vuxen på riktigt

japp jag har snart varit vuxen i en månad och hela mitt liv har förändrats radikalt. vet inte vad radikalt betyder men jag tror det betyder nåt i stil med stort/häftigt så. och den här helgen har min vuxenhet verkligen kännts av.
igår var jag och anna lätt yngst av alla på krogen, kanske för att det var ett 20års ställe. alla runtomkring oss var 20-30 eller äldre.  men ändå passade vi så bra in.
och idag på jobbet var jag äldst. det kanske inte säger er något men på burger king krävs det rätt mycket för att klara av alla maskiner, alla kunder och allt annat tekniskt osv. ändå var jag äldst, stort cred till oss som klarar av det så bra. :)

det är rätt kul att vara vuxen btw, prova själv.

<3

party party party.
det är lov nu :D
kuul. :D
fan jag har alltid så mycket att säga men när jag väl uppdaterar min blogg så glömmer jag allt. fuck
men det var något postivit iaf:)
whatever:)
 igår fyllde anna 18 så ikväll ska vi ut på krogen!
nu har jag ännu en vuxen vän. känns asbra! :D

idag

idag har varit en bra dag. jobbet var kul. fick ta tid på hur snabb jag var på att laga maten, fett najsss
och nu har vi fixat min gitarr och förstärkare så nu kan jag börja spela igen <3
synd bara att jag ska läsa en tjcok bok tills imorgon på 400 sidor. min bror som har läst mycket kollade snabbt i den och sa" shit sån här liten text har jag typ aldrig sett i en bok" okej han sa nog inte typ men ni fattar. bara att han sa så fick gjorde att jag fick väldigt stor lust att tända mina mysiga vaniljdoftande ljus i mitt sovrum och elda upp några sidor, åtminstone ca 399. jag kan faktiskt läsa lite.
annars vet jag inte. jag har för mig att jag hade nåt intressant att berätta. men nu minns jag inte. puss

haha

hihihi
jag måste bara skratta. för det gör man när man är glad. och eftersom jag inte har ett riktigt skratt så skriver jag haha istället.
jag är glad för mitt liv är så bra, så roligt och bra och just nu är allt bara perfekt. men jag har svårt att njuta av det dock för jag har ingen tid till att njuta. sover,jobbar äter när jag inte gör allt roligt.
men det gör  inget för jag njuter nu! mitt liv är awesome. precis just nu. såhär kan det få vara, alltid!
pusspusspussX1000!
:D
:)

oh happy day x2 :)

onsdagen och fredagen (idag) den här veckan var de bästa dagarna på länge.
vi börjar med onsdagen, jag var på alla lektioner, hände rinte ofta. det gick BRA på matteprovet som jag trodde jag skulle få IG i, robban åkte samma buss och stod vid oss, lite coolt. gick till tatueringstället och sen gick jag ut på kvällen, asnice! helt lyckad dag helt enkelt
och när jag trodde att det knappt kunde bli bättre, så slog den här dagen det lätt. jag missade dock skolan och jobbet vilket inte var så jävla bra men jag tatuerade mig för första gången :D så jävla snyggt! jag har gått och varit lycklig över det hela dagen. sen när står i kön till popcornen för att se en mysig film med jenny, så spanar jag in en het kille som står precis bredvid mig, kort svartklädd , svart långt hår. jag tänker "mm, han ser ut att vara ashet, kan han inte bara vända sig om så man får se hans ansikte" då vänder han sig om bara för det och kollar rakt på mig såklart, och ja jag kan ju säga att han hade ett rätt bra ansikte. det var ju ffs Dregen! :D fatta happy jag blev då. sötis han var. han var med pernilla :) det var verkligen pricken över iet. :) när jag verkligen tänkt ut en plan för att lyckas träffa han, så dyker han upp sådär! underbart underbart.
livet kunde inte vara så mycket bättre just nu :)
<3

RSS 2.0