wohoo

tjohoo.
nu är man på åland igen :D känns alltid som sommar på riktigt när man är här. men det blir bara helgen sen blir jag hemma ett par veckor, så jag ska passa på att njuta och ha det lövely..
idag har varit en härlig dag, solsken med bra umgänge. blev lunch på fresco med malin och madde, sen en hel dags shopping (nu är man pank igen typ) som avslutades i en park med fika. sen satte jag mig på bussen och drog iväg. hade sällskap med herrskapet som ska ha den stora festen på lördag, så det var trevligt. Sedan kom Linda med sin lilla gröna och hämtade upp mig och vi körde runt och gled. träffade robert och chillade och nu är vi i lägenheten. dricker en cider och försöker få ihop lindas nya Macbook. går sådär.
hörs later, party on! det ska jag !

why don't you let it be?

tjoo
idag har varit en lugn dag, skönt. uträttat lite viktiga ärenden under dagen, hälsade på jobbet också och fick min biobijett. då släcktes allting ner i hela centrumet, lampor, maskiner, rulltrappor..allt. haha lite läskigt efter att man just sett Wallander-hämnden där detsamma händer, haha. :) Ikväll skulle vi hitta på något men ingen orkade så jag har tillbringat aftonen med att bläddra i kataloger och beställt min studentpresent från mina grannar från deras företag. fixk beställa vad jag ville men inte "för dyrt", det var svårt så jag kryssade i lite allt möjligt. smink och sånt.
nu ska jag snart packa en liten väska tills imorgon, för då bär det av till åland igen. Även om jag helst av allt skulle vilja vara i göteborg imorgon  och hela helgen mer än något annat så blir det inte av. kommer ha sån ångest men jag ska försöka göra det bästa av tiden på åland iaf. Ska ju på 50-års fest på lördag :D så imorgon ska jag köpa en ny fin klänning till dess. Ska möta Madeleine i stan för lunch och shopping vid halv två, sen åker jag direkt till åland vid sextiden.
åh jag känner mig så kreativ just nu. känner verkligen för att skriva, borde ha en laptop! har ju ingen dator med mig så ofta. dåligt! köp en till mig?
 
nej nu ska jag spela lite schack! vi ses på arken på fredag. peace out people.

\/

midsommar

Hello people!
hemma igen efter nästan en vecka på åland. Den har varit sjukt bra. saknar redan lite. I onsdags när vi kom dit blev det utgång till Dinos på kvällen, som slutade med en överförfriskad Jenny :)  men det var kul ändå. Sedan tog vi en dags vila och sen var det Midsommar! med massa ospridda planer beslöt vi oss att efter midsommarmiddan dra till alex nya place och förkröka med lite folk. det var riktigt trevligt och sen begav vi oss till två krogar och jag fick en karatefylla. Minns några jag hängde med, men thats it. allt annat är snurrigt. Haha, men kul hade jag. sjukt ändå att man kan glömma så mycket. Tur att jag har Jenny som i princip fungerar som mitt minneskort :):)
Dagarna efter det har det varit lite sol och bad och mycket häng hos alex samt min kusin Williams 16-årsfirande. hann träffa en hel del människor och reconnectade med en mycket god vän. im very happy for that. <3  åkte därifrån tidigt imorse helt död och kom hem vid elva tiden. tänkte vila lite, vaknade upp vid halv sex. haha helt slut. Det har varit ett par sömnlösa nätter på senaste tiden så ikväll ska jag nog också sova rätt tidigt. Orkar inte ta mig någonstans mer ikväll. Sa jag att jag stukade foten, igen! gör det i princip en gång i halvåret, samma fot. Så jag har lite gångsvårigheter. haha. hände tydligen under midsommarnatten.
 Ja det var skitbra vecka, och nu är jag ledig fram till söndag igen. Skulle ju till metaltown. hittade några fler som skulle åka men inte hade boende. Fick med mig cornelia och bianca ett tag men dom letade boende och fann typ ett för 3000, men bara för två pers. så jag antar att om jag inte vill betala ca 5000 och bo själv så blir planen att inte se Manson :( det suger stenhårt, men det känns som jag inte riktigt har något val! ;(
 Men då finns möjligheterna för the big party jag skulle gått på på lördag, fast nu vill cornelia och bianca ha med mig på en tripp till landet. vilket låter mysigt, så vi får se hur det blir, can't decide!
 Nu ska jag upp till rummet och spela något av spelen jag fick av min kusin till mit ps2, hihi. blir mys.

bye now. puss

don't bother

wohooo
idag har det varit fint väder. och imorgon reser vi igen. taggad! håller på och fixar med mina kläder och packning, ska upp tidigt imorgon!. idag har jag spenderat hela dagen i staden med bianca och bränt alldeles för mycket pengar, nån tusing. på kläder, som jag inte behöver. haha as always.l Bianca kirrade jobb också, jag måste också fixa :) verkade ju gå lätt som en plätt det där! Imorgon är det som sagt åland igen, med mycket party som väntar. tyvärr börjar cashen rinna ut men vi får vara ekonomiska! det blir midsommar firande och födelsedagsfirande och massor av sånt! sen någon gång nästa vecka åker jag hem igen för  att planera metaltownresan. har en liten liten tanke på att ställa in allt. jag har inte fixat boende, tågbiljett, festivalbiljett ochg jag har inga pengar, är sjukt oplanerad. men det är ju ,manson. Ja tar tag i det nästa vecka. Hoppas allt löser sig!
nu ska jag packa lite mer:)
cya tomorrow bitches

svennebanan

tjooo
måndag idag. verkar som mit jobb behöver minst folk då, får jobba typ jämt men inte måndagar. jahapp. så det har blivit en skön och slapp dag och jag har vilat ut mig ordentligt. nästan lite för ordentligt. lite uttråkad är  jag allt. ska käka en god middag med min fader och sen ska jag försöka hitta på något roligt. Imorgon eller ons blire ju åland så!
cya soon.

I wanna hold you tight

haha påminn mig att inte skriva inlägg på fyllan. eller sms. eller något över huvudtaget för den delen. ojoj. torsdagen var spännande. däckade kort efter mitt lilla inlägg och vaknade upp halv sju för att ta mig till skolan, asbakis/full och sjukt sliten. hämtade mina betyg, snitt 16, 1 så jag är nöjd! sen däckade jag. sov ungefär hela dan coh hela kvällen. haha
  I lördags jobbade jag igen och på kvällen blev det utgång istället för välkommenhem-fest för jesper. först förade vi hos Madeleine och sen drog vi till ett nyöppnat ställe i gamla stan. det var sjukt kul, träffade jesper som vart borta i ett år, massa andra underbara vänner och shakade loss på dansgolvet halva natten. Idag var såklart mindre roligt, men ändå helt okej. jobbade till halv fyra och sen följde jag och pappa med linda och ellie (som bott här ett dygn för att Linda har köpt en ny bil) till danderyd för att visa dem vägen hem. haha Lindas första gång i sverige, med en ny bil. ni kan ju gissa hur det gick. Imorse när hon skulle köra mig till bussen körde hon på på vänstersida av vägen, lite scary. haha. Aja
  sen dess har jag segat igen, slitsam vecka. Imorgon blir det nya tag. har ingen aning om vad som händer än men planerar på en lågn sovmorgon :) har jag inte haft på en vecka nu!. tjo


btw, någon mer som hakar på metaltown? come on!

like i knew you would

helooo
är hemmos hos jonas i å-berga centrum- vi har haft en helkväll  här, på tommys, på after oh sen hit igen- nu väntar vi på mer folk. vi ska köra hela natyten. ska nämligen ta en buss vid halv åtta till skolan för att hämta mina, betyg. scary..sen ska jag sova, sen får vi se. jonas är på g. ses sen

it better to push something when it's slipping

hallloj! sommaaar. fan, vart är det härliga känslan jag faktiskt alltid brukar ha såhär års? borta!? är det pga av att jag tagit studenten och min framtid är oviss? är det vädret? eller är dte nåt helt annat? vet faktiskt inte, lite av varje. men jag tror stenhårt på ljusbehandlingar så jag tror det är vädret. var är solen?!
   hursomhaver. jag har varit duktig de senaste dagarna. jobbade nio timmar idag och igår. dvs hela dagen. nu inser jag att det faktiskt inte bara är ett extrajobb utan det enda jag egentligen har som jag gör, iaf för tillfället. och jag kan inte bara stå ut med att vantrivas. så jag försöker göra nånting åt det. men så mycket irritation jag haft på folk de senaste dagarna har jag inte haft på länge. men det går i vågar. vi får se hur det löser sig. en sak som är säker är att jag uppskattar mina lediga dagar mer :) idag fick jag en kvarts rast på nio timmar! en kvart! då skulle jag hinna äta frukost7lunch/middag och orka hålla igång och vara snabbsnabbsnabb på jobbet. tydligen räcker det inte med att jag redan är typ snabbast. haha aja nu orkar jag inte tänka på det.
   igårkväll var vi hemma hos the twins och myste och pratade old times. det var supermys, som vanligt. vi läste våra brev vi skrev tillvarandra om våra söta killproblem och liknande. haha så underbart<3 var man inte sötast och som mes oskyldig i sexan liksom?:)<3<<3 Sen när jag kom hem vid halvtretiden efter att jag och maddo stått och snackat skit på skolgården skulle min kära broder upp och hoppa och åka till turkiet. så orättvist. han reser alltid. jag reser aldrig! aja nu njuter han i värmen :)
   ikväll var planen utgång. men det ena gänget bangade och det andra gänget kom jag på att jag inte hade numret till nån i, haha hur smart får man bli? så det blev chill. imorgon ska jag jobba igen, men bara till fyra. sen ska jag till åkersberga och röjja!!! see you there!
pusss!

blank and white


hola!
idag är det måndag, nästan en vecka sen studenten. jisses vad det går snabbt när man inte har skola eller något sånt. Förra veckan var grymt hektiskt. på måndagen hade vi ju klassens dag och jag stressade runt som en galning och fixade alla småförberedelser inför den stora dagen. Sjävla studentdagen var väldigt lyckad. underbart. började med champagnefrukost, samling i skolan för tal etc, fotografering, lunch och avslutning i aulan. sjukt underbart men overkligt. sedan sprang vi, som den allra sista klassen ut och skrek av glädje på skolgården i spöregnet, och firades av vår familj och vänner. sedan var det ett snabbt ombyte till flaket som var grymt. vi fick köra mit inne i city, med grym musik och ashärlig stämning. definitivt höjdpunkten på dagen! Därefter kom jag och jenny hem till mig som dränkta katter och gjorde oss snabbt iordning för min mottagning som bestod av alla my wonderful kära, sjukt god mat och mycket presenter. efter denna långa dag var det slutskiva, som var i en grym lokal och alla var glada.
   Efter denna utmattande dag vilade jag upp  mig i nästan ett dygn, meddans jag tokstressade för jennys present. På torsdagen var det en heldagsjobb och sedan stack jag till Jessica som tog sin examen, och firade. efter det bar det av direkt till åkersberga för att kommande dag fira jennys student. Det regnade tyvär också när de sprang ut men jag stod där med plakat ändå. sedan blev det ännu mer mat och dryck, och fest på kvällen. kom hem sent och vaknade tidigt i jennys säng för att åka upp och jobba på lördagmorgonen. sjukt slitsamt. Efter jobbet skyndade jag mig till fornanders på inflyttningsfest. Sen sov jag.
  och nu har jag väl mer eller mindre vilat ut i två dagar. igår chillade jag hela dagen, och på kvällen var jag på bio med några töser och såg Änglar och Demoner. asbra. Idag har jag inte heller gjort mycket. väntat på att jobbet ska ringa och säga att dom vill ha dit mig men icke. om en halvtimme ska jag iallafall åka iväg till gymmet med corre, kan behövas efter en vecka med massa onyttigheter!

well, cya soon. byebye. summer is coming.


på vårt flak! nu har vi tagit studenten!


sjung om studentens lyckliga dagar

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!!!
2 juni 2009
Nacka gymnasium
SM3


this is blood all over me

herregud vad jag är kär i devour låten. alla andra också men den är verkligen så stark! kan inte sluta lyssna.

hursomhelst, idag var dwet strålande väder. fick sluta tidigare för ingen vill köpa burgare när dom kan va i solen. så en kort dag sen har jag kommit hem och städat inför tisdag, som det för övrigt blir asdåligt väder med regn på.! WOHO! men det blir nog bra ändå.
något som dock
INTE är bra som jag nyss upptäckte var att min studentklänning fortfarande har sin larmknapp kvar. äh, tänkte jag, är väl bara att få bort. men nej omöjligt. och problemet är då att jag kan ju inte gå tillbaka till den superdyra affären med en larmad vara och be dom ta bort den, dom kommer ju självklart tro att det är stöld (för vem glömmer att larma av en vara när man säljer den?) och jag har såklart inget bevis eftersom jag slängde kvittot nyss!!!! jag döör. hur ska jag lösa detta? planen är att ringa dit och förklara, men en affär som den lär ju snarare beslagta den och anklaga mig för stöld. så frågan är om man verkligen vågar? så även om jag blir av med den eller inte ens vågar gå dit måste jag isåfall hitta en ny klänning, och jag har bara nån timme på mig imorgon! AHH panik!!!!! what the fuck am i supposed to do?! help someone?
innan jag kan fixa det här har vi klassens dag och ska ha picknick imrogon hela dan, vilket jag såklart inte vill missa, sista grejen med klassen. men efter det då jävlar. jag måste lösa det på nåt sätt. fan

aja, nu ska jag fixa och trixa med min ipod. glömmer problemen för ikväll, det kommer nya imorgon.

puss

RSS 2.0