Ao nang, krabi

Hello darlings.
Har haft en skön vecka med mycket mys, lite inflyttningfest och lite höstkänsla. Mysig iaf. dock blir morgondagen och nästa vecka hektisk igen men det är fortfarande söndag (typ) så ska inte stressa upp mig än!.


nååå, lite om nästa destination från resan. Ao nang (detta var i mitten på januari alltså).

Vi kom till ett jättemysigt ao nang, som en småstad med allt vad thailand hörs till och med superfina stränder och bästa shoppingen. Hittade Arcadian villa, ett mysigt bungalow område nära "city" som var en familj och det kändes. Dom skjutsade runt på oss hur vi ville och var helt underbara. Första kvällen gick vi runt och kikade på stan. så mysig. Hittade en fin hårsalong där vi stylade om oss lite. Jag färgade äntligen mina bryn och klippte bort allt slitet hår :) Sen vandrade vi runt och tittade på allt.

Andra dagen låg vi och stekte på stranden som var vääldigt turistig, bara massa svenskar. Men asbra ställe så man förstår ju varför. Hittade en snorklingtur till dan efter som vi bokade in oss på. PÅ kvällen taggade vi till hos oss och sen drog vi ut till nattlivet. Många små ställen men ont om större nattklubbar. Började på ett mysigt hak och träffade på några sköna svenskar bla som vi hängde med och dansade. Sen drog vi vidare till Luna bar, en större klubb som låg precis i vattnet typ. Suddiga minnen från denna kväll (tyvärr hittar jag inte lindas bilder heller annars brukar man ju få hjälp att minnas där :) ) men minns att det var drag och dans på bord osv. haha. träffade en thaiare som skjutsade runt oss på en motorcykel som vi hängde med bla. Han skjutsade även oss hem och sjöng ABBA med oss.

Dan efter var vi taggade, om något slitna, på snorklingturen. Följde med ett gäng till 7 Island tour, och snorklade på massa olika ställen som var jättehäftiga. Simmade genom grottor och såg en massa fint. Vid middagstid åkte vi till en ö som var som bara en strand (alltså utan träd och grejer) och sen vatten på båda sidorna. Så sjukt coolt men svårt att beskriva. Ett ganska känt ställe men kommer inte ihåg namnet på det nu. Där satt vi vid elden och åt thaimat med en massa folk. Såå mysigt. Med massvis av fladdermöss svävande över oss. Senare blev det nattdopp (allt detta hörde till turen som verkligen rekommenderas) med lysande partiklar i vattnet. (Ni som sett the beach vet). När man rör sig i vattnet lyser det omkring en, ( har bilder på det men inte här). Påväg tillbaks fick vi smaka skumt thaivin och sen tog vi en lugn kväll och såg på the beach :) eftersom vårt coola ställe hade dvd.

Next day. Vi bestämde oss för att åka till världsberömda Riley beach, (en av dom finaste stränderna i världen) och steka. Vädret var HETT och stranden var sjukt fin. Väl där träffade vi även på Sofie och hennes kille (svenska polare) som vi badade med :)
PÅ kvällen käkade vi middag med dom och deras svenska vänner och sen blev det utgång. Samma ställe som sist och förfeststället råkade vi träffa på min gamla klasskompis Frida som flyttat dit. Helt sjukt. Men coolt :) Sen vidare till Luba bar med massa dans och röj. När vi skulle åka tuktuk hem sen den natten började chaffisen köra runt oss i hela ao nang och ge oss en guidad tur istället. haha. Men det var ju trevligt det med :)

Sista dan, packade ihop våra grejor och sa hejdå till sötisfamiljen. Sen var det en lååång resa till nästa destination (och till my darling) i Hua Hin :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0