Fuck off

ta er nånstans, äntligen slipper jag er äckliga människor.


Don't you start no fight

hejsan!
idag är det söndag och jag vaknade upp av att det var mörkt ute. Sen tittade jag på klockan som visade 17.20. jisses! haha, borde inte suttit uppe hela natten och haft girlietalk med bianca över msn. haha, men sen visade det ju sig dock att klockan egentligen bara var 16.20, men ändå!
Sen kände jag hur dåligt jag mådde, så har bara varit hemma idag och chillat framför tvn. lite segt, jag som hade planer on my day off! jaja. hoppas jag inte blir riktigt sjuk nu inför nästa vecka.
Annars har helgen varit ganska bra. I fredags var vi ju hemma hos madde på världens godaste småplock/middag och firade hennes 19-årsdag lite i förväg, och sen stack vi till Collage. Var faktiskt mycket bättre än jag trodde, fördomsfull som jag är. Asbra musik, skön stämning och ett jättebra ställe. me like. Kom väl hem runt fyra, la mig halv fem. Tyckte jag var rätt nykter ändå men fan vad det var jobbigt att jobba igår. Jag fattar inte hur jag alltid kan må så dåligt. Nej usch nu tänker jag aldrig mer dricka om jag jobbar dan efter. Eller iaf inte om det är löningshelg med barnfamiljer som skriker hela dagarna. haha usch, Så efter det passet var jag bara hemma igårkväll också. Rätt skönt, men lite tråkigt.
Och så är det jobb imorgon också. Men sen är jag ledig en vecka =D woho. ska bli najs som fan. ska se till att inte förkyla mig mer nu bara.
Jaja, nu kom the family hem från åland så jag ska kanske gå och vara lite social. we'll see. är segare än segast, både i kroppen och i huvudet.

PUSS!

please stand up, please stand up!

hi!
whats up? sitter och lyssnar på lite lapdance musik som får mig att vilja dansa, woho. var inte på stripaerobicsen igår som jag tänkte, och orkade inte gymma idag heller. Blev dåligt med det den här veckan. kanske hinner man på söndag?
Igår var jag iaf ledig och var i stan med älskling och shoppade lite. som vanligt fann man massor men tänkte att man skulle spara pengarna, men slutade ändå med att man spenderade det sista på mat och andra godsaker :) hehe. köpte tre filmer, chokladpudding och chips och cola och hade en myskväll hos mig igen :) nakna as always ;D eheh
nästan så att det känns ovant att va själv nu när lilla jennypenny inte är här. ;( jaja. köpte iaf en ganska bra skräckfilm och en som var den mest wierda film jag nånsin sett. fattade inget. jaja billigt vare!
Idag var det jobb från 12-19.30 igen. eller ja, en liten sovmorgon fick man ju :) kändes dock ändå väldigt tidigt. Och imorgon blir det jobb från elva igen! Sen bär det av direkt till Madde på mingel och sånt och sen ut antagligen. Är faktiskt ganska sugen på att festa loss men ska ju jobba på lördag så vi får se hur crazy det blir :)
Drömde btw världens konstigaste dröm, och även om jag ofta drömmer sjuka saker så glömms det ju snabbt bort. Men vissa drömmar kan jag inte släppa och det känns som att det finns nån anledning till att man drömmer dom, eller? Något omedvetet iaf måste det ju vara, vilket gjorde den här drömmen till något riktigt creepy, på ett snuskigt sätt. hahaha. aja, tänker inte beskriva mer än så:)


hihi sötisar, ett år sen <3


Well well vad ska man ha på sig imorgon kväll då? Kvällens I-landsproblem.

I want to come and see the show

Hola igen!
sitter och tråkar. Har just avslutat ett låångt parti schack mot Andreas, och trots hans evighetsförsök vann jag igen :D fattar inte varför det gick som det gick när jag tävlade i skolan. Haha. Det är så sjukt kul. Vissa behöver sporta, röka, sova eller liknande för att koppla av men jag behöver spela spel. Jag mår bra av det. Kopplar bort annat och bara njuter :) hehehe. nerd
jahapp, imorgon var man då ledig. Och jag sitter och har inget att göra fast jag kan va uppe hela natten eftersom jag har sovmornis! Om det har gått så långt att man lika gärna känner att man kan gå och lägga sig för att man inte har nåt att göra, har man då inget liv? eller är det det som kallas liv, när man lägger sig i tid och jobbar hela dagarna? Isåfall vill jag nog inte ha ett liv..
:D

tänkte bjuda på lite mer bilder från senaste tiden. tar ju knappt kort längre men lite har jag nog :)


Såhär glad var Madde i lördags :)

Titti, Bianca & Corre på Cornelias födelsedag i medis. :)

Jonas och Timmo inte så nyktra på rockkryssningen.

Me and Anni hemma hos titti på kräftis :)

Jag själv på spontankryssning :) hihi





så det var allt jag hade att roa mig med för tillfället. Nu ska jag nog sova ändå och tända ljus, en ny ritual jag  börjat med, ljus rocks!

shut the fuck up

tjoho
idag har jag jobbat ett sånt där långt pass och kom hem och var helt slut. dock med lite glada hälsningar :)
Det är höst nu och allt flyter på trots att jag inte gör så mycket, skum känsla.
Har blivit väldigt svart/vit/grå på senaste tiden, time for a change?



don't bother to resist

tjohoo
måndag och ny vecka, och jag är bäst på att uppdatera!
Helgen gick snabbt, som vanligt. Fredags var det en lång arbetsdag och sen skulle det bli movietime men det ställdes tyvärr in så jag var hemma och kikade på idol. Tyvärr har jag ingen rolig favorit så inte riktigt lika intressant men det funkar en seg fredagskvälll.
I lördags var det jobb igen, kaos alltså. fick min lunchrast halv sex(när jag slutade alltså). PÅ kvällen var vi hos Sandra och förade i lägenheten, taggade till på utgång. Men väl inne i stan åkte vi mest runt och sa nja till alla ställen så det slutade med att vi drog hem vid halvtvå efter många turer i tunnelbanan. haha
Dock gjorde det ju att jag inte bara sov bort gårdagen, utan vaknade i någorlunda tid och tog en tripp till Sickla med Corre och köpte lite presenter och sånt :) Senare mötte jag upp Jenny, åt en brakmiddag och såg "bröllopsfotografen" väldigt söt film men lite oskönt slut. Men den var bra! Efter det stack vi hit hem till mig och hade en intim natt tillsammans med tända ljus, nakenhet och lugna favoriter, rawr.. Jag har kommit på att hon är som min pojkvän, fast en söt liten flicka. Vi ses allt oftare, spenderar många nätter tätt omslingrandes tillsammans och allt sånt där. hihi. Hon är dock lite för smal för mig insåg jag inatt. I need som muscles :D
Idag har jag också jobbat, dock fick jag en skön sovmorgon. Så det blev ett kort pass på ca fyra timmar. Fick agera lärare åt en ny tjej, rätt kul. Mitt ansvar om hon inte kan allt nurå..hehe

Yepp that's it, har kommit på världens bästa idé för en ny bok jag vill börja skriva på. .Men jag har ett svårt dilemma. Kan man vara hur ärlig som helst och ändå försöka trycka den sen? Lämna ut namn och skriva om saker som tillochmed kan vara på gränsen till olagliga? Det är alltså inte ficiton jag vill skriva om utan verkligheten. Men det är ju så himla tråkigt att köra safe och göra den mesig bara för att jag är orolig för vilka som läser? Jag är ju trots allt inte en världskänd författare än..;)
Nej det måste jag grubbla på ett tag, vill ju ändå att folk ska läsa det jag skriver :)

nu blire rummet och mys. Har btw fixat wackenbiljetter nu. TAGGAD! bara ca 300 dagar kvar. tjoho!

bjuder på en bild på sötissandra från i lördags! puss!


satisfaction

halloj!
idag har jag  inte gjort mycket för världen. Jenny kom över sent igåtkväll och hade med sig en massa chips & dipp & cola (passade bra sådär efter träningen, haha) så vi låg uppe sent och kollade massa bra filmer. Bland annat min nya Pineapple express, som ägde hårt. skitbra var den!
anyway, gick upp vid halv tre idag då jenny pallrade sig hem ungefär, sen har jag mest chillat. Spelat lite gitarr (försökt iaf) shit vad man glömt mycket, inte kul. Det här vill jag öva upp igen!
Mamma kom nyss hem också och sa att morfar åkte akut till sjukhuset idag, inte bra:( hoppas han mår bättre nu.

nej nu ska jag läsa lite tror jag. ha en mysig kväll!
puss&kram

I don't want to live my life again

Halloj!
sitter och stressäter lite microvärmdmiddag, mums. Blev så att jag fick jobba idag (såklart) men jag lyckades iallafall komma iväg nästan vid fyra, så kom hem för en timme sen. Det var fan kaos på jobbet idag. Bråk och tjaffs och helt plötsligt stack en viss person bara från allting. Det är inte okej, alla är ju liksom beroende av varandra, men vi klarade det fint ändå. Jaja, annars var dte ju asmysigt väder när jag åkte hem. Upplever ju aldrig dagsvädret känns det som, antingen jobbar jag eller sover bort det :D
hehe, jaja. Spelade nyss lite the sims också, fan vad kul. Fast jag måste säga att jag är mer aktiv och seriös i spelet, hmm.
Nej nu ska jag byta om, ska sticka iväg på stripaerobics med Cornelia, need some excersice!
puss o kram skumbanan.

Year by year am I the only one

halloj. dålig update såklart. men det har varit så sena nätter och slitna dagar så har inte orkat. Men nu ska jag ta igen det!
Måste ju berätta lite om rockkryssningen. Den var asbra. Kände redan i terminalen stämningen, när verkligen alla 3000 pers hade lååångt hår och smink (killar som tjejer alltså), that's a dream world. Vi krökade i hytten, sprang runt i korridorena, såg massa bra band (crashdiet, necrophobic bla) och satt i baren osv. party. dock däckade halva vårt hytt sällskap halv tolv men jag och timmo körde ändå. Sov på en jävla soffa(fattade inte att man kunde veckla ut den till en säng, haha) och på fredan gick vi mest runt och vara bakis och kollade på folk och band. allt som allt mycket trevligt och borde definitivt göras om! satt och klippte ihop en underbar video som sammanfattar kryssningen ganska bra, en svennebanan rock version ;D
Sen var det lördag, jobb och party för cornelia. skitmys, såg massa roliga människor ute man inte sett på länge på medis och sen på natten åkte jag hem och sov med jenny.
I söndags var det en deftinitv bakisdag med chips och oväder. Och igår var jag också hemma, städade och donade i mitt rum och fixade saker. Asskönt!
Idag var jag  taggad på mycket, jobbade 11-19.30, och sen var planen att gymma men känner mig helt slut och sjuk (fuck) så jag åkte hem och har spelat the sims hela kvällen, hehe :) kul
Imorgon skulle jag inte jobba, men nu skickade jag ett mess och sa att jag kunde det iaf. Och antagligen kommer dom inte se det förrän imorgon bitti (typ sex) så jag vet inte om jag ska jobba eller inte förrän då. Kul. Antagligen kommer jag bli väckt skiittidigt. jaja.

Nu ska jag sova tror jag, eller åtminstone nästan. VIll bli frisk och pigg igen!


Sweden rock cruise, i början.



Utgång i lördags. Me, Johan & Anna.

puss

It strange what desire makes foolish people do.

tjena
är så jävla trött efter en lång helg med litet sömn så jag orkar inte skriva så mkt, tar det imorgon. Nu vill jag bara krypa ner i sängen och fortsätta The Heroin Diaries, sjukt bra bok!

imorgon är jag ledig så jag tar en lång sovmorgon. puss & godnatt.

tack som fan!

heeeeeeeeej whats up!?!?
själv sitter jag med mig själv och försöker tagga till inför imorgon! om jag inte hade jobbat hela dan och haft världens värk (så går det när man tränar hårt) så hade jag nog lyckats men just nu vill jag bara sjunka ihop. haha.
Ikväll har iaf Sandra vart här och lekt :) eller vi har faktiskt varit seriösa, hon hjälpte mig finputsa mitt cv så nu är det skitsnyggt, tog typ nån timme! men nu lär jag ju fixa jobb wherever, tjoho! haha nja.. Sen spelade vi iaf tv-spel igen, tjo va kul. Har ju lånat massa ps-spel från min kusin (läs:tagit hem föralltid) så nu provade jag ett jag inte trodde funkade men det funkade prima! nämligen the sims. så jääävla kul:D:D så sånt blire mer av!

Nej nu fick jag just reda på världens nyhet om ett litet födelsedagsfirandet som äger rum imorgon, fuckelifuck. osis.
Men jag får iaf festa loss med my homies på galaxy hela natten. kommer bli så jävla gryymt! Så imorgon vid den här tiden står vi antagligen och headbangar till nåt haveymetal band med inte alltför många hjärnceller kvar, men fyfan va kul!

yeyeye tagg tagg. Höörs! puss!


dom här grabbarna ska vi bl.a. se imorgon :)

just a car crash away

tjohho
tänkte inte skriva så långt bara säga hej typ! Idag har varit en låång dag. var så jävla trött imorse, inte lätt att vakna nio när man vart ledig och sovit till fyra i helgen alltså. men det funkade. jobbade till halv åtta nästan sen bar det av direkt på gym med cornelia. Körde lite styrka och ett corepass. fyfan jobbigt var det ju men ändå skönt. måste bli mer regelbunden så man verkligen klarar av det. finns ingen bättre känsla än när man orkar mer och mer. händer mig dock inte alltför ofta eftersom jag aldrig kommer så långt innan jag lägger av, haha. jaja.
sen stack vi hit ett tag och åt en sen middag och nu känner jag redan hur min kropp värker så jag funderar på att redan däcka i sängen. Helt okej ändå.
Är fortfarande less på att manson inte kommer men jag ska förtränga det ett tag nu och låtsas som allt är super :D annars äre ju faktiskt bra. Imorgon blir det jobb igen, börjar två. skönt. Sen ska jag träffa sandra och SEN äre torsdag och sweden rock kryssning! taggad!


Sötungen fyller faktiskt år på söndag också, vad köper man åt en liten 19-åring?

white noise/black silence

hello darlings

Måndag igen då och här sitter man och inte vill lägga sig för när man vaknar är det jobb igen. isch då.
Helgen var super allt som allt. Stack ju i fredags, astaggade på båten och sen kom vi fram till Linda och började förandet nästan på en gång med Lena. Sen joinade Linda och Ellie och i slutet tydligen några andra som jag knappt minns. askul var det, sen stack vi neråt stan och drog till dinos en sväng och sen till arken. Träffade många av mina älsklingar så det var skitbra. Sen drog vi hem till Linda och sov i två små soffor.  När vi vaknade var det som vanlig ordning bakiskäk på hesburger, och sen drog vi oss hem till stugan. Med taxi dock, var ju förjälva väder. höst fyfan.
Lördagskvällen var vi ännu mer taggade och festade till det rejält och tog sen en taxi in mot dinos och mötte upp lite vänner. Jävligt kul kväll, bra band, slutade dock (tyvärr) hos Linda igen, men det var nice ändå :)
Sen igår drog vi oss sega hemåt och idag har jag också vart ledig. Sov alldeles för länge såklart och gjorde inte så mycket vettigt förrän nu på kvällskvisten då jag och Madde hade myskväll hos Sandrew med cola och godis. Fan liksom. Klarade nästan en hel dag utan cola men mums vad gott det smakade. det är min livsenergi.  Och det behövdes för jag var så jävla depp, eller jag är det forfarande. Drömde mycket konstiga och deprimerande drömmar inatt och när jag vaknade kände jag hela tiden att det låg något deppigt i luften. Och mycket riktigt, snabbt får jag reda på att Mansons konserter i Sverige är inställda. Orsaken är dock oklar men fyfan alltså. Jag hade sett fram emot det som fan, även om jag inte riktigt vågade hoppas på att det skulle ske. fuck fuck fuck. Jag vill inte återlämna biljetten :( funderar på att spara den i hopp om att allt ändras och han kommer ändå! fucking shit.

Jahapp, vad ska man då se fram emot i höst egentligen? Var ju det som var ljuspunkten!..:(
Men om tre dagar kommer äger iallafall rockkryssningen rum, vilket antagligen kommer bli awesooome. Men innan dess ska jag gå runt och hata världen lite.



på bussen påväg till färjan i fredags. Asheta och förväntansfulla.
;)


How can I ever settle down when the world is full of beautiful guys?

...

RSS 2.0