack några drinkar, lärde känna grabbarna och snackade skit. ASkul :D haha. gratis fylla. Sen hängde vi i baren och i diskoteket. dansade loss och var crazi. så kuul.
Dock mindre kul dan efter, haha. fyfan. att jobba så där hela tiden var inte kul bakis. blir nog ett tag tills jag festar på jobbet igen.  :D så söndagen var bakis och internetkontakt halva natten med my friends. :)
måndag och tisdag gick snabbt, jobbade, rökte och drack kaffe dagarna i ändå. minns inte så mkt mer vad jag gjorde. chillade med folket. :)
Onsdan gick jag finally av, kändes jävligt skönt. Men då stack jag direkt till stan, åt middag med mami och papi, sen till skolan på två timmars föreläsning, och sen mötte jag upp Lisa :) Vi tog en öl på baltazhar och myste. sen stod vi i kö till babasonic över en timme i den isande kylan, men gav då upp, köpte chips och dipp och åkte hem. kom dock hem först vid tre fyra har jag för mig. men det var nice ändå :)
Torsdags försökte jag sova ut men var för van med tidiga tider. Chillade, fixade grejer för plugget och på kvällen fikade jag med Bianca och Cornelia. Sen lite impulsivt drog jag och Corre till Anchor. Aldrig vart där men det var fan nice, diggade musiken och människorna. Väldigt mysig och sen kväll :) hihi
Fredags bakis igen, och fixade lite presenter och sen åkte jag till Åkersberga och krökade och åt och catchade upp lite med Jenny. hon fyllde år  i onsdags så det var ett gäng där och firade henne, öllekade och sånt :) asmysigt. Jag har saknat henne. <3 Sen drog vi in till stan, till Rocks. Nice som vanligt. trevligt gäng. Braa musik spelades och fick en hel del kommentarer om min utstyrsel.hmm. jaja well det var bra hursomhelst :)
Lördags (igår va?) så var jag hemma mestadels av dan och mötte mina kusiner som var på besök en snabbis, sen åkte jag in till gamla stan och åt och drack på Vapiano med Madde, Corre, Sandra, Maria och the twins. Skitmysigt. Tog farväl av min sötis Madde som lämnar oss för London på obetämd tid typ. :( sad. Men trevlig kväll. slutade upp på After :)
Och idag, bakis för typ fjärde dagen men begav mig ändå in mot stan, dejt med flickvännen. Bjöd henne på Middag och sen gick vi på Bio, såg Nine. Assexig och bra film :) me like

Japp och sen har jag kommit hem och suttit här och nu är jag hur jävla trött som helst. Men imrogon får man inte sova. ska upp tidigare än vanligt och fixa grejer i skolan, sen ska jag möta upp Cornelia på en lunch och spela laserdome :D kommer bli så jävla kuuul! love it.

hehe ja det var vad som hänt mig senaste veckan, fullt upp med roliga spektakel! hur var er vecka?
puss och kram. love to you all


Jag första gången jag jobbade, då hade jag dom arbetskläderna :D

Här kommer old pics. Från när jag, madde och sandra förade och vi hamnade på rocks rammstein-efterfest. spårad kväll.

jag fett sliten på jobbet nu senaste. hade vit skjorta och grejer , hihi.


fredags, firande av Jenny. Fulla och glada påväg till stan :)


taggade flickor påväg till Rocks. och opassande jag med guldmössa. haha


my darling och jag. <3


PARTY!


thats all I had to say. Nu ska jag se criminal minds sen sova :) natti

RSS 2.0