All my life

Hejsan! :)

jag har haft så mycket att skriva om och så, så jag har helt enkelt inte orkat. men nu tyckte jag att jag skulle ta mig i kragen och skriva några rader.

jag mår bra, sjukt trött och sliten, har inte fått sovit på över en vecka nu :( känns hårt, men värt det. helgen har varit grymt intensiv.
i fredags efter en fett lyckad skoldag.( för första gången när jag håller föredrag/tal kände jag  mig inte nervös eller osäker, jag har aldrig känt så förrut och det känns som jag var bäst, allt gick bra :D ), så gick jag till burger king i nacka forum och jag fick äntligen jobb. yes, ! ja jag vet, burger king liksom. men det är sjukt skönt att ha ett jobb. och oerhört sköna människor som jobbar där, bra lön och det är faktiskt roligt. :) idag satt jag liksom på lektionen och typ längtade till jobbet.
hursomhelst så huxflux började jag direkt vid tvåtiden, jobbade till sju, halv åtta. kom hem åtta och sen åkte jag iväg på fest i västertorp typ. och ja det kanske inte så jävla jobbigt. men med någon som jag, som knappt orkar ta sig till skolan, var en skoldag+ett riktigt stressigt jobb otroligt tärande, plus att det var fredag. anyway, festen var väl okej men jag har nog aldrig varit så besviken och sur på oärliga snyltande människor. Jag hade 300 spänn på fredagen, det var mina sista pengar som skulle räcka i två veckor minst. hm, tänkte jag. vad kan jag lägga pengarna på så det kommer väl till använding. sprit och ciggaretter såklart. så ja, jag la ut mina sista två hundraspänn på en sjuttis vodka och hundra spänn gav jag till min käre klasskamrat så han skulle fixa billiga cigg till mig. och ja, på den där festen då, så drack jag några klunkar. sen en halvtimme senare, när jag ska fylla på mitt glas, så är min sjuttis (som ligger GÖMD i min väska) typ helt slut. fyfan vad omoget att ta. sure visst kanske man snor lite, MEN EN HEL JÄVLA SJUTTIS? låg lågt lågt. sjuukt lågt.
och inte har min klasskamrat varit i skolan heller. och han svarar inte i mobilen och jag behöver mina cigg, och om jag inte får dom behöver jag den där sista hundringen! men neej, inte det. cpcpcpcp.
men jag har iaf jobbat hela helgen plus idag 84 dagar i rad) så sen ska jag bli rik och ändå snylta på andra. japp det ska jag. iaf fredagen var mysig ändå faktiskt. allt var faktiskt perfekt i fredags. hela dan var underbar, förutom det där dårå.
jag har iaf inte haft en chans att vara hemma mer än högst en timme per dag, förutom några timmar nattsömn oxå. så jag var sjukt sliten men igår gymmade jag som fan igår. har aldrig ansträngt mig så mkt. ja jävlar, nu börjar jag  komma igån med mitt liv. och såhär ska jag fortsätta.

men nog om det, några andra plus är att jag blivit helt förälskad, i två underbart sjukt söta män. deras namn är cristoffer och måns. :):) båda från tv dårå. ska infoga bilder när jag kommer ihåg hur man gjorde det. ojojoj. kärlek<3

helt plöstligt ramlade alla ord ur min mun och försvann på ett litet moln, nu är min hjärna tom. så det får väl bli ett nytt inlägg snart igen.

och kom ihåg, ingen sa att det var lätt, men det går.


pusselipuss

everything you say

det är 103 dagar till manson. kan man vara lyckligare? <3

och kul att det var hagelstorm här förrut. haha, det var fan augusti för några dagar sen?


RSS 2.0