Peace and looove

klockan är 23.20. om ett dygn är vi i fucking borlänge på fucking peace and love och har fucking askul, :D
fan va najs det kommer bli. vi åker imorgon om typ 10 h :) och jag har ungefär 3 väskor och plastpåsar och liggunderlagg och sovsäck,  PLUS att jag ska få i 24 öl i en av väskorna också, lyckat. men hur som helst kommer det här bli en lyckad festival, det känner jag på mig. det är sommar och bra musik, vad kan gå fel?
:)

hursomhelst så är jag inte ett dugg utvilad fast jag borde vara det. jag har sovit som en tok och igår var det chill för john fyllde 18, asmys :)
midsommar var helt lyckat och allt är jävligt bra just nu. fan, hoppas ni har det likadant.
men peace out allihopa så hörs vi om en vecka typ!

\/

Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR GOTT FOLK!
sommar, grönt gräs, glada melodier och sill och potatis och allt det där. Inatt var det ljusaste natten och idag är det midsommar. Alla är glada och livet kunde inte bli bättre.
det är så det ska vara.
fast jag har inte den där riktiga känslan, som jag brukar ha. inte humöret heller. det känns som en vanlig stressad dag som sedan sups bort och glöms bort. fast jag ska inte tänka negativt. för jag är så jävla snygg så så fort jag går förbi en spegel blir jag glad igen. eh.ja så är det.
nej nu fan ska jag gå ner och äta god mat och sedan ska jag parta järnet och njuta av sommaren, aå peeeace out people!

(den här bloggen är ganska oseriös)

Shoo

yoyoyo'
jag tänkte passa på att fixa en blogg nu när det är sommar, istället för bilddagboken då jag inte kommer vara hemma och kunna ladda upp bilder jag tar. så enjoy my life änyway här.
eh ja, välkommen



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0