friday im in love

hello there
sitter och catchar upp med lite andra avenyn avsnitt, spännande spännande.
annars är jag rätt seg, men som tur är har jag inte så mkt läxor. det är första advent och vi åt julmat för att fira lilla jul idag, mums var det! Innan dess har jag spenderat ett antal timmar på magdansshow, många duktiga dansare, men främst för att kolla på Bianca. :)
helgen har bjudit på mycket bra saker. i fredags blev det bio med tvillingarna, twilight. <3 underbaaar film. lots of love<3<3
så det var mys. och sen kunde jag sova uuut ordentligt i lördags eftersom jag var ledig. på kvällen åkte jag och cornelia in till stan och åt middag och drack vin på ett jättemysigt ställe. sen drog vi runt till barer lite överallt i stan kändes det som och träffade trevliga människor :) först började vi i skanstull, sen på medis, sedan en sväng till stadshagen och sen fridhemsplan ett tag, efter det en tripp i ovädret vid t-centralen, sedan slussen som tillslut som vanligt slutade på donken :) väldigt kul kväll, dock dyr men det var det värt :) lite småcrazy blev det till slut iaf :)
idag var jag bakis och osäker på min piercing. alla skrämmer upp en så mycket, är det verkligen värt det? kommer jag inte tröttna efter ett tag..eller? njaa, om jag ska avboka bör jag ju göra det snart iaf. vi får se..
nä nu har jag faktiskt blivit hungrig igen så jag ska ta en macka, cyaa

 puss,

i want to live

eyeyeyeyye
what up? the sky.hiihih
bara madeleine och joel madden som fattar <3 åh roliga tider. eller när jag tänker efter lär nog de flesta fatta de kassa skämtet, det var inte så långsökt..

jaja, helg imorgon! WIHO. niceeeeee. har inte direkt haft en jobbig vecka iofs, idag var det bara en lektion typ och igår med typ så det sket jag i..mindre bra. kunde ju faktiskt gjort andra saker på dagarna än att chilla hemma, men jag hade planerat att gå, men sen kändes de onödigt så aah.
idag har jag jobbat. det är ganska lätt. ska nog försöka ta fler pass för det börjar bli en kulperiod nu, det går ju i perioder liksom. men på lördag är jag inte uppskriven, skulle egentligen säga till om det men jag tror jag skiter i det :) fett skööönt att  vara ledig en hel lördag! kan man ju hinna med att göra massa roliga saker! :)

imorgon har vi prov i engelska c från 12-15! wohoo happi me. men man kan inte direkt förbereda sig så vi får väl se hur det går.
sen i helgen har jag inte så mkt planerat. på söndag ska jag se bianca dansa. på lördag kväll ska jag iofs göra något crazy med cornelia. men inte annars några direkt bestämde planer. funtar på utgång imorgon? kanske? :)

vi får se helt enkelt.
jag håller btw på att uppdaterar min bildis, sakta men säkert. ligger i juni nu så om ni kollar in får ni se massa sommarbilder :) www.bilddagboken.se och sök på "sofiuz"


you still makes me smile :)


hejsan:)

hur mår ni? jag mår bra :) är glad nu för första gången på ett tag, vet inte varför. allt känns bara bra :)
idag har jag klarat av två redovisningar galant, vår pjäs är askul och det känns som jag börjar catcha upp. I vissa ämnen har vi tyvärr lärare som vägrar sätta mer än G på folk men det finns inte så mkt mer man kan göra åt den saken just nu så jag orkar inte oroa mig:)
igår jobbade jag bara, det var skönt faktiskt. tog två pass till fast jag inte fick det egentligen den här veckan. need the cash! måste ju handla julklappar snart :)
helt sjukt att det är typ 787832 meter snö ute och snart jul:) känns inte så, men det  brukar det väl aldrig. riktigt skönt ska det bli iaf :)
idag har jag inte gjort mycket mer än gått i skolan, och åkt hem och chillat. skönt skönt. min lediga kväll liksom. Och jag har ju faktiskt beställt piercingtid :D  kanske därför jag är excited, lite nervös men kul ska det bli :) så nu ska jag njuta av mat och kyssar i två veckor då jag inte kommer få göra det långt därefter. iaf det sistnämda

jaja, nu är klockan redan elva, får se om jag kanske orkar börja på mitt projekt snart, det vore ju på tiden!

puss pusss

there's something cold and blank behind her smile

helgen var nice. igår krökade jag och jenny hos henne och sedan stack vi till hällmutt en stund. intressant. idag har vi chillat, ätit och pluggat lite. och funderat mycket på tungpiercing. är rätt säker ändå på att jag vill göra :):)

annars har veckan gått snabbt och handlat mest om välbekanta ansikten, mycket sömn och lite vinterkänsla :)

imorgon har jag två tal/redovisningar och jag känner att jag inte alls är särskillt förberedd så vi får se hur det går. sen ska jag eventuellt jobba, annars fira lilla Sofia som blir åtta år imorgon.


Is it you or is it just me?

GodEatGod

Dear god do you want to tear your knuckles down
and hold yourself

Dear god can you climb off that tree
meat in the shape of a "T"

Dear god the paper says you were the King
in the black limousine

Dear John and all the King's men
can't put your head together again

Before the bullets
Before the flies
Before authorities take out my eyes
The only smiling are you dolls that I made
But you are plastic and so are your brains

Dear god your sky is as blue
as a gunshot wound

Dear god if you were alive
You know we'd kill you

Before the bullets
Before the flies
Before the authorities take out my eyes
The only smiling are you dolls that I made
But you are plastic and so are your brains

my mouth was a crib, and it was growing lies

herregud vad jag är mätt. har haft ont i magen i två timmar och den är helt uppsvullen, haha lite för mycket chips kanske? jag och sara och madde hade iaf en jättemysig filmkväll hos mig ikväll. såg narnia-prins caspian, mums på han! hehe
men oj vad mycket man åt.

har precis sett på inspelade idol också, ja rätt person åker ut hela tiden, svenska folket har ju rätt good taste ändå :)

imorse när jag vaknade var jag sådär sjukt trött som man bara kan vara en tidig fredagsmorgon innan helgen, ville bara ligga kvar och sova några timmar till. men jag masade mig iväg till skolan och det gick rätt snabbt, stannade tillochmed kvar och segade i nån timme. sedan stack jag, sara, malin och madde till forum och tog en fika. dessutom inhandlade jag helt impulsivt jeans. hmm, vet inte om jag är nöjd eller inte. relativt billiga och snygga liksom, enkla. men gråa? gråå? vet inte. grå? vad ska man matcha det med? menmen w-ever skönt att ha Ett par hela iaf :)

nej nu tror jag faktiskt jag bara vill sova, ska upp åtta imorgon, duscha och packa ner lite saker, sen direkt på jobb (dock vet jag inte när jag börjar, kul, så jag ska åka dit till 10 för säkerhetsskull, börjar säkert 12 eller nåt bara för det).. och sen efter det åker jag direkt till jenny i åkersberga. och blir där tills söndag dårå :) får se vad vi hittar på

have a nice saturday peeps!   \/

klassdag i högstadiet, Malin gungar :)



sometimes I feel I got to run away

godafton

en väldigt seg dag idag, vaknade upp förkyld efter knappt några timmars sömn med jenny gosandes i sängen. sedan skyndade vi oss ut, och begav oss till Saco-mässan. det var ganska intressant men många saker jag verkligen velat göra känns omöjliga (bli psykolog tex), samt att det fanns så himla mycket saker så jag vet verkligen inte vad jag ska satsa på. ska jag kanske börja plugga direkt efter gymnasiet iaf..? hmm vet inte
efter åt vi en stadig lunch med jennie och timmo och sen begav jag mig till the twins. där låg jag mest i en soffa i några timmar, sov nån timme, och sen vandrade jag hemmåt. jag är så sjukt trött, illamående, deppig, oinspirerad och bah bleh på allt. seg helt enkelt.

menmen, igår var det först lapdance, så sjuukt kul,  igår började vi leka med stolar och sånt :)
sen mötte jag upp timmo och jenny och vi stod i kö en timme till fucking babasonic. dock tyckte jag det var mysigt där, vi träffade anna, titti och cornelia samt annat nackafolk. Billig öl och myshak tyckte jag. Nerknarkad labyrint, tyckte jenny. jadu det var nice iaf :) sen pröjjsade timmo taxi och vi åkte hem och åt massa mat och sen ja. "sov".

ne nu ska jag ta tag i nåt, kanske svara på Erikas brev :) puss på er, imorgon är det helg och jag är mer pank än jag brukar vara. har inte ens råd med inträde eller en drink nånstans, så ingen utgång för mig ;(



hope and wake

hej, sitter och är helt sjukt trött. sov två timmar nu ikväll efter skolan, men jag blev bara segare. orkar inte ens gå och lägga mig. seeeeg
igår, eller i måndags var en speciell dag. nostalgi till tusen som gjorde min kvälll lycklig. jag vill tillbaka till högstadiet säger jag bara.<3

idag var också en sjuk dag, fick reda på lite mer saker om i fredags, som jag inte har en minsta gnutte minne av, inte alls. så jävla scary. ska fan kolla upp om jag lider av minnseförslust.. har aldrig glömt en sån sak, fattar inte!:O

idag var världens längsta dag, tandläkaren 7.30 var jag där. allt var finfint. hängde i orminge c helt sjävl 40 min och läste. åkte till skolan och satt i datasalen en timme. hade massa långa lektioner och fick iofs MVG på ett prov :D:D:D men sen var det långa lektioner igen
och vädret var hemsk
hej happy day

men imorgon blire nog party :)

high

Ännu en helg har gått och det börjar närma sig jul, snöade ju idag,mysigt! eller? nja, jag är snarare stressad över hur snabbt livet går. snart är det 2009 och studenten och så är man vuxen?!:O läskigt
änyway, den här helgen var bra:) hann med ganska mycket ändå. i fredags var titti, anna och jag på harrys. Crazy night, eh skojja inte! började med mysigt förkrök på östermalm och slutade ja, wierd. men som anna sa är det mycket roligare att läsa mer detaljerat om utekvällar och smaskiga detaljer men jag kan inte berätta så mycket, vill och kan inte. så jävla skumt,..eller ja, crazy. :)
lördags var det en heldagsjobb, och sedan en mysig biokväll med sandra och madeleine.
och idag har jag och mamma spenderat dagen på centralbadet, härligt härligt. såg min drömkille, plus filip hammar där. :)
har nu även hunnit med att läsa igenom ett jätteintressant häfte om fri vilja, och jag blir bara mer och mer intresserad. ska ju ha redovisning om det så. men jag tror jag går in lite för djupt på ämnet nu, but hey, ingen kunskap är dålig kunskap, right?

jao, det var min spännande helg. nu ska vi se vad som händer i veckan, hoppas på bra saker,tror på dåliga.
min träningvärk jag haft i fem dagar börjar iaf gå över lite, haha jissus.

påväg ut i fredags :)


i love to roll

tjeena allihopa:D
idag ären bra dag, för det är torsdag coh det betyder att imorgon är det fredag = helg :D efterlängtat som fan måste jag säga! förrut var det ingen skillnad på helg och vardag för mig för allt jobb på helgen gjorde nästan dem jobbigare, men nu skiter jag faktiskt i hur bakis/trött jag är på jobbet så välkommen helg :D
det sköna är att jag inte jobbar fredagar längre och slutar halv tolv så jag har hela dagen ledigt också, no plans :) taggad!
förhoppningvis blir det finally harry b james, med anna och lite fler kanske? vi får se  helt enkelt :D

annars sitter jag här och lyssnar på massa backyard låtar och taggar och sånt. var ledig ikväll också så jag har tagit det chill, sov bara 2 h inatt också :) men men sömn är nog lite överskattat!

dagen var som vanlig lång med ca 4 h håltimme, men det löser sig när man har ett sinne för lekar :)
förresten måste jag säga att jag blivit lite småkär i Malcolm McDowell. Han spelade Alex Delarge i a Clockwork orange (världens bästa film!!) från -72 och på median har jag analyserat och klippt och sett den om och om igen nu på senaste tiden  och ja, han är ju helt underbar :) dock är han typ 69, 70 nu men w-ever, :D man kan väl gilla nån som exixterade förr eller?  :)

Pretty Malcolm

we're not gonna take it anymore

önskar att jag hade nåt kul att skriva, men det har jag inte. ganske händelselös och kort dag. jobb tre timmar. hem, plugga, äta. sova?
haha ojoj
imorgons utgång kanske inte blir av heller för jag har inga pengaaaaaaaaaaaaaaaaaar :( KUL! inte
om det inte blir nåt billigt skitställe dvs men tror inte de. får vänta tills i helgen istället då :O :(
men men:) imorgon ska jag köpa skor tror jag :)

pusss

iron tusk

det är dagar som denna som man borde ta tillvaro på :)
började med att jag bara sovit två timmar, då jag är alldeles för pigg på nätterna, aspigg som jag är missar jag bussen imorse, väntar på två bussar som går direkt till skolan, men så kom dom inte så jag tog en annan som går jättesegt, och ja DÅ kommer dom två andra och kör förbi. jippie, morgonhumöret var på topp. sen massa seeega lektioner med för mycket info, så går man mot jobbet och är beredd på att döda resten av dagen med att stå där..MEN! då säger dom att jag inte ska jobba idag:D då vändes mitt humör och jag blev riktigt happy! så jävla sköönt
men vad har jag gjort sen jag kom hem halv fem? suttit här och inte gjort nån nytta, jag som borde pluggat. well well.
när jag kom hem hade jag fått brev från Erika, det var också upplyftande :) älskar att få brev, man känner sig så nyfiken och det är så härligt med handskrivet :)

kul kul. nää nu ska jag sega lite sen ska jag skriva en riktig jävla MVG-uppsats om buddhismen. :)
cya later

 

feel like getting this drunk again right NOW :)

hate every motherfucker that's in your way

fars dag är det idag, grattis far. Och grattis till det nya jobbet, efter mååånga år på samma ställe har min fader fått ett nytt jobb. mycket coolare om jag får tycka till. Hans företag nu sköter nämligen bland annat Peter Siepens finanser :D så de kommer ju träffas = jag kommer hänga på hans jobb!!! :D haha faktiskt väldigt trevligt, fast jobbet fick han jju reda på för ett tag sen men ändå :)

idag var som en uppföljning av helgen ganska seg. sov länge, åt tårta och sånt:), åkte in till stan och tog en fika med john. kom hem och skrev lite skolshit.
hade förväntat mig en roligare afton men nu är det som det är.
imorgon blir det skola+ jobb från 8-8. kul. m jag nu får jobba dvs..

förresten har Anna alldeles rätt, vad har hänt med mig egentligen. har jag slutat vara vild? har jag börjat tänka på ljudvolymen i lokaler och har jag börjat dricka måttligt? herregud. i helgen som kommer blir det fan festandes, det kan jag lova! :D


och så blinkar det till

Hejsan!
lördagkväll och jag har spenderat den med min bror, blow och ett antal mängder chips, godis m.m. :) mums. men är man sjuk så är man, och jag orkar inte vara halvförkyld så jag har kurerat mig ordenlitgt hela dan. sjuksrkev mig från jobbet imorse, lär jag ju få skit för iofs, men jag orkar verkligen inte bry mig om det. vad ska dom göra, tvinga mig jobba så jag smittar ner alla där och maten? inte så smart för varken mig eller dom..aja.
igår sjukskrev jag mig från skolan också, så jag har vilat en del. Igår kväll hade jag dock två 18-årsflickor att fira:)  först ut blev Bianca och vi hade en jättemysig middag med massa töser och sen  när de drog vidare drog jag till Isabelle. Hon hade röda muggar som man har i usa på fester :) och jättegod tårta och trevligt folk :) grattis båda! :D

annars så har jag då idag inte gjort mycket, vilat vilat och ätit. faktiskt skönt. altid går jag på speedad takt hela veckan och kollapsar och vilar hela dagar. som denna vecka. kan aldrig hålla balans. det är svårt. menmen nu ska jag bli frisk och försöka göra alla skolarbeten, sen kan jag försöka satsa på att hitta ett bättre jobb :)
schacket i torsdags var ganska jämt ändå, men min motståndare vann, som väntat:/ well kul var det iaf :) synd att man inte kan vara med nästa år, om jag inte går om dvs :)

OCH, får inte glömma, Brian Warner (aka marilyn manson) är singel igen :) denna gång är det min tur :) my love <3



my darl, brian hugh warner





ja vad mer har hänt? inte särskilt mycket. imorgon är det farsdag, det ska väl firas. sen ska jag träffa john, sen äre ny vecka :)
pusspuss på er

the kiss of dawn

hejsan!
dålig uppdatering nu för tiden, men det är för att jag försöker satsa på skolan, jobb osh sånt viktigt. i måndags jobbade jag på mitt jobb och igår jobbade jag på H&M, askul :) men sena kvällar så jag har inte haft så mycket fritid. idag blev liite lugnare, inte så många lektioner och intressanta :) efter skolan åkte jag med Bianca och solade, passade på att göra det själv också, fast jag alltid blir illröd och får feber om jag solar solarium mer än 10 min :p men nu solade jag 15 och det syns inget:( trist, hoppas det kommer ! :)
sen chillade vi hos henne och sen var det lapdance igen :) 19 december är vår uppvisning på K15, be there or die! eller nåt
skolan går ok, jobbet går ok. allt är ok.:) längtar bort jättemycket. behöver inspiration, till mitt liv och till min roman. till mycket. känner mig inte alls kreativ! vet inte hur jag ska fixa det! hmm.

well well, imorgon börjar jag tidigt, och sen på håltimmen ska jag tävla, min stora schackturneringsgrej!, spännande spännande, jag är den enda tjejen som är med och antagligen den ända som inte går natur men wth, jag ska vinna allt! håll tummarna :D:D:D
senare ska jag även jobba, jippie, och sen ska jag väl hem och plugga, så roligt är mitt liv atm, men men i helgen blire kul :)

my sweetie biancalicious<3

puss på er nu och sov så gott!  and go Obama!

Höstlovet

Nu är det söndag och höstlovet över. gick väldigt snabbt måste jag säga. blev inte mycket jobb och inte mycket recovery-vila heller, var ju sjuk en del och så. Men i torsdags kände jag att jag ville bort så jag och jenny plus familjen åkte till åland trots allt. Det var verkligen bra, det behövdes. där får jag min näring, miljöombyte och det är riktigt skönt, känns verkligen som det är där jag får energi att orka resten av vardagen :)
  hursomhelst var det jättemysigt, på torsdagen satt vi uppe och spelade massa spel och myste på stugan, och på fredagen firade vi halloween ute:) asnice att träffa my bejbs jag inte sett på länge, plus nya och snygga människor. jag hade kul iaf :)
  dock kändes det av väääldigt mycket på lördagen, var helt sjukt bakis och inte kul när man åker båt som gungar. sen åkte jag iaf direkt hem till madeleine på födelsedagsmingel :)
idag har jag inte gjort så mycket alls, köpte lite kläder som jag inte vet om jag ska behålla eller inte, vad tycks?





den här tror jag nog jag behåller, snyggt med en svart tröja under :)


osäker, är det verkligen jag?

RSS 2.0