Bangkok

okej. Bangkok

En trött taxiresa in till huvudstan och snart var vi framme i den hektiska trafiken. Gaalet stort och hektiskt. Vi började med att möta upp Marcus, Jonas och resten av gävlegänget. Käkade lite thai och sen smet vi in på deras flashiga hotell. Vem möter vi där om inte Sandra från Birka, igen! haha. Fett sjukt i den stora stan. Vi gjorde oss hemmastadda. Jag delade rum med Marcus och Johannes. Fett mysigt. Stor pool på hotellet och allt. Låg och stekte lite. på kvällen gjorde vi oss i ordning. Blandade buckets och beställde roomservice och satt och njöt på vårt fina rum. Sen taggade vi till och drog ut på bargatan. Till en ascool bar med massa neonlysen och halsband som lyste och allt möjligt. Där blev det buckets, en massa dans och en fett kul kväll. Fortsatte festa på gatan och försökte köpa öl av thaiare men tillslut sent på natten kom vi till hotellet, festade vidare och sen somnade jag och marcus tätt ihop :D

Dan efter sov jag och mackan typ hela dan. Vaknade sent och åt en schysst hotellfrukost och låg sen vid poolen en stund. Det var en jävla massa smyg eftersom vi egentligen inte fick va där. men ingen märkte eller brydde sig. Senare bestämde vi oss för att åka till ett av de stora shoppingcentrumen i Bankok som låg i närheten och det var GRYMT! så sjukt stort, billigt och det fanns ALLT. gick runt och shoppade galet och var lycklig. tog en bärs och sen åkte vi tillbaka. Gjorde oss i ordning och sen var det buckets som vanligt igen :D Denna kväll blev dock helt galet. Vi kom till en gata (gaygata men det fattade inte vi) och jag och marcus drog in på en krog som vi trodde att resten följde med på. men dom tappade bort oss så vi två gick in själva och tyckte det var konstigt att det gick massa thaipojkar i bara tajta underkläder. En kille frågade marcus vem han ville ha, och vi blev lite suspekta. Sen helt plötsligt en trappa upp var det en stor scen och massa publik så vi slog oss ner, beställde en svindyr drink och fick order om att inte fota. Sen kom lättklädda thaipojkar upp en efter en och visade upp sig och gubbarna/männen i publiken satt upp olika poängskyltar. vi typ "wtf?" och trodde att dom typ blev sålda men det visade sig senare vara nån slags skönhetstävling. hahah. sjukt kul iaf. Sen hittade vi resten av gänget och bad en taxi köra oss till en fet klubb. kom till ett ställe där man var tvungen att lämna in kameran till nån random kille och sen få gå in, dyrt inträde också. vi bah nej tack och tog en ny taxi och bad han köra oss till ett nytt bra ställe. tog aaslång tid och när vi stannat såg vi att vi kört runt och kommit tillbaka till exakt samma ställe. man bah wtf!? det var ju bangkok ffs, nåt annat måste ju finnas? men vi gick in och det var riktigt bra drag. en slags catwalk med pålar som vi dansade vid och marcus klättrade högt upp och var påväg att bli utslängd. Men sjuuukt kul i vilket fall, fan vad vi röjde!

Nästa dag var jag och linda tvungna att leta nytt boende, betydligt mindre och sunkigare, men låg mitt på khao san road vilket är en känd gata med massa bra shopping, stånd, barer etc. Sen blev det ännu ett shoppingcenter och killarna köpte ipads meddans vi handlade allt annat möjligt :D käkade världens mäktigaste glassportion på en cool glassbar. Kändes som jag skulle spy men så värt, fick iaf i mig halva.:D Sen hängde vi lite i spelrummen och tillslut åkte vi tillbaka hem. En sista middag med gänget innan dom skulle dra på en mysig bar. Sen gick vi, marcus och jonas till en bar med liveband och hängde och snackade skit. ett tråkigt avsked.

Nästa dag var det jag och linda och vi bestämde oss för att åka till ett stort  känt akvarium i ett shopingcentrum (fatta då storleken på hela centrumet!). Färden dit var ju inte det lättaste eftersomalla tuktuk förare fått för sig att vi måste ha minst två stopp på vägen dit( hos olika juvelerare, resebolag etc) så dom ska få bensinpengar. ganska sjuk deal men TILLSLUT kom vi fram. VI tog ett paketpris och gick runt och såg ALLT om undervattensliv. fick gå "backstage", åkte båt genom en hajbassäng, fick fiskmassge (kittlas som fan) och såg allt! Hur häftigt som helst nu när jag blivit lite insatt i undervattenslivet. en häftig dag so, avslutades med lite mer shopping på bangkoks gator innan vi drog oss vidare till khao san.

Sista dan i bangkok och vi åkte runt med dom välkända båtarna och såg bangkok från sjön. Hade världens sötaste guide som också berättade att kungen låg på bangkoks sjukhus just när vi åkte förbi. det var jättefint och vi vandrade runt lite. Tyvärr började jag må väldigt dåligt så var tvungen att dra hem snabbt och låg i sängen resten av kvällen. Inte så bra sista dag kanske men tillslut kunde vi iaf gå och käka en bit mat. :)

Nästa dag var det bara packa allting och säga tack till två underbart sköna månader i thailand och allt häftigt vi gjort, för nu var det dags att åka till ett nytt land, en ny kontinent med helt annan kultur och människor. VI var påväg till lindas drömland och något jag visste alldeles för lite om, landet down under. Australien!!! :)

Kommentarer
Postat av: Erika

tycker du är lite dålig på å svara på kommentarer :P menmen. nu har jag läst igenom alla dina inlägg på första sidan och hittade nån gammal kommentar som jag skrev så antar att jag har kommit ikapp dig nu ^^;

2011-10-17 @ 14:22:57
URL: http://ladylemiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0